2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Canım mart 2016 annesiyim ben, migren var bende. Hamileyken en az 20 kutu parol içtim ben, 1 günde 10 adet içtiğim bile oldu.. acilde damardan yediğim 1000 mg lik serumları saymadım bile. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

İsmi cok guzel canım herşeyde hayır vardır saglık sıhhat en basta

Ben hamileyken hiç tüyüm çıkmadı, hatta doğum yaptım hala tektük çıkıyor. oğlum oldu :))

Öylemii şimdi yoktur umarım migreniniz. Bu haftaya kadar folik asit dışında hiç ilaç almadım atlatmaya çalışınca , endişelendim. Çok teşekkür ederim cvbnz için...

Öylemii şimdi yoktur umarım migreniniz. Bu haftaya kadar folik asit dışında hiç ilaç almadım atlatmaya çalışınca , endişelendim. Çok teşekkür ederim cvbnz için...

Olmaz olur mu, kutu kutu içmeye devam ne yazık ki. Bu arada 37.haftada dişimi çektirdim ben.

Olmaz olur mu, kutu kutu içmeye devam ne yazık ki. Bu arada 37.haftada dişimi çektirdim ben.
Benimde 20 lik dişlerim gömülü ve narkoz alıp uyutup yapmamız lazım diyorlar. Sizin kini 37. Haftada tedavi etmişler ama bana 28. Haftadan sonra kesinlikle alamam seni diyerek yollamışlardı diğer hamileliğimde , şimdide sizden duyunca birdaha şansımı deneyim dedim . Apse yapması çok daha kötü sanırım ilaç kullanmaktan.. Tşk ederim...

devlet hastanesi kapıdan beni görür görmez birşey yapamayız hamilesin dedi. Özel hastane, hamilelik takibi be doğumumu yaptığım hastanenin diş bölümü, doktorumun yazılı onayıyla, röntgen çekip ona göre dişimi çekti.

Geçmiş olsun birşey olmaz Allahın izniyle canım. Bende ilkinde kullanmıştım ama fayda bile etmiyodu. 3. Ayı doldurduktan sonra çekime gitmeden 1 hafta antibiyotik kullandım ama anestesi etki etmedi 1 2 saat boyunca. Çıktım eve geldim mecburen dr bişey yapamayız artık demişti. Bu kezde evde boğazıma kadar uyustu yutkunamadım bile
Tesekkur ederim canim umarim hep iyi haberlerle döneriz böyle sordum daha kucuk 2 hafta sonra netlesir. Tahminlerle kafamiz karismasin mesaji verdi. Ben de hak verdim doktoruma ustelemedim o yuzden. Senin erkek miydi tatlim
İnşallah canım :) Hayırlısıyla sağlıkla olsunda, beklemeye bekleniyo :) benim ilki erkekti, bunda büyük ihtimal kız gibi dedi. Yarın gidicem şu şikayetler yüzünden. Ultrasona da alır sanırım.

Ben bu gün gidicem doktora bakalım ne dicek gelince haber veririm

Canım sakın deneme bir yakınım hamileliğini bilmeden yaptı Allah korusun Bebeğini düşürdü.maydonoz kaynatma,soğan gibi besinler Allah korusun düşüğe sebep oluyor
Tamam canım sağol ya miyom beni korkutuyor acaba içsem geçer mi diye düşündüm

Tamam canım sağol ya miyom beni korkutuyor acaba içsem geçer mi diye düşündüm
Doktoruna danışmadan sakın bişi yapma Allah korusun.bi arkadaşımda da vardı ilaçlarla büyümesini durdurdu şimdi dikkat ediyor doğum sırasında miyonlarını alacaklarmış

Kizlar sabah kirmizi lekelenmem ve ufak bir parca dusurmem oldu. Apar topar hastaneye kostuk. Bebek iyi dedi doktor igne verdi coraspirini kesti dinlenmem gerekiyor. Ama kendime gelemedim cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…