2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hiç korkmayın. Ablam 4 cocugunu da sezeryanla doğurdu. En küçük cocugu 4 yaşında şu an. Cok eski zamanlarda 4 sezeryan yapmıs tanıdıklarımız var. İçiniz rahat olsun ama bence doktoru degiştirin

Geçmiş olsun canım. Bunda yok ama ilkinde belime bacağıma ve kaburgamın alt uçlarına giriyordu kramp. Magnezyumla rahatlamıştı. Dr.una söyle istersen.

Benim de oldu. İki bacağıma aynı anda değil ama bir bacağımda aşağıdan kalçama kadar ağrıdı arada. Sonra geçti. 2 kere falan olmuştur. Ama sen yine de doktoruna danış istersen.
Haklisiniz danismakta fayda var. Tesekkur ederim..

Bir kız bebek haberi de benden. Kesin değil ama muhtemelen ikinci kızım geliyor
Masallah canim ya gozunuz aydin darisi bize iki hafta sonra kontrol var
Oy oy oy masallah ua bnede ara ara hissediyorum suyun hareketini kayma gibi bakalum çok heyecan verici
Oglum da 20. Haftada bariz harelerlerini hissediyor dum baya zayiftim saniirim ondan bakalim tam net ne zmb tekmeler gelicek bunda cok sahane bir duygu içinde bir canlinin oynamasi

Merhabalar arkadaşlar siskinliginiz oluyor mı. Nefes alamayacak duruma geldim. Çok biseyde yiyemiyorum zaten yediğini afedersiniz çıkartıyorum. Siskinlige bi çözümünuz var mı?

Merhaba arkadaşlar benimde ikinci hamileliğin pazartesi randevum var çok heyecanlıyım bakalım inşaallah bebeğim iyidir. Umarım doktor cinsiyetini tahmin eder. ilk bebeğim erkek şuan 22 aylık ikincinin cinsiyetini çok merak ediyorum

Merhabalar arkadaşlar siskinliginiz oluyor mı. Nefes alamayacak duruma geldim. Çok biseyde yiyemiyorum zaten yediğini afedersiniz çıkartıyorum. Siskinlige bi çözümünuz var mı?
Benim öyle bir sıkıntım olmadı Allah'a şükür sadece mide bulantım vardı ve kokuya hassasiyetin vardı onlarda geçiyor gibii

Benim öyle bir sıkıntım olmadı Allah'a şükür sadece mide bulantım vardı ve kokuya hassasiyetin vardı onlarda geçiyor gibii
Ne güzel ben daha mutfağa giremiyorum. Idrarda enfeksiyon vardı doktor tavsiyesiyle 2.5 litre şu 2 soda içiyorum. Ama sisikinligin geçmiyor karnım davul gibi oldu. Ama kilom Aynı.

merhaba hanımlar
uzun zamandır yazamadım tatil bayram bulantılar halsizlikler derken..takip etmeye çalıştım ama sizleri.Bulantılar tam geçti derken yeni bir atakla tekrar beni ele geçiriyor.Bulantım yok diyelim bu defa yediğim her neyse mideme aşırı yanma yapıyor saatlerce sıkıntı veriyor.o geçiyor bu defa şu mükemmel tat .. aç geziyorum yesem de yediğim çoğu şeyin tadı yok.Eşim bu son hamileliğin olsun diyor ama görüyorum ki çoğumuzda aynı sıkıntılar var. birkaç gün topiği okumasam sıkıntıları birtek ben yaşıyorum moduna giriyorum ama hepinizde olduğunu bilmek güç veriyor.Uğrayıp giden bulantılarla bir kilo vermişim 58 den 57 ye.Birde en sinir bozucu halim her şeye ağlayasım geliyor böyle aciz hissetmemiştim hiç kendimi.Oğlum artık dün anne bugün üç oldu artık ağlama dediğinde kontrol altına almaya çalıştım kendimi.geçici olduğunu düşünüyorum şimdiye kadar böyle bir durum yoktu.bizde durumlar böyle.
Kontrolümüz haftaya inşallah en son ağustos 17de görmüştüm miniğimi.Cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş çok mutlu olmalısınız darısı biz kalanlara inşallah.uzun oldu sanırım kusura bakmayın

Harika bir duygu olmalı cnm ya ben de hissetmek istiyorum doktor bana ıkınci gebeliklerde 16. Haftada ilk gebelikte ise 22. Haftadan sonra bekle dedi yani benim daha coook beklemem lazım bebeğimi hissetmem için

ben oğlumun hareketlerini 15. haftada hissetmiştim.hemde çok net bir şekilde.ama zayıftım baya onunla alakalı olduğunu düşünüyorum ben.karın göbek hiçbirşey yoktu.şiddetli kalp atışı gibi pıt pıt etti iki defa.hiç unutamam o günü

Evet hemde cok oluyor bana doktor gaciscon verdi o biraz iyi geliyor

Gozunuz aydin umarim rabbim.kalbinize gore verir benimde ekimde 5 olacak bir oglusum var ikincinin cinisyetini cok merak ediyoruz heyecanla iki hafta onceki kontrolde kiza benzetti doktor bir daha ki kontrol 22 eylül

Şiskinlik hazimsizlik bende de vardı.simdi daha iyiyim.kullandigimiz ilaclarda yapabilirmis dr demisti.limonlu su iyi gelirmis internette okumuştum bir dene istersen

Arkadaslar bir süredir özellikle geceleri iki bacagima da kramp giriyor. Sizde de oluyor mu normalmi bu durum? Doktoruma danismali miyim?
Kalsiyumun veya magnezyumun düşüktür canım , takviye yapar doktorun büyük ihtimal. Beslenmene de dikkat et , yoğurt peynir tükey. Geçer inşallah ilk gebeliğmde yaşadım zor olur.

Aynıymış tahmini doğum tarihlerimiz bizimkinin tahmini yapıldı canım diğer aya net konuşuruz diye eklenerek
Size de söylerler büyük ihtimalle , herşey güzel çıkar inşallah. Rabbim gönlüne göre nasip etsin sağlıklı sıhhatli olanından inşallah...

o zaman kendine bi doktor daha bul, randevuları 15 günde bir diğerine gidecek şekilde ayarlarsın iki haftada bir yavrunu görmüş olursun
Başka doktora gitmeye de korkuyorum hadi birinin söylediği ile diğerininkini uyuşmazsa kafaya takar dururum artık sabretcem mecbur napalım

Çok teşekkür ederimm. İnşallah gönlünüzdeki olsun:)

ben de arada devlet hastanesine gidiyorum tahlil için gitmedim ama orada da kaydım bulunsun diye. bana da özeldeki tesr konuştu cinsiyetini öğrenmek için devlet hastanesine erkek bir dr.a gittim trip atmasın diye hemen söyledi cinsiyetini. sorularıma cevap verdi. fena da değildi.
13.haftada öğrendim cinsiyetini, kız benimkisi.
ağzımda hala acı tad oluyo.onu geçirmek için sakız çiğneme olayını akıl ettim. falım sade sakız çiğniyorum ve geçiyo o acılık bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…