2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Her hamileliğimde yaşıyorum valla kabus gibi kalsiyum yetersiz kalıyor sanırım. Doğum sancısı gibi yeminle
Öyle böyle atlatıcaz inşallah.
Her hamilelikte 1 diş gider diye boşuna dememişler :) benimde 2 tane var bakalım 20lik mi gidicek diğeri mi :)) ağrısı gerçekten fena. Geçmiş olsun canım

Hanımlar 12 haftalığık bebeğim. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG-20170906-WA0001.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 87
Evet igne verdi. Kanama alanindan bahsetmedi olsaydi söylerdi. Rapor aldim okul sorun cikardi. Ama umrumda degil okul falan
Canım sen öğretmensin kamu personelisin ve sana sıkıntı yapıyorlar ha pes doğrusu yürek yemiş sizin yönetim ben otelde çalışıyorum şartlarım ağır işler hep yoğun bizim yazımız kışımız bayramımız Yok hep çalışıyoruz buna rağmen hiçbi sıkıntı çıkartmıyorlar devlet bu konuda çok acımasız çünkü sert yaptırımları var hakkını ara bence

Kızlar sabah doktora gittim bebeğim çok iyi çok şükür 2li taramam da teniz çıktı.. cinsiyetini merak ettik ama arkasını döndü hep bacaklarını da açmadı yaramaz :)

Anlayan varsa tahmin alabilir miyim lütfen :)

Eklentiler

• IMG-20170906-WA0003.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
Amin. Ben kan sulandirici igne de kullaniyorum doktor birak demedi.
Allah bebeklerimizi korusun

2 hafta öncesinde kız gibi demişti canım. Bugün gittiğimde netleşti. Kız bebek dedi. Belki bellidir dr.un söylemiyodur çünkü ben oğluma hamileyken özele gittiğim halde 16.hafta dolmadan söylememişti.
Ayy canim cok sevindim hayirli olsun oglandan sonra kiz ne bal olur darısı bize ins doktorum kiza benzetmisti ama bakalim )

2 hafta öncesinde kız gibi demişti canım. Bugün gittiğimde netleşti. Kız bebek dedi. Belki bellidir dr.un söylemiyodur çünkü ben oğluma hamileyken özele gittiğim halde 16.hafta dolmadan söylememişti.
bende iş yerine yakın özel bir hastane var öğle arası oraya gidiyim 13:30 da geliyomuş doktor merak ediyorum artık,Allah herkesin gönlüne göre versin

Sorma canim ya cok disiplinli bi okuldayim. Moralimi bozdular ama hakkimi ararim. Mahkemeye kadar yolu var. Calisan olduktan sonra heryer zor walla. Bebisler iyi olsun da gerisi fasa fiso

Teyzoşlarrrr dr.dan geldik biz. Bu salgınla ilgili bebeğimde herhangi bir sıkıntı
Hayırlı olsun. Allah anali babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…