2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Ben de özele gidiyorum testler çok tutunca devlette yapabileceğimizi söylediler gittim hiç itiraz etmeden testleri girdi doktorunuza goturebilirsiniz dedi Allah merhametli doktorlarla karsilastirsin

Amin inşallah canim gonlumuze göre olur sende ogrenmeyenlerdenmisin yoksa doktor tahmin yapti mi
yok valla canim daha bilmiyorum ayin 12 rendevumuz var iste . o gun 12+3 olacaz tam net olmasada tahmin eder . ama erkekse hemen belli olur. Hayirlisi . sali gununu iple cekiyorum . ;D

Canım seninkide mi uyuyordu?? :)) yaa dün bizde gördük hiç hareket etmiyordu doktor uyuyor dedi o kadar cok uğraştı ki anlatamam sağdan soldan vurdu yok tık yok. en sonunda vajinal bakalım uyanmıyo dedi sonra vajinalde uyandırdı çok şükür dedim tedirgin olmuştum ben cok uyanmayınca. Böyle uyuyor mu bunlar sürekli? Doktor doğru düzgün birşey yemediysen hareket etmez uyur tabii dedi. Yemeklemi alakası var yoksa uyku saatinemi denk geldi artık bilmiyorum inşallah bir daahakine uyumaz

Sagol canim bende lahana tursusu iyi geliyor diye duymustum ama tansiyonum oldugu icin.yiyemiyordum cigden deniyim.bide:) insallah ise yarar

arkadaşlar merhaba umarım iyi geçiyodur. ben kan testı yaptırdım sonucunda doktorum hiçbı sıkıntı yok fakat Rubella ıgm virüsü daha önce vucudunuzca tanınmıyor. bu hastalığı daha geçirmemişsiniz ve aşı da olmamışssınız . küçük cocuklarla temas etmeyın dedi . böyle bır durum yasayan varmı korktum açıkcası

Geçmiş olsun canım Allah korusun ikinizide. Benim pek bilgim yok ama sanırım forumda var bu konu.

Rubella kızamıkçık virüsüdür çocukken geçirdiğimiz hastalıklardan biridir ve doğal olarak her hamilede pozitif olması beklenir testi bi daha mümkünse özelde tekrar ettirin hatta annenize sorun çocukken geçirip geçirmediginizi belki test yanlış çıkmış olabilir eğer gerçekten negatifse özellikle çocukların oldugu kalabalık yerlerden uzak durmanizda fayda var sizin için değil ama bebek için sıkıntı oluşturma ihtimali var eğer hamileyken kaparsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…