2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kızlar birşey soracağım. Benimle yakın tarihte olanlar ya da 11+6 da doktora gidenler beebklerinizin boyu kaç cm di? Bana 12 cm dedi. Fazla uzun geldi bana ama
11 haftalıkken crl 48.33 mm cm olarakta 4,5 5 cm e yakın oluyor sanırım. Ultrason kağıdı verdiyse onda yazar. Başran popoya mesafesi crl diye bakabilirsiniz varsa.

Az kalmış canım , dayan :) sen nasıl oldun iğnelere devam mı sizin hem kızınız hem oğlunuz vardı değil mi? Farketmez sanırım insan yinede merak ediyor tabi.

onda da 12cm yazıyor yükleyeyim mi bir bakar mısın
Doğrudur o zaman :) uzun bir bebek olacak belki. Biraz da bebeğin pozisyonu önemli olan. Ayaklarını karnına doğru çekip yatarsa daha kısa görünür demişti doktor. Daha önce farklı çıkmıştı ultrasonda önemli değil demişti belki , sizinki uzattıysa ayakları bakalım bebeğine at fotosunu da . Diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir.

insan merak ediyo işte .. ama o arkadaş da biraz erken almış oda takımını

yani haftaya kontrolum ama belli olursa hemen gidip öğrensem mi diyorum sabredemiyorum da
Neyse dayan annesi. Haftaya daha nrt konuşabilir bebek büyür o zamana biraz daha.
Kaşıntın nasıl oldu canım senin. Benim tam geçti dedim yeniden çıktı kabartılar anlayamadım . Doktor gebelikle alakalı değildir cildiyeye git dedi ama . Ben hamilelikten olduğunu düşünüyorum.

evet biraz sabredeyim herkes öğrenince heves yaptım . :) canım benim kaşıntım yoktu başka bi arkadaştaydı sanırım ama oğlumun kaşıntısı hala geçmedi

evet biraz sabredeyim herkes öğrenince heves yaptım . :) canım benim kaşıntım yoktu başka bi arkadaştaydı sanırım ama oğlumun kaşıntısı hala geçmedi
Oğlunla karıştı heralde :) bugün üyeleri birbirne kattım yahu :)
Bunamış gibiyim :)

kızlar birşey soracağım. Benimle yakın tarihte olanlar ya da 11+6 da doktora gidenler beebklerinizin boyu kaç cm di? Bana 12 cm dedi. Fazla uzun geldi bana ama
Canim ben cuma dr.gidicem.ogün 11+5 olucaz insallah.o zaman bakarim boyuna.masallah sizinkinin boyu bayagi uzunmus

Kızlar bakın benim kuzu bu. Ellerini almış kafasının arasına düşünüyor kara kara=)12 cm yazıyor burda. Doktor da öyle söyledi ama ben o an heyecandan soramadım birşey

Eklentiler

• IMG_8967.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 109
Canım gönderdim resmini kuzunun. Yukarlarda azıcık =)

Kızlar bakın benim kuzu bu. Ellerini almış kafasının arasına düşünüyor kara kara=)12 cm yazıyor burda. Doktor da öyle söyledi ama ben o an heyecandan soramadım birşey
Utanmış gibi poz vermiş
Sizinkinin cinsiyeti belli mi acaba? O çıkıntı kızmı olduğunu gösteriyor erkek mi birtürlü çözemiyorum ben o işi

Vücudumda bir haftadır neredeyse kabartılar oluşuyor , kaşınıyor ve kendiliğinden sönüyor. Benden sonra eşimde ve oğlumda çıktı endişelenmeye başladım , kızamık falan olabilirmi acaba diye. Allah korusun annr karnındaki bebek için tehlikeliymiş zira.
Dün de doktora bahsettim ama gebelikle ilgili değil cildiyeye git dedi.

Kızlar , küçükken geçirdiğim bulaşıcı hastalıklar , kızamık suçiçeği vs. Kan testinde belli olur mu? Acaba korktum ben yaa

Utanmış gibi poz vermiş
Sizinkinin cinsiyeti belli mi acaba? O çıkıntı kızmı olduğunu gösteriyor erkek mi birtürlü çözemiyorum ben o işi
İnanın bende anlamadım doktorun cinsiyeti nasıl tahmin ettiğini. Utandığından eminim çünkü direk poposunu döndü. Sonra doktor uğraşınca döndü ama bu sefer de yüzünü kapadı.Doktor %70 kız dedi. Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…