2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ha ha ha aynen valla ya uyuduğum gibi kaldığım ilk defa dün gece oldu o da adam uyanıp yine bana yapışacak diye kıpırdamadan yattım zaten sol tarafta rahat ediyorum midemin yanması yüzünden ilk defa güldüm kendime ana nasıl öbür uçta değilim ben diye

Doktorunuzun verdigi suanda kullandiginiz ilac nedir ? Benimki elevit

Kizlar epeydir yazmiyordum burasi senlenmis :) Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim gibi yüzü, dudagi, elleri falan sürekli kuruyup pul pul olan var mi? Ya da yaptiginiz bir sey

Yaaaa karın iyice büyüyünce nasıl olcak bakalım yüne bugünleri ararız heralde

Yorumları okuyunca sanırım oğlum olur diyorum hiç bulantı kusma olmadı.Halsizlik oluyor ama sabahın ilk ışıklarıyla uyanıyorum enerjimi atamıyorum surekli bi is ariyorum kendime.ulk hamileliğim.Ama kız kardeşim de hamile çok bulantısı oldu erkek olacak bebeği.bilemedim

Kaç haftalık hamilesin canım? maşallah enerjiksen iyi ya ben aynı panda gibiyim nerde bıraksan orda kalıyorum

Kaç haftalık hamilesin canım? maşallah enerjiksen iyi ya ben aynı panda gibiyim nerde bıraksan orda kalıyorum
Bende aynı kendımı ikna ede ede ısı yapıyorum inanın yol yürüyemiyorum nefes nefes e kalıyorum midem bulanıyor normalde bulanmıyo.. Doktor kan bile almadı dinlen diyot kısa mesafe bir yere bıle gitsem yolda ıkı kere oturuyorum.

Canım bu arada toxo bağışıklığın yok yediklerine içtiklerine dikkat et dışarda pişmemiş şeyler yeme az pişmiş et falan da tüketme doktorunda söyler gerçi gösterdiğin zaman
Evet , nasıl bağışıklık kazanabilirim onun için. Aşısı falan varmıdır acaba?

ben de öyleyim ya çok kısa bi markete çıksam hemen halsizlik oluyor ev de sürekli oturuyorum geçen bi miasafir geldi iki çay servisi yaptım iki gün kendime gelemedim gören de nazlanıyorum sanır ama valla nazlanmıyorum ya öyle bi lüksüm yok zaten oğlum var ilgilenmem gereken

arada istisnalar olabiliyor canım benim de kuzenimin hamileliği çok iyi geçti ip atlıyodu nerdeyse ama kızı oldu ben ayılıp bayılıyodum oğlum oldu ... bu arada maşallah diyelim senin enerjine

arada istisnalar olabiliyor canım benim de kuzenimin hamileliği çok iyi geçti ip atlıyodu nerdeyse ama kızı oldu ben ayılıp bayılıyodum oğlum oldu ... bu arada maşallah diyelim senin enerjine
Teşekkür ederim umarım hep böyle gider ve kız olur gönlüm öyle istiyor ama tabi Rabbimiz en iyisini bilir

Evet , nasıl bağışıklık kazanabilirim onun için. Aşısı falan varmıdır acaba?

Buna bağışıklık kazanmamış olmanız iyi bir şey zaten olmasin gereken bağışıklık sadece hastalanarak kazanılıyor o da daha çok evinde kedi köpek besleyenlerde oluyor normalde toxoplasma çok da tehlikeli bi hastalık değil ama anne karnındaki bebeğe zararı büyük aşısı olan bişey değil kaldı ki hamileyken tetanoz haricinde aşı olamazsiniz bu yüzden çiğ etten yumurtadan ve yikanmamis her türlü sebze meyveden uzak durmanizda yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…