2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bana da sordu aç mısın diye değilim hatta çikolata bile yedim dedim bi çikolata ile kandıramamışsın dedi :) cinsiyet tahmininde bulundu mu senin doktorun?

Onlara en baştaki testlerde bakılıyor diye biliyorum ben. Bana bakılmıştı yani. Bir şeye alerji olabilir ya da evde ilaçlama yapılması gerekebilir. İhmal etme. Cildiye ye görün bence.

Az kalmış canım , dayan :) sen nasıl oldun iğnelere devam mı sizin hem kızınız hem oğlunuz vardı değil mi? Farketmez sanırım insan yinede merak ediyor tabi.
Hayır canim 4. Aya girince bıraktım kanamam da olmadı bidaha iyiyim şimdilik evet hem kızım var hem oğlum ama bi kayıbım var kızdı o ona istinaden kız istiyorum herhalde içimde onun kaybından dolayı büyük bi boşluk var rabbim ne verirse ona razıyım tabi sağlıkla gelsinler de senin belli mi cinsiyet

Hayırlısı olsun canım , maşallah herşey yolundaymış çok güzel...
Dün gittim kontrole , 11 haftalıkken büyük ihtimal buda oğlan dedi doktor , korka korka :) üçüncü oğlan geliyor sanırım teyzesi

Onlara en baştaki testlerde bakılıyor diye biliyorum ben. Bana bakılmıştı yani. Bir şeye alerji olabilir ya da evde ilaçlama yapılması gerekebilir. İhmal etme. Cildiye ye görün bence.
Bana da bakıldı kan testlerine gebeliğin ilk dönemlerinde. Yarın gideyim bakalım

ilkduyansenol y4zy4qmurum kıslarr tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza
Amin canım teşekkürler :)
hayırlı olsun canım ben de kız istiyorum ama erkek olursa da hiç üzülmem
Sağol canım, benimde 1 oğluşum vardı bu kız oldu, hayırlısı ne ise o olsun sağlıcakla :)
Canım bende 14+2yim ve bugün net söyledi dr. İnşallah seninde gönlünce olur. Cihazlardan ve bebeğin durusundan dolayı yanılma payı cok oluyor.

Maşallah canım sağlıklı olsunlar da benim de tam 7 gün var kontrole o zaman 14 haftanın içinde olacağız her şey yolundadır umarım bizim de artık gebeliği iyice kabullenmiş durumdayım uyurken bile tedbirliyim bir de sürekli meyve falan yiyorum su içiyorum bebek beslenemez diye korkuyorum benim gebeliğim riskli kilosu vs iyi olsun Ki olası bi erken Doğum da sorun yaşamayalım doktorum bınları peşin peşin söyledi ama içimden bi ses tam zamanında doğacak bizi şaşırtacak her şey yolunda gidecek diyor rabbim hepimize hayırlı şekilde Doğum yapmayı nasip etsin bebeklerimizin resimlerini buraya atarız artık o zaman gelince ne kaldı Ki şurada demi

onda da 12cm yazıyor yükleyeyim mi bir bakar mısın

Boyu 12 olamaz yani boyu 12 çıkarsa zaten haftası ultrasonda 11

Aynı şeyler bende de oluyor ben de baştan meraklandım ama baktım eşimde de var küçük sineklerden diye düşündük. Ilk karaciğerden diye düşündüm çünkü vitamin magnezyum progestan derken oldukça ilaç kullanıyorum ama karaciğer enzimleri temiz cıktı sizde bi ona baktirin isterseniz ama alerjik muhtemelen o diğer saydığıniz hastalıklarda pek mümkün değil zira ilk başlarda yapılan testlerde en korkuları rubellaya bakıyorlar cunku

Arkadaşlar merhaba kahverengi lekelenmeli olan var mı? Bayramda da az az oldu bugün yine oldu cuma randevum var ama internette kan olmadıkça telaşlanmayın diyor ama

Doktor söyledi boyunu zaten de ne demek istediğinizi anlamadım

Kızlar bakın benim kuzu bu. Ellerini almış kafasının arasına düşünüyor kara kara=)12 cm yazıyor burda. Doktor da öyle söyledi ama ben o an heyecandan soramadım birşey

Ilk yorumum yarim kalmış da tekrar yazayım dedim o bebeginizin boyu değil ultrason cihazinin parametlerinden bende de 15 yazıyor orda ama boyu zaten orda değil altta yazar crl olarak zaten boyu 13 çıksaydı ultrasonda haftası 17 18 haftalık olarak gözükürdü bi yanlış anlaşılma olmuş

Öyle tabii yaa beni. İkincide erken gelecek gibiydi 40. Haftayı bitirmişti gelesi olmadı. İçini ferah tut hrrşey yolunda inşallah...

Bugun kontrolumuz vardi tiroidim dusuk cikti cuma gunu gostericem ilac basliycaz muhtemelen... cinsiyet icin bsy demedi hadi teyzoşlar tahmin yapin :)

Eklentiler

• 20170906_111421.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…