2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim gogusler cok fena dokunamiyorum bile kiyafet degistirirken aklim cikiyor acisindan birde bacaklarim belimden basliyor agrimaya ayak uclarima kadar agriyor parol icsem bsy olurmu acaba dr.a sormayi unuttum

Evet cok güzel bir duygu. Habire elim karnıma gidiyor :)) bende oğlumda 16.haftada hissetmeye başlamıştım birkaç hafta sonra da komple tekmeler felan ayırt edilebiliyordu :) bende oğlumda senin gibiydim göbek karın kilo bişicik yoktu, bunda da yok fazlalığım ama ilkinden kalan minik deriden göbüş birikintisi gibi şeyin dışında
Merhabalar arkadaşlar siskinliginiz oluyor mı. Nefes alamayacak duruma geldim. Çok biseyde yiyemiyorum zaten yediğini afedersiniz çıkartıyorum. Siskinlige bi çözümünuz var mı?
Benim çok oluyodu ya, mahvoluyodum yemeden şişiyodum. İlkinde hiç olmamıştı böyle. Daha yeni rahatladım sayılır, arada bir oluyor halen. Bana fayda eden hiçbişey olmadı malesef

Benim gogusler cok fena dokunamiyorum bile kiyafet degistirirken aklim cikiyor acisindan birde bacaklarim belimden basliyor agrimaya ayak uclarima kadar agriyor parol icsem bsy olurmu acaba dr.a sormayi unuttum
Canım parol gebelikte kullanılan tek ağrı kesici, bir de minoset var ama dr.ların bazıları önermiyor nedense. Bana da günde 3x1 kullanabilirsin demişti dr. Ama ağrını geçirir mi bilemiyorum.

Durumleyla Ben öyle ağrım olduğunda suyla yıkıyorum bacaklarımı, direk çeşmeden akan soğukluk yetiyor. dizlerimin bir karış üstüne kadar. Sonrada kalça kısımlarını ovduruyorum eşime. Biraz rahatlıyorum

Ne güzel ben daha mutfağa giremiyorum. Idrarda enfeksiyon vardı doktor tavsiyesiyle 2.5 litre şu 2 soda içiyorum. Ama sisikinligin geçmiyor karnım davul gibi oldu. Ama kilom Aynı.
İlk hamileliğinde bende de olmuştu enfeksiyon inşaallah bunda sağlıklı Bir şekilde atlatirim. Umarım senin sıkıntılarında çabuk geçer.

Amin sağol ya inşaallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli doğusunda. Bende de heyecan tavan çok merak ediyorum cinsiyetini

Hanımlar bugün ikili testi yaptık bizde. 11+5 Detaylı ultrasonda incelendi. Sonra da kan aldılar benden. Sonuçlar cümlemizin iyi çıkar inşallah. Cinsiyet sordum ama ağzının ucuyla belli olmaz şimdi dedi. Bende sinir oldum tavrına. Ama çok merak ediyorum

Merhaba anneler gratislerde lierac catlak urunlerinde yüzde 30 indirim varmış haberiniz olsun
Ooo super haber tesekkurler canim :)

Aynen bende de oyle ufak yymusuklik disinda eski kiloma döndüm simdi hatta bulantidan iki kiloda verdim karnım cok belirgin bu yuzden ve hareket cok eerkenn olacak hatta suyun kaymasini ufak ufak hissediyorum simdiden

Aciiiilll yardim. Aniden kanamam geldi 2 gun hastanede yattim.korku ve panik zirvedeydi. Doktor diazem yapilmasini soylemis ben sonradan ogrendm.doktorda izne cikti soramiom. Daha once basina bole bisi gelen var mi.

Benimde devlette gittigim Dr da çok iyiydi şaşırdım hatta randevularini takip ediyorum yakalasam yine gidicem ama hep kapılmış oluyor erkek Dr trip atmıyor en güzeli başlarda bayan Dr istedim rahat ederim dedim esiminde işine geldi hoşuna gitti ama kaç tane bayan Dr gezdiysek ikimizinde içine fenalık geldi sonunda bu işi erkek Dr daha iyi yapıyor diye hem fikir olduk

Aciiiilll yardim. Aniden kanamam geldi 2 gun hastanede yattim.korku ve panik zirvedeydi. Doktor diazem yapilmasini soylemis ben sonradan ogrendm.doktorda izne cikti soramiom. Daha once basina bole bisi gelen var mi.
Geçmiş olsun canım ama diazem sakinleştirici değilmi. Ben mi yanlış.biliyorum acaba?
Belki kullanılıyordur bilmiyorum ama bebek iyiyse birşeycik olmaz , burda çoğu arkadaşın kanamaları oldu doktpr gözetiminde atlattılar şükür.
Darısı da sana inşallah arkadaşım. Rabbim size bağışlasın. Yat dinlen...

Farklı olabiliyo demek ki hissetme zamanları ayy hadı inş ben de daha erken hissedebilirim belki

o sakinleştirici niye sana verdi ki? kanamayla bi alakası yok sanırım. benim de 9. haftada olmuştu progestan kullanmıştım sadece.
ben de öyle düşünüyorum ama doğum sırasında ve doğumdan önce çatı muayenesi vs. olacak diye özel de bayana gitmeyi düşünüyorum daha dr. kararı da veremedim.

Oyyy ne güzel yaa :) ne yaptığını anlayamıyoruz ama en azından ne tarafa geçtiğini farkediyoruz hafiften :) bu bile çok güzel. Allah sağ salim doğurup büyütmeyide nasip etsin inşallah. Benim karnımda belirgin, ikincide erken çıkıyomuş. Oğlumdayken 5 ay boyunca hiçbir değişim olmamıştı, normal kıyafetlerimi giyebiliyodum. Şuankinde vücudumun ne kadar değiştiğini farkediyorum :)

Evet evet oglumda bende 5.6. Aya kadar taytlarimi filan hep giydim simdi resmen bol giymem gerekoyir sıkıyor acilmis demek ki bir defa ondan heralde cabuk cikti ikincide cok tatli ama hamile olduğunu daha iyi hissediyor insan. Birde bende bu sefer nefes nefese kalma durumi erken basladi heralde yasran oglumda 25 yaşındaydım bunda 30 olucam dogunca

Evet en azından hamile oldugun dısardan anlaşılıyor :) bende de öyle oldu nefes açlığı çekiyorum çoğu zaman. Bir de psikolojik yönden sıkıntılıyım o yüzden takıntılarım arttı. Yaşın çok değil ki canım, bende doğduktan bir ay sonra 28 olcam Allahın izniyle. Hamilelikler farklı oluyor birbirinden :)

Kızlar iyi geceler benim dünden beri feci şekilde midem yanıyor süt içiyorum geçiyor sonra yine başlıyor resmen iştahımı da kesti mide yanması midem yandığı için yemek yemek de kabus oluyor boğazıma kadar sanki ateş yakmışlar gibi başına böyle bişey gelen var mı aklıma gelen rahim mideye baskı yapınca olabilir diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma bir de haftamla alakalı uygulamalar var telefonumda bebeğin saçları ve vücut tüyleri yavaş yavaş çıkmaya başlıyor diye yazıyor o da etkiler mi acaba büyüklerimiz hep der ya of iyi değilim ya ben ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…