- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.161
Tamam canım, etiketlemeyi unutma beni :) inşallah gönlünce verir Allah.bende iş yerine yakın özel bir hastane var öğle arası oraya gidiyim 13:30 da geliyomuş doktor merak ediyorum artık,Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin canım, hepimizin evladını inşallah.Hayırlı olsun. Allah anali babalı büyütsün
bu devlet hastanelerine özel seçip mi alıyolar bu doktorları anlamıyorum yaa bi aptal doktor vakkası daha hep banamı rast geliyor anlamadım. normalde özel de kontrol oluyorum testler 1300 tutmuştu ben de devlette yaptırayım dedim sağlıkocağına gidemedim neyse gittim 1 saat sıra bekledim sıra geldi içeri girdim ama beş karış suratlar sanki lütfen bize bakıyo cibiliyetsizler özelin verdiği testleri gösterdim bunları yapmak istiyorum dedim burda başka hastanenin testlerini yapamam ben ne istersem onu yaparsın dedi neden ben testleri yapmak için geldim ama dedim ters ters suratıma baktı ikili test yazmış yapmak istediğimi söylediğim halde hemşire hocam özel olduğu için yapmak istemiyor diyince sen yaz yapmazsa yapmasın onlara göre mi doktorluk yapıcam dedi zaten odaya 4 kişi birden alıyolar neyse sonra o başka hastaya bakarken ben ağlamaya başladım hemşire gizli gizli özelin kağıdını istedi girdi testleri allah razı olsun bazen gerçekten şu dr lara yapılan muameleleri hakettiklerini düşünüyorum çünkü onlarda halka kötü muamele de bulunuyolar
beyaz lahanayı turşuluk olanı oyle dilimleyip çantama alıyorum ış yerınde katır kutur yıyorum:) tavsıye ederım mıgdeyı rahatlatıyor ha bırde patlamış mısır yanı bana ıı gelıyor leblebı kraker felan bende bır ıse yaramadıLahanayi nasil tuketiyorsun canim?
Aynen öyle vallaSorma canim ya cok disiplinli bi okuldayim. Moralimi bozdular ama hakkimi ararim. Mahkemeye kadar yolu var. Calisan olduktan sonra heryer zor walla. Bebisler iyi olsun da gerisi fasa fiso
yok valla canim daha bilmiyorum ayin 12 rendevumuz var iste . o gun 12+3 olacaz tam net olmasada tahmin eder . ama erkekse hemen belli olur. Hayirlisi . sali gununu iple cekiyorum . ;DAmin inşallah canim gonlumuze göre olur sende ogrenmeyenlerdenmisin yoksa doktor tahmin yapti mi
Canım seninkide mi uyuyordu?? :)) yaa dün bizde gördük hiç hareket etmiyordu doktor uyuyor dedi o kadar cok uğraştı ki anlatamam sağdan soldan vurdu yok tık yok. en sonunda vajinal bakalım uyanmıyo dedi sonra vajinalde uyandırdı çok şükür dedim tedirgin olmuştum ben cok uyanmayınca. Böyle uyuyor mu bunlar sürekli? Doktor doğru düzgün birşey yemediysen hareket etmez uyur tabii dedi. Yemeklemi alakası var yoksa uyku saatinemi denk geldi artık bilmiyorum inşallah bir daahakine uyumazBiz bugün bebeğimizi gördük ense kalınlığı burun kemiği normaldi çok şükür. Mışıl mışıl uyuyordu doktor dürte dürte uyandırdı yavrumu neye uğradığını şaşırdı garibimcinsiyet tahmininde dahi bulunmadı ben de sormadım çıkarken bir sonraki geldiğinde cinsiyeti öğreniriz dedi yani bir ay sonra
Sagol canim bende lahana tursusu iyi geliyor diye duymustum ama tansiyonum oldugu icin.yiyemiyordum cigden deniyim.bide:) insallah ise yararbeyaz lahanayı turşuluk olanı oyle dilimleyip çantama alıyorum ış yerınde katır kutur yıyorum:) tavsıye ederım mıgdeyı rahatlatıyor ha bırde patlamış mısır yanı bana ıı gelıyor leblebı kraker felan bende bır ıse yaramadı
Ayyyy gözünaydın canımm, çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım Allah korusun ikinizide. Benim pek bilgim yok ama sanırım forumda var bu konu.arkadaşlar merhaba umarım iyi geçiyodur. ben kan testı yaptırdım sonucunda doktorum hiçbı sıkıntı yok fakat Rubella ıgm virüsü daha önce vucudunuzca tanınmıyor. bu hastalığı daha geçirmemişsiniz ve aşı da olmamışssınız . küçük cocuklarla temas etmeyın dedi . böyle bır durum yasayan varmı korktum açıkcası
ayy ne guzrl hayirli olsun canim
tebrik ederimmm
tebrik ederimmm
arkadaşlar merhaba umarım iyi geçiyodur. ben kan testı yaptırdım sonucunda doktorum hiçbı sıkıntı yok fakat Rubella ıgm virüsü daha önce vucudunuzca tanınmıyor. bu hastalığı daha geçirmemişsiniz ve aşı da olmamışssınız . küçük cocuklarla temas etmeyın dedi . böyle bır durum yasayan varmı korktum açıkcası
tebrik ederimmmbende heycanlaa bekliyorumm
ayyy ne güzel olmuş ben de öyle istiyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?