2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu yüzden devletle özeli bir arada yürüten bir çok anne var devlet Dr larida onların drluklarina güvenmeyip aracı ilaç yada tahlil için kullandığımızı düşünüp bozuluyorlar sadece sana değil herkese yapıyorlar bu muameleyi bende yaşadım ama ben çaktırmadim hep ona gidecekmişim gibi konuştum yapacak bişey yok

Ne kadar dikkat etsemde bir bakıyorum yuz ustu yatmisim birde sabahlari geriniyorum sonra cok korkuykrum aman bisey olur mu diye .. Bir yazi okudum siz rahatszi olmadiginiz surece bebeginiz yatis seklinizdem etkilenmez yaziyordu ztn son aylarda yuz ustu imkansız sirt ustu de oyle suan da yattik yattik oğlumda dogumdan sonra en cok yuz ustu yatmayi ozledigimi fark etmistim

Ben hamile yastığı siparişi verdim u şeklinde olanlardan çünkü karnımın altına bacağımın arasına yorganı sikistirinca daha rahat yatıyorum ama havalar soğudu artık üstümude örtmek gerekiyor o yüzden yastık siparişimi verdim çalıştığım için uykumun olabildiğince kaliteli olmasi gerekiyor yoksa ertesi gün pertim

Ohhh çok şükür bende dün iki parol aldım geçenlerde acilde parol serum verdiler bende huzursuzdum içime şu serptiniz teşekkürler

Kaç ti ense kalınlığı bana 1 mm gayet sağlıklı dedi ama kimse ölçü yazmıyor merak ediyorum olcu nedir

evet kendini rahatsız hissedene kadar istediğin şekilde yatabilirsin..ben çok gerindiğimde göbeğimin altında oyle bir bıçak saplanma hissi geliyorki hemen duruduruyorum kendimi:)

Bende geriniyorum istemsiz bir sekilde sonra durduruyorum kendimi.saga veya sola tam bilmiyorum ama iyi diyorlardı.aynen bende esime kanepeyi oyup yüzüstü yatacagim diyordum.9 ay boyunca oglumda soluma yatmıştım.çok ozlemistim yüz üstü yatmayı ama:)

canım güzel haberlerle gel inşallah.tam kac haftalık bugün.bende yarın gidecegim,merak ediyorum kuzuyu.11+5 olmamız gerekiyor.bizede 2li test yaparmi ki yarın.inşallah sonuclarımız güzel çıkar canım

canım güzel haberlerle gel inşallah.tam kac haftalık bugün.bende yarın gidecegim,merak ediyorum kuzuyu.11+5 olmamız gerekiyor.bizede 2li test yaparmi ki yarın.inşallah sonuclarımız güzel çıkar canım

sağol canım 12+2 deyiz henüz. Bildiğime göre 11+0 dan 13+6 ya kadar yapılıyormuş. Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin bize meleklerimizi. İlk annelik bende o yüzden heyecan tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…