merhaba hanımlar
uzun zamandır yazamadım tatil bayram bulantılar halsizlikler derken..takip etmeye çalıştım ama sizleri.Bulantılar tam geçti derken yeni bir atakla tekrar beni ele geçiriyor.Bulantım yok diyelim bu defa yediğim her neyse mideme aşırı yanma yapıyor saatlerce sıkıntı veriyor.o geçiyor bu defa şu mükemmel tat
.. aç geziyorum yesem de yediğim çoğu şeyin tadı yok.Eşim bu son hamileliğin olsun diyor
ama görüyorum ki çoğumuzda aynı sıkıntılar var. birkaç gün topiği okumasam sıkıntıları birtek ben yaşıyorum moduna giriyorum ama hepinizde olduğunu bilmek güç veriyor.Uğrayıp giden bulantılarla bir kilo vermişim 58 den 57 ye.Birde en sinir bozucu halim her şeye ağlayasım geliyor böyle aciz hissetmemiştim hiç kendimi.Oğlum artık dün anne bugün üç oldu artık ağlama dediğinde kontrol altına almaya çalıştım kendimi.geçici olduğunu düşünüyorum şimdiye kadar böyle bir durum yoktu.bizde durumlar böyle.
Kontrolümüz haftaya inşallah en son ağustos 17de görmüştüm miniğimi.Cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş çok mutlu olmalısınız darısı biz kalanlara inşallah.uzun oldu sanırım kusura bakmayın