2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kaç çıktı canım değerin ?? ben de yeni aldım da sonuçları haftaya gidicem doktora ıgm 0.348
çıktı ben de

y4zy4qmurum kızım geliyor çok mutluyum 1 oğlum vardı birde kızım olacak Allahın izniyle
Maşallah canım , gözünüz aydıın. Ben üçünde de tutturamadım kızı
evin içi oğlan kaynıyor
Rabbim sağ salim , prensesini kucağına almayı nasip etsin . İçinde bizle beraber...

12 hafta yeni bitti gitsem belli olur mu acaba cinsiyeti bilemedim ki

bence 16 haftadan önce baktırmamalı emin olmayan doktorlara da güvenmemeli benim doğumum şubatta aslında ben o gurubuda takip ediyorum 12. haftada kız diyen bir arkadaşa bugün erkek demişler kadın oda takımını bile almış insan şaşırıyor ,

Maşallah canım , gözünüz aydıın. Ben üçünde de tutturamadım kızı
evin içi oğlan kaynıyor
Rabbim sağ salim , prensesini kucağına almayı nasip etsin . İçinde bizle beraber...
valla sesli güldüm akşam eşimle oğlumun suratını çok merak ediyorum bu ev eşitlenmeli diye başlarının etini yedim. amin cnm cümlemizi inşallah

Cinsiyet belli oldu mu senin?

Kızlar ben yıne eli bos dndum bebek ıyı elhamdülillah saglıklı şimdilik cınsıyette baktı baktı kız gıbı dedı kıza benziyor dedı sonra baktı baktı şimdide erkek oldu dedı 3 hafta sonra dedı bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun bende gittim bugün yüzde 70 kız dedi . Sen kaç haftalıktın canım konuşmuştuk sanki unuttum ama ben

hayırlısı olsun bende gittim bugün yüzde 70 kız dedi . Sen kaç haftalıktın canım konuşmuştuk sanki unuttum ama ben
14 hafta 3 gunluk ıkı oglum vat kız cok ıstıyorum soldan bakınca çıkıntı yok gıbı dedı sagdan bakınca var gıbı dedı.. Erkek olsada gam yemem hesabı bes dakkalık o mutlulugu yasadım.. Rabbim sag salım kucağımıza almayı nasip etsın

kızlar birşey soracağım. Benimle yakın tarihte olanlar ya da 11+6 da doktora gidenler beebklerinizin boyu kaç cm di? Bana 12 cm dedi. Fazla uzun geldi bana ama

Kızlar mrb çok heyecanlandım mesajları okuyunca öncelikle cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ediyorum biz de 13 haftanın içindeyiz 14 ü kontrolüm gittiğimizde belli olur mu acaba cinsiyet rüyalarımda hep kız görüyordum son iki rüyadır erkek görüyorum ayırımım Yok ama kız olmasını çok istiyorum vallahi ben 14 ü olana kadar nasıl bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…