- 22 Ağustos 2017
- 216
- 219
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.161
Kizlar biz 14+5 teyiz karnimin ust tarafinda bi hareketlilik var gibi oldu aksam sertlesme oldu solda sonra saga dogru kaydi sol tarafima yatamiyorum agriyor normal midir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar biz 14+5 teyiz karnimin ust tarafinda bi hareketlilik var gibi oldu aksam sertlesme oldu solda sonra saga dogru kaydi sol tarafima yatamiyorum agriyor normal midir
Bende hisediyorum yaklasik 1 haftadir. Ikinci gebelikte hareketler erken hissedilirmis. Ben erkenden hissetmeye basladim. Dedigin gibi sertlik enterans sanki geriniyor. Bir anda bir yanimi tas gibi hissediyorum. Ve sanki kemiklerim batti bana.. Neyin nesiydi anlamadim.Kizlar biz 14+5 teyiz karnimin ust tarafinda bi hareketlilik var gibi oldu aksam sertlesme oldu solda sonra saga dogru kaydi sol tarafima yatamiyorum agriyor normal midir
sayın mart anneleri aranızda benim gibi tek yumurta ikizlerine hamile olan var mıııııı?? Tek başıma mıyım ikiz bebek bekleyenler çıksın ortaya lütfen
ikizlerin doğumu mart ayına kalmaz ocak sonu şubat başı olur muhtemelen ama kısmet bakalım[/QUOTE slm cnm ben varim ama cift yumurta dedigin gibi biz 40 haftaları goremiycez marttan once gelirler isallah en azından 36 37 leri goruruz. Erken dogumdan cok korkuyorum. Beden olarak zayifim 48 le kaldim hamile. Doktor bu bedenle nasil tasiycan dedi ikizi. Ben icimden
sayın mart anneleri aranızda benim gibi tek yumurta ikizlerine hamile olan var mıııııı?? Tek başıma mıyım ikiz bebek bekleyenler çıksın ortaya lütfen
ikizlerin doğumu mart ayına kalmaz ocak sonu şubat başı olur muhtemelen ama kısmet bakalım![]()
Canisi doktoruma fotograflarini cekip yolladim ilaclarin kullan dedi ama yinede icim istemedi. Sadece agri kesiciyi kullaniyorum. Suan deli gibi susuzum ama oyle bir bulantim var ki kusucam da kasiklarimin agrisi tekrar baslayacak diye su icmiyorum. Bol bol sadece ekmek yiyip icimi bastirmaya calistim ama bir turlu olmadi birde patatesi deneyeyim insallah ise yarar. Su ara cok ihtiyacim var birseyler yemeye. Dogalgaz baglatilacak eve. Baya bi is cikcak onun temizligi icin falan toparlamam lazim kendimiCanım geçmiş olsun, normalde olsa bitkisel şeyler tavsiye edicem ama hamile olunca iş değişiyor. Bir de antibiyotik verdiyse enfeksiyon görmüş olabilir. Verdiği ilaç sanırım augmentin ya da türevidir. Gebelikte kullanıldığını ilkinde tecrübe etmiştim. Yinede için rahat değilse dr.una danışmadan alma. Evde ballı limonlu ılık su içebilirsin yumuşatıyor ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. Midendeki safrayı geçirmek içinde haşlanmış patates yiyebilirsin. Kısa bir süre önce aynı durumdaydım. Ama suyu kontrollü iç. Eğer ayaktayken daha cok bulantı kusma oluyorsa bunları yarı yatar halde ye yavaş yavaş. Kusmadan önce kurtulmuştum bende.

