2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
cinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar
Bi gece rüyamda erkek bebek gördüm, o kadar gerçekti ki onu kucaklayışım yatağa yatırışım yorulup babasına verişim.. uyandım ve ağlamaya başladım şükrede şükrede, çünkü bana müjdeydi sanki o rüya.. o an hissetmiştim.. aynı ay tüp bebek yaptırdım ve şimdi erkek ikizlerimi bekliyorum canım :)

Kızlar 25 kilo domates aldım kışlık menemen sos filan yapıcam diye, az önce giriştim yapmaya ama 4 kavanoz anca yapabildim resmen pestilim çıktı. Geriye kaldı 20 kilo domates.. o kadar dayanıksızlaştım ki sırtım belim koptu. Artık çok çabuk yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum

Çookk şükür sağlıkla kavuşun inşallah

ben bu sene cesaret edemedim.yalnızken yapmak çok zor.sabahtan beri oğlumun kütüphanesiyle bizim kütüphaneyi düzenliyoruz eşimle.pert olduk resmen.eğilip kalktım diye de kasıklarım ağrımaya başladı hemen yattım o yüzden

tebrik ederim valla cesaret etmek bile başarı ben bir Aydır bulaşık yıkayamıyorum

Eşim yardım ederim dedi ama hastalandı yatak döşek yatıyor mecburen iş başa düştü.. birazdan tekrar cesaretlenip biraz daha yapıcam yavaş yavaş artık
tebrik ederim valla cesaret etmek bile başarı ben bir Aydır bulaşık yıkayamıyorum
Ev işi ben de yapmıyorum canım elimi eteğimi çektim her şeyden.. ama kışlık hazırlık çok iyi oluyor bütün kış rahat geçiyor buzluk dolu olunca.. ileride daha ağırlaşmış olacağım için şimdiden yapayım dedim yavaş yavaş hedefe emin adımlarla ilerliyorum :)

bende evde somurtup oturuodum havam degissin diye carsiya indim bayilcak gibinoldum eve geri donuyorum..oglumlada oyunboynayamiyorum cok asabiyim ..bir onceki hamileligimde cok.neseliydim okdr guluyordumki kimse biryere gitmek istemiyordu.bunda agzimi acio konusmak gelmio icimden

Kızlar merhaba. Bu haftadan itibaren doktorum folik asidi bırakalım decavit başlayalım dddi. 2 gündür içiyorum ama saçlarım hala dökülüyor. 2 günde etki etmez değil mi? Bir de bu ilaç hakkında fikri olan var mı? Kan ilacı içmiyorum ayrıca vermedi doktor. Sadece decait kullanıyorum

allah güç kuvvet versin canım . doğru kış hazırlığı önemli bence de benim de annem gelicek o halledicek inşallah ben biraz iyi olayım hemen oğlumla ilgileniyorum çünkü hiç girişemem hazırlığa

ben folikte kullanmadim decavitte.....dr veriyor ama benim ilk hamileligimde drum duzenli besleniyorsan gerekli degil.demisti...oglumda.cok.saglii.dogdu

Yaa kizlar bu kan ilaci beni mahvetti cok fena kabiz oldum sizler ne yapiyorsunuz?
Birde istanbul bahcesehirde istanbul universitesi liv hospitalde kadin dogum doktoru olan varmi? Doktorum kanamam oldugunda aradim acmadi whatsaptan yazdim donmedi o yuzden kizdim acikcasi ve degistirme karari aldim.

ben folikte kullanmadim decavitte.....dr veriyor ama benim ilk hamileligimde drum duzenli besleniyorsan gerekli degil.demisti...oglumda.cok.saglii.dogdu

Maşallah ne güzel ama ben düzenli beslenemiyorum malesef. 7. Haftaya kadar güzel yiyip içebiliyordum fakat 7den sonra mide bulantısı sebebiyle biraz düzenim kaçtı. Anca toparlanmaya başlıyorum...

ben bahçeşehir liv hospitala bir kere gittim.daha düzeni oturmamıştı.ayrıca muayene yeri ile doktorun odası ayrı yerlerdeydi bu durum hoşuma gitmedi açıkçası..ben internationalda ilknur hanıma gidiyorum.çok memnunum

kuzlar butün çok yoruldum dedim ya kütüphaneleri yerleştirmekke uğraştık hep..tubalete bir girdim lekelenmem olmuş hem de bu sefer kahverengi değil bordo renkte hemen progestan aldım ve ayakalrımın altına yastık koydum

Oooo bayada çokmus saolsun benim kayinvalidem ve annem hallediyor o isleri ben sadece kilere yerlestiriyorum sana kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…