2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayirli aksamlar guzel anneler ve anne adayları.. Cinsiyeti ogrenenler tebrik ederim darisi bize ins ben aslinda önümüzde ki cuma gidecektim doktor belli olur o zmana dedi ama ben burda bazi arladaslarin sonradan degisti hayal kirikligi olmasin diye biraz gec gidicem dayanabilirsem:) yaa benimde göğüsler cok fena yaa oglumda boyle değildi resmen tasimak yuk artik ve mide bulantim tam gaz devam iyi gibi uyanıyorum sonra başlıyor ozellikle aksama dogru siskinlik eklenince kendimi 7 aylik hamile gibi hissediyorum

En iyisini yaparsınız 11. Hafta da erkek dedi doktor , bizde dayanamayıp söyledik herkese , şimdi cinsiyet değişrse tepkilerden bunalacağımı biliyorum , gerekli gereksiz , insanı geriyorlar. