2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sen sordun mu doktoruna canım
Canım ben dr.a ne desem normal diyor, zaten devlet hastanesi, hastası çoook fazla. Bir de normal olmayan durumlarda ilgili bölüme yönlendiriyor. Ben ilkinde de bundada yaşıyorum o sancıları. O yüzden korkutma kendini sadece takipte ol

Kızlar benim bazı ağır kesiciler karşı allerjım var.ıcınce epey kötü oluyorum,şeklin şemalım değişiyor suratımda.velhasıl ilk çocuğum erken doğdu,damarda centık vardı bebeğim beslenemedi, ikinci çocukta önlem alalım coraspin kullan demişti. H.ıcı kontrolünde coraspin verdi, iki gün kullandım ve aciklik oldum,tam olarak hangi maddeye karşı alerji var onu bıle bilmiyoruz . Benim gibi durumda olan var mi,coraspin yerine doğal yollarla nasıl kan sulandırılır? K.bakmayın biraz uzun oldu.herkese iyi bayramlar

Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla limon çok iyi bi kan sulandırıcı yalnız doktoruna danışarak kullan aynı zamanda tansiyonu çok düşürüyor.Hayırlı bayramlar.

Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla limon çok iyi bi kan sulandırıcı yalnız doktoruna danışarak kullan aynı zamanda tansiyonu çok düşürüyor.Hayırlı bayramlar.
canım evet limon kanı sulandırır diye ben de duymuştum ama hamilelikte tüketimi konusunda mutlaka dr danış çünkü normalde adet söktürücü olarak da kullanılıyor

Allah yardımcınız olsun herşey biz insanlar için işte ama üzülmemek elde değil cok zordur yaşayan bilir tabiki. Bundan sonraki süreçte kendini bırakma sakın. Sonuç olumsuz olursa biraz ara verir yine denersiniz. Rabbim önce sana sağlık versin inşallah.

Yanlış bilmiyorsam kirazin da kan sulandırma özelliği var ama malum mevsimi değil yine de limona alternatif olabilir bulabilirseniz

Dua okudum, eşimede okuttum. Şimdi acilede gittim ama hiçbişey yapamayız dedi yolladı. Yat yatabilirsen şimdi. Çok kötü bir ağrı bu ya..ıslak bez koyup uzanmaya çalışayım.
Canım benim de migrenim var en korktuğum şey hamilelik sırasında ataklarım gelmesiydi ve geçenlerde acile gittim doktorumun onayıyla parol serum aldım bir sakıncası yokmuş aklında bulunsun. O ağrıyla yaşamak çok zor biliyorum

Kızlar salataya yeşilliklere fena aşeriyorum.ama maydonoz yemek sıkıntı yaratır mı endişeliyim.

Kızlar salataya yeşilliklere fena aşeriyorum.ama maydonoz yemek sıkıntı yaratır mı endişeliyim.
Maydanoz dereotunun sökütücü özelliği var diye biliyorum. Ilk 3 aydan sonra yemeye baslasan daha iyi olur. Bu ihtiyacını ıspanaklı biseyler yiyerek giderebilirsin çünkü folat açısından zengin.

Canım beniimm. Hayırlısı öyle imiş rabbim diğer evlatlarına sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin inşallah size bağışlasın...
Çok özür dileyerek , kafanızın karışık olduğunu da biliuorum ama hiçbir beliryi yoktu değil mi sağlığında seni çok yoracak , kontrolde öğrendiniz
İyi olmaya çalış , desteğe ihtiyacın olursa herzaman buradayız arkadaşım. Allah a emanet olun.

Ben şimdi köydeyim canım, ilçenin aciline gittik zaten doğru düzgün çalışan yok. Acil dr.u aile hekimlerinden biriydi. Serum vs hiçbir şey yapmadı, yapamayız dedi. Eve gelince karabiber kolonya ikilisini denedim, ışıkları felanda kapadım ses yok, bir süre sonra onun kokusundan burnum düştü, pamukları attım sonra uyumuşum :))) kokulara karsı hassaslaştım bu gebelikte fazlasıyla.

KIZlar selam 14. Haftamıza ilk adımı attık çok şükür ama bulantılarımız hala geçmedi ne yapsam bilmiyorum özellikle gece
Ben de ayniyim. Cok midem bulaniyor. Acliktan da bulaniyor gece. Belki senin de oyledir. Bir seyler atistirmayi dene cubuk kraker leblebi. Bazi arkadaslar gece wc ye kalktiginda sut iciyor ya da bir meyve yiyorlarmis.

ikbal05 arkadasim sakin ol. Umudunu yitirme.

Canim istedigin kadar salata yiyebilirsin zaten salataya konulan maydanoz dereotu hic bi sey yapmaz sonucta bir demet koymuyoruz.ben ilk gebeligimde gebelik sekeri olayindan dolayi salatayla doyunuyodum cunku sinirsiz yeme hakkim vardi her öğün yemeklerimin yanina bir leğen salata yapiyodum her turlu yesilligi karistirarak.ha tabi maydanozu falan kaynatip suyunu icmek tehlikeli.ama salatada hic bi sey olmaz

Canım ne denir bilmiyorum bak sende yazmisin başka caren kalmadini kalsa yapmazmiydin belki bebek iyi ama senin hayatin tehlikeye gircek deselerdi o bebegi dogururdun ama eğer öyleyse bebegin durumu cennette vuslat nasip olmuş demektir allah sana derdini vermisse sabrınıda versin insallah ...diğer çocuklarına sağlık versin

Aynenkatılıyorum andromedaya hicbise olmaz allahın izniyle bende yerdim her salatada o denilen miktarlar baya baya fazla yersen geçerli

KIZlar selam 14. Haftamıza ilk adımı attık çok şükür ama bulantılarımız hala geçmedi ne yapsam bilmiyorum özellikle gece
Benimde öyle valla ama yok ne kraker ne bise sans meselesi biraz bu haftalarda geçen çok bizimki gibi cekende allah baskadert vermesin diye kendimizi avutcaz canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…