Güzel haberlerle gel canim.insallah gösterir annesi.bende cumartesi gidecegim ikili test yapılacak.heyencan merak dorukta.sağlıkla gelsinler inşallahKızlar günaydın büyük gün geldi birazdan doktora gideceğiz ama şu an çok erken saat olduğu için kahvaltı yapasım Yok yolda giderken çikolata ve meyve suyu yemeyi düşünüyorum inşallah gösterir bizimki kendini![]()
İnşallah kuzum bekliyoruz doktor gelmemiş daha çok heyecanlıyım dün gece yine erkek diye gördüm pipisini görüyorduk ultrasonda hep kız götürdüm son 3 rüyadır hep erkeğe yoğunlaştı hayırlısı olsun inşallah sağlığı yerindedir cinsiyeti hiç önemli değilGüzel haberlerle gel canim.insallah gösterir annesi.bende cumartesi gidecegim ikili test yapılacak.heyencan merak dorukta.sağlıkla gelsinler inşallah
ilkindede böyle oldu ilk aylar 3-4 kilo almıştım sonra katlanarak devam etti 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim.bunda da aynı olcak sanırımBaştan sona orantılı alıyorsan yine iyi canım, ben ilkinde 6 ay hiç almadım,7ye girerken aldım ilk kilomu sonra da birden hem bebeğin büyümesi, hem ödem hemde tatlı yeme ihtiyacı hissedince son 3 ayda 17 kilo almıştım. Baksan 7 8 kilo almış gibiydim dıştan belli olmuyordu ama 56 ile başlayıp +17 ile tamamlamıştım :))
aminnn çalışan anne + hamile olunca daha da zor oluyor cnm akşam evde yemek yoksa işte düşünmeye başlıyorum ne pişirsem diye geçiştiremiyosun 2 yaşında oğlum var onuda düşünerek yapıyorum.geçen gün okdr kötüydüm akşam yemek yapamadım sabah 6 da kalkıp yemek yaptım işe resmen sürünerek gittimEvde olsak hazirlariz belki ama sabah seminere gittim ordan zumre baskan toplantisi daha dönüş yolundayim eve gidemedimcalisan hamilelere Allah ekstra güç kuvvet versin

canım oluyo benimde ilk bebişte 12. haftamda doktorum yüzde yüz erkek dedi ve bildi,yine aynı doktora gidiyorum geçen hafta kontrol vardı yüzde doksan kız dedi ben güveniyorum doktoruma bunda da yanılmaz inşşşKızlar merhaba dün doktora gittim bebeğin cinsiyetinin %100 erkek oldugunu söyledi geçen sene kızımdada aynı haftada %100 kız demişti bilmiyorum kesin dedi ama garip geldi bana kesin olurmu bu haftada pipisinide gösterdi![]()
cnm boğazında enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez bence doktorunda kullan dediyse kullan biran önce geçsin.adaçayıyla gargara çok iyi geliyor ama içmiceksin gargara yapıcaksın sadeceCanisi doktoruma fotograflarini cekip yolladim ilaclarin kullan dedi ama yinede icim istemedi. Sadece agri kesiciyi kullaniyorum. Suan deli gibi susuzum ama oyle bir bulantim var ki kusucam da kasiklarimin agrisi tekrar baslayacak diye su icmiyorum. Bol bol sadece ekmek yiyip icimi bastirmaya calistim ama bir turlu olmadi birde patatesi deneyeyim insallah ise yarar. Su ara cok ihtiyacim var birseyler yemeye. Dogalgaz baglatilacak eve. Baya bi is cikcak onun temizligi icin falan toparlamam lazim kendimi
Hayırlı , uğurlu bereketli olsun inşallah canım. Rabbim kucaklamayıda nasip etsin , yakışıklı kuzuularımızı...Kızlar öğrendik cinsiyetini bebeğimizin erkekmiş eşim kazandı ama doktor hiç düşünmeden söyledi kocaman boylu poslu bi erkek dedi çok mutluyum
sabah sabah guzel haberKızlar öğrendik cinsiyetini bebeğimizin erkekmiş eşim kazandı ama doktor hiç düşünmeden söyledi kocaman boylu poslu bi erkek dedi çok mutluyum