2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin. Saglicakla gelsinler de bu endiselerimizi unutalim. Cok yıpratıcı bi süreç. Igne de kullaniyor musun
Evet 0.4 clexane kullaniyrm.coraspirn 100mg.progestan efermag falan filan bi suru biseyim daha var.iki de dusugum var insan etkileniyor ister istemez duadan baska yol bulamiyorum bizler icin...

Evet 0.4 clexane kullaniyrm.coraspirn 100mg.progestan efermag falan filan bi suru biseyim daha var.iki de dusugum var insan etkileniyor ister istemez duadan baska yol bulamiyorum bizler icin...
Bizde kullandık kan sulandırıcı kalp atışını duyana kadar bir de estrofem kullandım kalp atışına kadar sabah 2 akşam 2 üzerine her gün iki ampul progestan iğnesi ve 3 günde bir proluton ama iğneleri 4. Aya girince bıraktık rabbim yardımcımız olsun anlıyorum sizi

Benim de 2 kaybim var. Allah kimseye yasatmasin. Dua ediyoruz bize dua edenler de var cok şukur. Allah kabul etsin dualarimizi insallah

Kızlar yatarken dikkat ediyormusunuz.ben yatakta çok dönüyorum.sagima soluma cok dönüyorum.bazende sırt üstü yatıyorum.sirt üstü yatarken biraz belim rahat ediyor ama sakıncalıdır belki diye hemen yan dönüyorum sonra.sizde durumlar nasıl

Ben göbüşümü hangi tarafa çevirebilirsem o tarafa yatıyorum :)) bazen yüzüstü yatmak istiyorum en çok öyle rahat ediyodum önceden ama şimdi olmuyo. Bi yastık koyuyorum bacağımın altına karnım boşa gelince yarı yüzüstü yatabiliyorum :) genelde sola yatın diyolar, bebeğe kan ve oksijen tasıyan damar göbek deliğinin sağından geçiyormuş, ona baskı olmaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…