2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar maşallah ne güzel çoğunuz cinsiyeti ogrenmissiniz.hepinizi tebrik ederim.kız erkek fark etmiyor sağlıklı olmaları en büyük dileğimiz elbet ama biri olunca digerini de isitiyor gönül.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bizde cuma gidecegiz.11+5 olucaz bakalım bizim cinsiyet belli olur mu acaba merak ettim iyice

Kızlar bugün aldığım ikinci parol olacak mecburen içiyorum diş ağrım çok fenaa. Antibiyotikte kullanıyorum aynı zamanda , zararı yok dedi doktor ama ağrı kesicisiz duramıyorum. Birşey olmaz değil mi

Gözünaydın canım. Çok sevindim yolunda olmasına :) cinsiyetiniz belli mi?
Tesekkur ederim canim umarim hep iyi haberlerle döneriz böyle sordum daha kucuk 2 hafta sonra netlesir. Tahminlerle kafamiz karismasin mesaji verdi. Ben de hak verdim doktoruma ustelemedim o yuzden. Senin erkek miydi tatlim

çok çok grçmiş olsun.Allah size bağışlamış

Yaaa herhalde hepımıızın hevesi kursağında kalacak ama olsun sağlıkla hayırla gelsınler ben daha öğrenmedim ama dıyorlarkı bosa heveslen me erkek senın kı
Orası belli olmaz canim inşallah hevesimiz yarı da kalmaz bizde muradiniza ereriz banada her kez kiz diyo ama önemli olan doktorun demesi hiç biseyde hissetmiyorum ama rüyamda hamile olduğumu bilmeden kiz bebek gördüm inşallah öyledir

Herkese merhaba..Bende bugün doktora gittim özele doktor kız dedi 15+1 haftalığız ultrasonda.daha önce 12. Haftada 2li test için gittiğimde devletteki doktor kemik gelişimi erkeğe benziyor demişti kafam karıştı 1 ay sonra kontrole çağırdı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum kızmıdır acaba değişirmi sonradan

Ikı oğlum var bende kızm olsun cok istiyorum ama ınsanlar oyle diyince ne yalan söyleyim biraz gönlüm kaçtı erkek e alıstırdım kendimi zaten devlete gıdecegım soylermı bilmiyorum 14 hafta 3 gunluk

Yaaa herhalde hepımıızın hevesi kursağında kalacak ama olsun sağlıkla hayırla gelsınler ben daha öğrenmedim ama dıyorlarkı bosa heveslen me erkek senın kı
Ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez erkek dedim hissettim sanırım. Belirtilerimde aynıydı diğerleriyle , kesede ki görüntüye göre de araştırdığımda erkek diyodu. Ahanda yine bir erkek. Ben en çok , tüylerin hızlı uzamasından tahmin etmiştim erkek olacağını nitekim doğruymuş. Sizinkiler nasıl? Kız anneleri çok yavaş uzadığını belirtmiişler...

Ikı oğlum var bende kızm olsun cok istiyorum ama ınsanlar oyle diyince ne yalan söyleyim biraz gönlüm kaçtı erkek e alıstırdım kendimi zaten devlete gıdecegım soylermı bilmiyorum 14 hafta 3 gunluk
Doktorun insafına kalmış normalde belli olur baya büyümüş devlette her doktor soylemiyo inşallah iyi birine denk gelirsin bende yarın Ozel e git cem kanamalarim geçmedi diye bakalım tahmin alabilcemmi

Kese herkezde tutmuyo diyorlar ama kese konumuna bende inanıyorum kese hangi taraftayfi sizin benim tüylerim hızlı uzamiyo ama Normal dede çok çabuk çıkmazdı oglanlarda nasıldı hiç hatirlamiyom üzerinden çok zaman geçti

Yanı oyle barız gozle görülür bır artış yok ama acıkcası bır farklılıkda yok bunda az da olsa bıraz fazla midem bulanıyor bırde karnım cok rahat borde canım hıc tatlı istemiyor.. Ama gelınımızın kızı olacak paso tatlı yıyor .yanı bilmiyorum hormonlar mı oyle dıyor yoksa benmi oyle istiyorum içimdeki ses ısrarla kız dıyor... Ama herkes erkek senın kı deyınce o fıkrede alıstım yanı... Ali Asaf ismini bıle buldum napalım canım kız bebekte asıbımız yokmusa deriz hayırlısı sağlıkla sıhhatle gelsınler. Ama senı umutlandırmak ıstemem ama gelınımıze pipisini bıle gösterdiler ahanda dıye megerse kızmıs. Bende. Ona alırım bandanalar tütü etekler tokalar taraklar ha abımın ha benım

Aynen öyle canım nasip kısmet napalım daha çokmu var kontrole sizin ? Bende çok önceden bulmuştum ismini teyzesi o kadar şartlamışım ki kendimi hep erkek ismi baktım. Kız olursa ne olur bilemiyordum bile :) sizinkide çok güzel isim beğenirim ben. Asaf düşündük bizde ama çok yakınımzda vardı vazgeçtik. Alper talha düşünüyorym şimdide

Kese şekli fasülye gibi , bebek kesenin solundaysa erkek diye geçiyordu. Yuvarlak ve sağdaysa kız diye biliyorum...

Bana da herkes kız bebek dedi.bütün cinsiyt tahminleri kız yönündeydi.ve rüyamda da kızım olduğunu gördüm ama tersi çıktı.hele ki hamileliğim oğlumunkinden tamamen farklı kusmaktan sesim kısıldı bugün.acildeki doktor erkek dedi.Tabi ister istemez üzüldüm ama Allah sağlık versin ben de torunlarım kız olursa seveeim ..Allah sizlere gönlünüzdekini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…