2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ne guzel herkes cinsiyetleri ogrenmeye baslamis benim randevuma daha cok var ayin 20sinde
Ikili test yapicakmi bilmiyorum hic konusmadik bu konuyu doktorumla ki

ayy masallah burna bak cok tatliii :) ben erkek gibi hissettimm sadece bir hisss ama

Ben de üç ay dolana kadar iki haftada bir gittim bir kürtajım olduğu için artık ayda bir çağıracak nasıl sabretcem ya görmeden hiç bilmiyorum
o zaman kendine bi doktor daha bul, randevuları 15 günde bir diğerine gidecek şekilde ayarlarsın iki haftada bir yavrunu görmüş olursun

aynen aynen :))) bende oğlumda yaşamamıştım, sakız iyi geliyor bana birde sade dondurma
Bende sakız çiğneyip duruyorum, bebeğin salyalı olcak diyolar :)) tamam batıl inançların bilimsel açıklamaları olabilir, doğruluğuda olabilir ama napıyım aaa :) saç kestiremedim zaten beyazlar cıkıyo, insan gönül rhtlığıyla bişey yapamıyoki :)

Kızlar dün sabah hissettiğm hareketlenmeler o kayma hissi felan bebeğin hareketleriymiş. Bugün aynı şekilde devam ediyor şükürler olsun yaa Dr. Kontrolünde de aynı bölgede hissetmiştim. Takla atıp duruyodu içerde :)) sabah sadece çikolata yiyip gitmiştim, dr tam ölçüm yapmak için görüntüyü dondurmaya çalıştığında dönüyodu 3 sefer felan denedi :)) ilkine göre 10 gün kadar erken hissetmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…