- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.201
11 haftalıkken crl 48.33 mm cm olarakta 4,5 5 cm e yakın oluyor sanırım. Ultrason kağıdı verdiyse onda yazar. Başran popoya mesafesi crl diye bakabilirsiniz varsa.kızlar birşey soracağım. Benimle yakın tarihte olanlar ya da 11+6 da doktora gidenler beebklerinizin boyu kaç cm di? Bana 12 cm dedi. Fazla uzun geldi bana ama
Az kalmış canım , dayan :) sen nasıl oldun iğnelere devam mıKızlar mrb çok heyecanlandım mesajları okuyunca öncelikle cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ediyorum biz de 13 haftanın içindeyiz 14 ü kontrolüm gittiğimizde belli olur mu acaba cinsiyet rüyalarımda hep kız görüyordum son iki rüyadır erkek görüyorum ayırımım Yok ama kız olmasını çok istiyorum vallahi ben 14 ü olana kadar nasıl bekleyeceğim
onda da 12cm yazıyor yükleyeyim mi bir bakar mısın11 haftalıkken crl 48.33 mm cm olarakta 4,5 5 cm e yakın oluyor sanırım. Ultrason kağıdı verdiyse onda yazar. Başran popoya mesafesi crl diye bakabilirsiniz varsa.
Doğrudur o zaman :) uzun bir bebek olacak belki. Biraz da bebeğin pozisyonu önemli olan. Ayaklarını karnına doğru çekip yatarsa daha kısa görünür demişti doktor. Daha önce farklı çıkmıştı ultrasonda önemli değil demişti belki , sizinki uzattıysa ayaklarıonda da 12cm yazıyor yükleyeyim mi bir bakar mısın
yani haftaya kontrolum ama belli olursa hemen gidip öğrensem mi diyorum sabredemiyorum daBen dün gittim canım tam 11 haftaydık.
Erkek dedi , size de büyük ihtimalle söyler. Çokmu var , kontrole
insan merak ediyo işte .. ama o arkadaş da biraz erken almış oda takımınıbence 16 haftadan önce baktırmamalı emin olmayan doktorlara da güvenmemeli benim doğumum şubatta aslında ben o gurubuda takip ediyorum 12. haftada kız diyen bir arkadaşa bugün erkek demişler kadın oda takımını bile almış insan şaşırıyor ,
Neyse dayan annesi. Haftaya daha nrt konuşabilir bebek büyür o zamana biraz daha.yani haftaya kontrolum ama belli olursa hemen gidip öğrensem mi diyorum sabredemiyorum da
evet biraz sabredeyim herkes öğrenince heves yaptım . :) canım benim kaşıntım yoktu başka bi arkadaştaydı sanırım ama oğlumun kaşıntısı hala geçmediNeyse dayan annesi. Haftaya daha nrt konuşabilir bebek büyür o zamana biraz daha.
Kaşıntın nasıl oldu canım senin. Benim tam geçti dedim yeniden çıktı kabartılar anlayamadım . Doktor gebelikle alakalı değildir cildiyeye git dedi ama . Ben hamilelikten olduğunu düşünüyorum.
Oğlunla karıştı heralde :) bugün üyeleri birbirne kattım yahu :)evet biraz sabredeyim herkes öğrenince heves yaptım . :) canım benim kaşıntım yoktu başka bi arkadaştaydı sanırım ama oğlumun kaşıntısı hala geçmedi
Canım masallah gözünüz aydın.önce sağlık olsunda benim gönlümden geçende kız.bir oğlum var bir de kızım olursa çok mutlu olurum
hamilelik de olur böyle şeyler diyip geçelimOğlunla karıştı heralde :) bugün üyeleri birbirne kattım yahu :)
Bunamış gibiyim :)
Canım ultrason resmini atarmisin bugünkü.inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Canim ben cuma dr.gidicem.ogün 11+5 olucaz insallah.o zaman bakarim boyuna.masallah sizinkinin boyu bayagi uzunmuskızlar birşey soracağım. Benimle yakın tarihte olanlar ya da 11+6 da doktora gidenler beebklerinizin boyu kaç cm di? Bana 12 cm dedi. Fazla uzun geldi bana ama
atayım bir dakikaCanım ultrason resmini atarmisin bugünkü.
teşekkür ederim canım. 5 gün önden gidiyor dedi.Birde ben 1.74 baba 1.85 uzun olur sanırım.Sende hayırlısıyla gör bebeğini inşallah.Canim ben cuma dr.gidicem.ogün 11+5 olucaz insallah.o zaman bakarim boyuna.masallah sizinkinin boyu bayagi uzunmus
Canım gönderdim resmini kuzunun. Yukarlarda azıcık =)Doğrudur o zaman :) uzun bir bebek olacak belki. Biraz da bebeğin pozisyonu önemli olan. Ayaklarını karnına doğru çekip yatarsa daha kısa görünür demişti doktor. Daha önce farklı çıkmıştı ultrasonda önemli değil demişti belki , sizinki uzattıysa ayaklarıbakalım bebeğine at fotosunu da . Diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir.
Utanmış gibi poz vermişKızlar bakın benim kuzu bu. Ellerini almış kafasının arasına düşünüyor kara kara=)12 cm yazıyor burda. Doktor da öyle söyledi ama ben o an heyecandan soramadım birşey
İnanın bende anlamadım doktorun cinsiyeti nasıl tahmin ettiğini. Utandığından eminim çünkü direk poposunu döndü. Sonra doktor uğraşınca döndü ama bu sefer de yüzünü kapadı.Doktor %70 kız dedi. Hayırlısı bakalım.Utanmış gibi poz vermiş
Sizinkinin cinsiyeti belli mi acaba? O çıkıntı kızmı olduğunu gösteriyor erkek mi birtürlü çözemiyorum ben o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?