2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Guzel haberlerle gel canim hadi bakalim bizim dogum tarihimiz ayni horunuyor bu arada sen öğrenirsen cinsiyet bende öğrenirim

Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım yavrularını masallah. benımde pazartesı kontrollerım var ıns guzel sonuclarla gelırım bende.

ayy ne guzel herkes kontrole gidip geliyor. bende haftaya gidiyorum sali gunu. cok ozledim bebisimi iyice buyumustur simdi.

Maşallah kuzulara :)
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım yavrularını masallah. benımde pazartesı kontrollerım var ıns guzel sonuclarla gelırım bende.

sağolun kızlar :) inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin canım :)
benimki tek yumurta ikizleri yüksek riskli gebelik olduğu için ya her hafta ya da iki haftada bir kontrole gidiyorum kızlar, en geç iki haftada bir çağırıyor doktorum. o yüzden yavrularımı daha sık görebiliyorum çok şükür :)

Herkese guzel bir gun diliyorumBebeklerinin cinsiyetleri belli olan arkadasları tebrik ediyorum saglıcakla kucaklarımıza da alırız inş. Benim doktorum bir şey soylemek istemiyor sanırım 16. Haftaya kadar bekleyecegız ben de fotosunu atayım bakalım tahmin edebilecek misiniz

Ben de üç ay dolana kadar iki haftada bir gittim bir kürtajım olduğu için artık ayda bir çağıracak nasıl sabretcem ya görmeden hiç bilmiyorum

Ben hala göbeğimin üstüne yatmaya calisiyorum. Çok severim öyle yüz üstü ama artik zorlamaya basladi.

Selam kızlar. Ben bugün çok halsiz kalktım. Hiçbişey yapasım gelmiyor. Ağzımda da değişik bir tat var. Sabah kan ilacına geri başladım ondan mıdır nedir..
İSizde durumlar nasıl? Ne zaman gelecek bu enerjik günler.. Bazen korkuyorum 9 ay böyle bir iyi bir kötü geçecek diye.. Allah yardımcımız olsun inşallah

bir gün diğerini tutmaz cnm normal bunlar benim ağzımdaki o tat hiç kesilmiyor maalesef

Cnm o tatdan ben de müzdaribim hiç bir şeyden tat alamıyorum sanki ağzımdaki tat geçsin diye bir şeyler yiyorum 10 dk sonra yine aynı böyle devam edecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…