2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
. Şimdi baktım elimdeki kan sonuçlarına bakmamışlar sanırım , tam kan sayımı yapılmış hormon bakılmış . Korktum bende yarın gidip yineleteceğim kan tahlilini. tşk ederim cvbn için.

Öyle tabii yaa beni. İkincide erken gelecek gibiydi 40. Haftayı bitirmişti gelesi olmadı. İçini ferah tut hrrşey yolunda inşallah...
İnşallah canım ben ister miyim yoksa birini erken Doğumun sebebinden kaybettim zaten rabbim kimseye göstermesin rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler

Kizlar sabah kirmizi lekelenmem ve ufak bir parca dusurmem oldu. Apar topar hastaneye kostuk. Bebek iyi dedi doktor igne verdi coraspirini kesti dinlenmem gerekiyor. Ama kendime gelemedim cok korkuyorum
Cok gecmis olsun bebek iyiya sukur.. Coraspirn ne icin kullaniyordunuz bende kullaniyrmda korktum

Teşekkür ederim. Bende kan pihtilasmasi var hem kan sulandirici igne hem de coraspirin kullaniyorum. Igneye devam ama coraspirine ara ber dedi doktor
Bende de var pihtilasma iki kere lekelenme tarzi oldu ama kesmedi coraspirni 20.haftada keseriz dediAllah yardimcimiz olsun bi an once gecse zaman bi kucagimiza alsak...

Kızlar üçlü test yaptıracak olanlar hangi haftada gideceksiniz? Bugün 14+2yiz. 2 hafta sonra çağırdı dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…