2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ulturasyon zararlı değil mi cok fazla gırmek

ultrason zararlı değil canım, ultrason cihazında kalbi dinletmek için açtıkları sistem ısı veriyor sadece o sesi dinlemek zararlı. Zaten fark etmişsinizdir doktorlar bebek kalbi sesini çok uzun süre dinletmiyorlar hemen kapatıyorlar. o sesi duymamızı sağlayan doppler zararlı ama görüntü sağlanması zararlı değil o sadece ses dalgası.

Merhaba güzel anneler. 11+1de kontrolümüz vardı dün. Her şey yolundaymış çok şükür. Sürekli hareket ediyordu miniğim. Ense kalınlığına baktı soran arkadaşlar da olmuş 1 mm bizimki gayet iyi dedi doktorum. Cinsiyet öğrenemedik tahmin bile yapmadı çok belirsiz dedi hareketinden olsa gerek. İnşallah herkesin hamileliği yolundadır

merhabalar hanimlar .
bende araniza yeni katildim .32 yasinda 3 cocuk annesiyim 15.11..2.5 yaslanrinda gecen ay supriz bir sekil 4. cocuguma hamile oldugumu ögrendim ama sevinemedim malesef hic. diger cocuklarimin hepsi sezeryanla oldu ve doktorum surekli 4. sezeryan riskli diyip duruyor ben cok korkuyorum. aranizda 4 sezeryan gecirmis yada yakinlari olanlat varmi ?

Harika bir duygu olmalı cnm ya ben de hissetmek istiyorum doktor bana ıkınci gebeliklerde 16. Haftada ilk gebelikte ise 22. Haftadan sonra bekle dedi yani benim daha coook beklemem lazım bebeğimi hissetmem için

ben kestim valla yaa çok batıl geldi o bana saçlarım çok uzamıştı çok dökülüyodu tuttum kestim omuz hizasında

bilgim yokama maşallah 32 yaşında 4. çocuk ben de 4 tane istiyordum ama 2. zaten anca 30umda doğurucam hayata geç kaldım biraz . allah yardımcınız olsun

Harika bir duygu olmalı cnm ya ben de hissetmek istiyorum doktor bana ıkınci gebeliklerde 16. Haftada ilk gebelikte ise 22. Haftadan sonra bekle dedi yani benim daha coook beklemem lazım bebeğimi hissetmem için
Hemde nasıl ya. İlkinde 16.haftam dolunca hissetmiştim. Dr.um o zaman söylemişti ufak pıtpıtların tekme oldugunu. Bunda kayma toplanma gibi bir his oluyo. Kimse kimseye uymuyoki kuzum belki daha erken hissedersin, öyle şartlanma :)
ben kestim valla yaa çok batıl geldi o bana saçlarım çok uzamıştı çok dökülüyodu tuttum kestim omuz hizasında
hayır hayır bu gaz olamaz ya hu baya baya bebek işte iç gıdıklayıcı bişey ama çok güzel ya gaz olmasın
Bana da önce söylüyolar sonra içinden geleni yap mutlu oldugun gibi yap diyolar. Yahu onca şey söyledikten sonra nasıl yapıyım içimden geleni, o kuşkuyla duramam sonra :)) senin ilk miydi canım? Tam olarak nasıl birşey hissediyosun?

ikinci benim canım ben daha önce de hissetmiştim ama gazdır daha çok erken dediler ben de bilemiyorum şimdi böyle pıt pıt bişey atıyor gibi kasık bölgemde

1. Ne güzel cinsiyetleri öğrenenler , hareketleri hissedenler var. Bizim daha belli olması cinsiyetimiz. Hayırlısıyla kucağımıza alalim yavrularımızi
Amin canım inşallah. İlk gebeliğin mi? 1 gün varmış tarihlerimiz arasında. En son ne zaman gittin kontrole?

ikinci benim canım ben daha önce de hissetmiştim ama gazdır daha çok erken dediler ben de bilemiyorum şimdi böyle pıt pıt bişey atıyor gibi kasık bölgemde
Tekme olarak hissedemeyebilirsin kuzum, ikincide erken hissediliyormuş ama karın geniş oldugundan tekme gibi değilde içinde hareket eden bir su balonu düşün, onu hissedebiliyomuşsun. Bende de pıt pıt bişiler oluyo ama karın seyirmeside olabiliyomuş bu durum. Tekme mi bilmiyorum bende. Ama bu dediğim toplanma kayma hissediliyor iki gündür. Özellikle sırt üstü ve sabah daha net oluyor.

Arkadaslar bir süredir özellikle geceleri iki bacagima da kramp giriyor. Sizde de oluyor mu normalmi bu durum? Doktoruma danismali miyim?

Arkadaslar bir süredir özellikle geceleri iki bacagima da kramp giriyor. Sizde de oluyor mu normalmi bu durum? Doktoruma danismali miyim?
Geçmiş olsun canım. Bunda yok ama ilkinde belime bacağıma ve kaburgamın alt uçlarına giriyordu kramp. Magnezyumla rahatlamıştı. Dr.una söyle istersen.

Benim de oldu. İki bacağıma aynı anda değil ama bir bacağımda aşağıdan kalçama kadar ağrıdı arada. Sonra geçti. 2 kere falan olmuştur. Ama sen yine de doktoruna danış istersen.

2. Gebeliğin 23 ağustosta gitmiştim en son kontrole. Cinsiyetini göremedik. 1 sonraki randevuda 22 eylülde. Bekleyeceğiz artık.
Bende 21inde gitmiştim bundan önceki kontrole. O zaman kız gibi demişti ben tahmin istediğim için. Daha yeni dünkü kontrolde netleşti. 10 gün sonraydı aslında kontrol ama ben rahatsızlandıgım için mecbur gittim öylelikle öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…