2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ikbal05 canım dualarım seninle.. vardır bir hayır deyip yola devam etmek zorundayız. Allah içine ferahlık versin. İyi dileklerimi gönderiyorum en kalpten..

Kızlar merhaba , bayramdan bir gün önce başlayan bir kaşıntım var , aniden başladı , sonra sivrisinek ısırığı gibi kabartı oluştu.
Gün içerisinde de çoğaldı ve çok kaşınıyo. Nedir bu yaaa bebeği etkiler mi acaba ? Farklı birşeyde yemedim ki alerji deyim.
Yaşayanlar varmı acaba?

Canım hangi bölgede? Kurdeşen gibi birşey olabilir. Ben ilkinde yaşamıştım, özellikle bacaklarda.

Canım hangi bölgede? Kurdeşen gibi birşey olabilir. Ben ilkinde yaşamıştım, özellikle bacaklarda.
Önce kalçamda iki tane çıktı sonra tek tek kolumda bacaklarımda çıktı. Sönüyor , yeniden başlıyor endişelendim sağlık ocakları falanda kapalı bilemedim napsam ....

cinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar
ben ilk oglumuda ruyamda gormustum.Hatta gunluge bile yazmisim ruyam.cukarsa sen erkek olacaksin diye.mavi bir battaniyeye sariliydi...
bundada kendi kendime dogum.yapiyorum ve yine bir erkek doguruyorum..ve beyaz bir beze sario babasina veriyorum...dr gecen jafta muhtemelen buda erkek dedi....bende ne gorduusem o cikti yani

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Ne güzel Allah doprusunu malum etmiş.Sağlıkla sıhhatle inşallah benimde rüyam çıkar

cinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar
Ben gördüm ve çıktı canım ikiz kız bebek gördüm ve doktorumuz birine %70 kız dedi diğerini göremedi ama kıza benziyo dedi:) ben de rüyamın etkisiyle ikisinin de kız olduğuna emin gibiyim :)

Ben allah hayıra getirdin kız bebek gördüm rüyamda.annemin kucağında benim kızımmış babam seviyormuş.hatta üzülüyorum oğlumun pabucu dama mı atıldı diye..Allah hayırlara getirsin

Önce kalçamda iki tane çıktı sonra tek tek kolumda bacaklarımda çıktı. Sönüyor , yeniden başlıyor endişelendim sağlık ocakları falanda kapalı bilemedim napsam ....
Kalçayı bilemiyorum canım ama kol ve bacaklarda kurdeşen oluyor gebelikte de. Netten bir bakar mısın gebelikteki kurdeşene, senin durumuna benziyor mu. Belki öype birşeydir. Tatil bü bitsin artık, benimde gitmem lazım ama kaldım böyle.

Ben ilk kizimda oglan gormustum canim
Ikincide kizimda bir kiz bir oglan
Bunda kiz gordum hayirlisi bakalim
Ruyalarin duz cikiyosa duz cikar benimki karisik cikiyo

Benimde bi kizim var .kizim olmadan iki yil once eşimle sevgiliyken vatsap konuşmamızda ruyamda kizimiz olmuş gördüm .sana benziyordu cok guzeldi yazmışım ama hamileyken sorduklarinda erkek hissediyorum demistim .hissim yalan cikti kiz oldu.bu hamillegimde ise hamilelgmi ogrenmeden üç dort gun önce ruyamda erkek bebegim olmus gordm kızımda kucuk .uyannca hayrdr ins dedm .bi baktm hamileym ama hislerim kiz buda diyor .ruyam tersni .yine hislerim ters cikacak ruyammi duz cikacak acaba

ikbal05 Bundada bi hayır vardır kesinlikle .icini hiç karartma .en kotu sunu dusun :Buda benim sınavım ve ben şunu söylerim hep dogmadan baglaniyoruz yavrularimiza ama onları büyütüp yetiştiren sonrada evlat acisini tadan anneler oluyor Allah bize kaldiramayacagmiz yuku vermez .sabret guzel dusun guzel seyler olsun

Kızlar ishal yetmez gibi bi de bulantı kusma basladı. Kusmayı hiç sevmiyorum ağlayasım geliyor çocuk gibi. Şimdi ilçedeki hastanenin aciline geldik. Serum bağladılar. Umarım bebeğimde iyidir. Bende çabuk toparlanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…