2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Insallah canim. Allah hepimizin bebeklerini korusun
doktor bebek iyi dediyse sıkıntı yoktur canım mutlaka dinlen, çalışıyorsan rapor al git evde yat. sonuçta bebeğin etrafında kanama alanı olsaydı söylerdi doktorun. düşük önleyici iğne filan verdi mi?

Evet igne verdi. Kanama alanindan bahsetmedi olsaydi söylerdi. Rapor aldim okul sorun cikardi. Ama umrumda degil okul falan

Kizlar sabah kirmizi lekelenmem ve ufak bir parca dusurmem oldu. Apar topar hastaneye kostuk. Bebek iyi dedi doktor igne verdi coraspirini kesti dinlenmem gerekiyor. Ama kendime gelemedim cok korkuyorum
Benimde 9 hafta da kanamam oldu parca geldi 2 gun hastanede yattik. Çok sukur bebek de bende iyiyim. Moralini bozma wc dışında ayağa kalkma. Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan. Rabbim şifa versin inşallah

Evet igne verdi. Kanama alanindan bahsetmedi olsaydi söylerdi. Rapor aldim okul sorun cikardi. Ama umrumda degil okul falan
kesinlikle boşver okulu filan, bebeğinden önemli değil hiçbir şey, sağlık sıkıntında rapor almak en doğal ve yasal hakkın. uzat ayaklarını yat zaten 12. haftadasın en kısa zamanda geçer risk inşallah

Biz bugün bebeğimizi gördük ense kalınlığı burun kemiği normaldi çok şükür. Mışıl mışıl uyuyordu doktor dürte dürte uyandırdı yavrumu neye uğradığını şaşırdı garibim cinsiyet tahmininde dahi bulunmadı ben de sormadım çıkarken bir sonraki geldiğinde cinsiyeti öğreniriz dedi yani bir ay sonra

Sonrasında çekim yaptırdınız mı peki?
Normal diş olsa sanırım kolay da gömülü gibi 20 lik dişlerim başı çıkmış devamı yok çıkar çıkmazda çürümüş yaa. Ne diye çıktın o zaman :)

Canım enfeksiyon var bide 2 cm miyom gördü dün doktor kendi doktoruma gitmedim çünkü izinde hala ;(
Hmm anladım canım . Miyomlara hamilelikte ellemiyorlar diye biliyorum ama , en güzel cvbı doktorun verir zaten gidince.
başlama yine de ne olur olmaz soğan kürüne :)

Kizlar sabah kirmizi lekelenmem ve ufak bir parca dusurmem oldu. Apar topar hastaneye kostuk. Bebek iyi dedi doktor igne verdi coraspirini kesti dinlenmem gerekiyor. Ama kendime gelemedim cok korkuyorum
çok geçmiş olsun bebek iyiyse hiç endişe etmryin.iğne gerçekten mucize gibi.ben de birazdan yine vurdurmaya gidicem.bi de sakın yormayın kendinizi

Canım çok geçmiş olsun.kendine çok dikkat et yorma kendini.1 hafta önce bende de oldu kanama.igne yaptılar.progestan zaten devam.coraspirin kanı sulandıriyormus o yuzden kestiler bende de.Hayırlısı ile su riskli ayları bir atlatsaydik.bende de rahimde perde var.o neden daha cok bu kanamalara.rabbime emanetiz rabbim korusun

Masallah canım

Canım geçmiş olsun, sen herşeyi boşver sağlığın bebeğinin sağlığı daha önemli. Sadece dinlen, hiçbişey yapma geçer Allahın izniyle.
Yok canım sonra tekrar gittim ama çürüyen kısmı temizleyip doldurdu sadece. O idare etti beni. Benimde azı dişimdi. 20likte sorun cıkardı doğum sonrası cektirdim. Çabuk çürüyolar sanki ne varsa :) alttakilerde gömülüydü ama sağlamdı. Dr çektirme sağlam dedi. 1 sene sonra çürüdü yok yere ya :))

Her hamileliğimde yaşıyorum valla kabus gibi kalsiyum yetersiz kalıyor sanırım. Doğum sancısı gibi yeminle
Öyle böyle atlatıcaz inşallah.

Teyzoşlarrrr dr.dan geldik biz. Bu salgınla ilgili bebeğimde herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Nasıl rahatladığımı anlatamam. Doğruluğu net değil biliyorum ama İkili testimiz temiz çıktı şükür. İnsanın içi rahatlıyor yinede. 2 hafta sonrada 3lü test varmış. Bu arada cinsiyetimiz netleşti. Allahın izniyle miniş kızımız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…