- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.141
Her hamilelikte 1 diş gider diye boşuna dememişler :) benimde 2 tane var bakalım 20lik mi gidicek diğeri mi :)) ağrısı gerçekten fena. Geçmiş olsun canımHer hamileliğimde yaşıyorum valla kabus gibikalsiyum yetersiz kalıyor sanırım. Doğum sancısı gibi yeminle
Öyle böyle atlatıcaz inşallah.
İnşallah canımCanım ilk gebeligimde bende de vardı miyom.dr cok onemli degil demisti.hatta gebelikte yok oluyor bazıları.allahın izniyle birsey olmaz
Allah korusun canım korkma onun izniyle bişey olmaz :)Kizlar sabah kirmizi lekelenmem ve ufak bir parca dusurmem oldu. Apar topar hastaneye kostuk. Bebek iyi dedi doktor igne verdi coraspirini kesti dinlenmem gerekiyor. Ama kendime gelemedim cok korkuyorum
Her hamilelikte 1 diş gider diye boşuna dememişler :) benimde 2 tane var bakalım 20lik mi gidicek diğeri mi :)) ağrısı gerçekten fena. Geçmiş olsun canım
Canım sen öğretmensin kamu personelisin ve sana sıkıntı yapıyorlar ha pes doğrusu yürek yemiş sizin yönetim ben otelde çalışıyorum şartlarım ağır işler hep yoğun bizim yazımız kışımız bayramımız Yok hep çalışıyoruz buna rağmen hiçbi sıkıntı çıkartmıyorlar devlet bu konuda çok acımasız çünkü sert yaptırımları var hakkını ara benceEvet igne verdi. Kanama alanindan bahsetmedi olsaydi söylerdi. Rapor aldim okul sorun cikardi. Ama umrumda degil okul falan
Bence erkek :)Hanımlar 12 haftalığık bebeğim. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
İnşallah canım ya :) içimi rahatlattı söyledikleriniz hep sağolun hepiniz :)Canım ilk gebeligimde bende de vardı miyom.dr cok onemli degil demisti.hatta gebelikte yok oluyor bazıları.allahın izniyle birsey olmaz
Bence erkek :)
Allah hepimize sifa versin. Annem geldi bana bakmaya uzanip dinleniyorumçok geçmiş olsun bebek iyiyse hiç endişe etmryin.iğne gerçekten mucize gibi.ben de birazdan yine vurdurmaya gidicem.bi de sakın yormayın kendinizi
Amin. Ben kan sulandirici igne de kullaniyorum doktor birak demedi.Canım çok geçmiş olsun.kendine çok dikkat et yorma kendini.1 hafta önce bende de oldu kanama.igne yaptılar.progestan zaten devam.coraspirin kanı sulandıriyormus o yuzden kestiler bende de.Hayırlısı ile su riskli ayları bir atlatsaydik.bende de rahimde perde var.o neden daha cok bu kanamalara.rabbime emanetiz rabbim korusun
Insallah canim. Dinleniyorum bol bolCanım geçmiş olsun, sen herşeyi boşver sağlığın bebeğinin sağlığı daha önemli. Sadece dinlen, hiçbişey yapma geçer Allahın izniyle.
2 hafta öncesinde kız gibi demişti canım. Bugün gittiğimde netleşti. Kız bebek dedi. Belki bellidir dr.un söylemiyodur çünkü ben oğluma hamileyken özele gittiğim halde 16.hafta dolmadan söylememişti.kesin mi dedi cnm cinsiyetine benimki hala belli değil ya?
Ayy canim cok sevindim hayirli olsun oglandan sonra kiz ne bal olur darısı bize ins doktorum kiza benzetmisti ama bakalim2 hafta öncesinde kız gibi demişti canım. Bugün gittiğimde netleşti. Kız bebek dedi. Belki bellidir dr.un söylemiyodur çünkü ben oğluma hamileyken özele gittiğim halde 16.hafta dolmadan söylememişti.
İlk defa birine tahminde bulunuyorum, bariz erkek gibi :) bende nub teorisinin resimlerine bakarak tahmin etmeye çalıştım. Atıyım biraz sonra buraya :)Hanımlar 12 haftalığık bebeğim. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Sağol canım, Allah hayırlısıyla nasip etsin gönlünüzdekini inşallah :)Ayy canim cok sevindim hayirli olsun oglandan sonra kiz ne bal olur darısı bize ins doktorum kiza benzetmisti ama bakalim)
bende iş yerine yakın özel bir hastane var öğle arası oraya gidiyim 13:30 da geliyomuş doktor merak ediyorum artık,Allah herkesin gönlüne göre versin2 hafta öncesinde kız gibi demişti canım. Bugün gittiğimde netleşti. Kız bebek dedi. Belki bellidir dr.un söylemiyodur çünkü ben oğluma hamileyken özele gittiğim halde 16.hafta dolmadan söylememişti.
Sorma canim ya cok disiplinli bi okuldayim. Moralimi bozdular ama hakkimi ararim. Mahkemeye kadar yolu var. Calisan olduktan sonra heryer zor walla. Bebisler iyi olsun da gerisi fasa fisoCanım sen öğretmensin kamu personelisin ve sana sıkıntı yapıyorlar ha pes doğrusu yürek yemiş sizin yönetim ben otelde çalışıyorum şartlarım ağır işler hep yoğun bizim yazımız kışımız bayramımız Yok hep çalışıyoruz buna rağmen hiçbi sıkıntı çıkartmıyorlar devlet bu konuda çok acımasız çünkü sert yaptırımları var hakkını ara bence
Teyzoşlarrrr dr.dan geldik biz. Bu salgınla ilgili bebeğimde herhangi bir sıkıntı
Hayırlı olsun. Allah anali babalı büyütsünTeyzoşlarrrr dr.dan geldik biz. Bu salgınla ilgili bebeğimde herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Nasıl rahatladığımı anlatamam. Doğruluğu net değil biliyorum ama İkili testimiz temiz çıktı şükür. İnsanın içi rahatlıyor yinede. 2 hafta sonrada 3lü test varmış. Bu arada cinsiyetimiz netleşti. Allahın izniyle miniş kızımız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?