2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kesinlikle öyle acısı morluk hiç önemli değil onlar iyi olsunda ben dik vururken göbekten bebeğe zarar vercek gibi panik yapıyorum ondan bacağa geçtim canım.

Bi kocam vardı hayallerime limon sıkan şimdi bide sen okadar gerçekçi olmak istemiyorum ben bu dönemde o pıt pıt lar bebitolarımın bananeee bananeee

Tamam doğrucu davutum titreşimlerini hissediyorum ozaman

Ne kadar fazlayız aslında ya Allahım sağlıkla kucağımza nasip etsin hepimizin...bacakmıydo göbekmiydi derken geçsin gitsin günler...senin 2 bebek sanırım ilk bebeğindede kullandın mı?
Onda kullanmadim dusuk oldu ne yazikki sonradan ogrendim. Pihtilasma bir cok kiside var sayica da cok fazlayiz.hatta soyle ki hastane de kollari mor mor kadinlar goruyorum dusukleri olmus pihtilasmalari olmadigi halde igne vermis doktorlar.. Annelik cok zor birde bizim gibi olanlara daha zor.ne diyelim saglikla gelsinlerde bunlarda unutulacak elbet. Ben gobekten yaomayi yeni biraktim koldan yapiyorum artik oyle de deneyin isterseniz ama bana hemsire igne hep dik olmali dedi asla egik yaoma dedi

Hadi yaaa banada hemşire 45 derece vur dedi göbeğinden dik vurma dedi beni korkuttu kafamı bulandırdı bacagımdan vuruyom nasılsa dik vurayım o halde. Benimde düşüğüm var canım ah Allahım yardımcımız olsun.kolda hiç denemedim şöyle hani tuttuyoz ya eti koldan öyle tuttup aynı anda iğneyi nasıl vıruyorsun :)

Esimi yada kayinvalidemi cagiriyorum canim onlarda cok korkarak dua okuyarak tutuyorlar bende ignemi yapiyorum.

biz de akşamları sitenin parkurunda yürüyoruz canım, önceden 40-50 dk yürüyebilirken şimdi 25-30 dk'da yoruluyorum, doktor da kesinlikle nefes nefese kalacağın aktivite yapma dediği için kendimi zorlamıyorum. Çalıştığım kurumun spor salonunda fitness yoga dersleri veriliyor ama hamilelik yogası eğitimi yok malesef. Dışarıda bir yere gitmek de hem zaman kaybı hem de tek başına olunca cesaret edemedim. Senin gibi havaların serinlemesini dört gözle bekliyorum. Bu yaz hormonlardan olsa gerek güneşten ve sıcaktan nefret eder hale geldim..

Benim de karnım hep morluk dolu. 90 derece olmali canim. Prospektüste de yaziyor.
Koluma ya da bacagima geçmeyi dusunuyorum. Ama doktorum gobekten yapmak daha iyi dedi kafam karisti

Kızlar selam.muhabbetiniz bol olsun masallah sohbet akmıs gidiyor.benim de geceden beri başım ve boynumun arkası cok agriyor.yazma doladım basima belki faydası olur diye.parol var ama icmek istemiyorum da ama gececek gibi de degil.ne iyi gelir bas agrisina dogal olarak.birde kızlar ben süt icemiyorum.ayran cacık olarak yogurt tuketiyorum.siz dikkat ediyormusunuz yediklerinize.bir de tavuk yiyormusunuz.canım istiyor ama dr yemeni istemem dedi.o yüzden esimde yememi istemiyor

kizlar ağda yapan var mi? ben hamile kaldigimdan beri jilete gecmistim ama cok kotu oldu agdaya devam etmek istiyorum ama yap diyen var yapma diyen var napicam ben ?

kizlar ağda yapan var mi? ben hamile kaldigimdan beri jilete gecmistim ama cok kotu oldu agdaya devam etmek istiyorum ama yap diyen var yapma diyen var napicam ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…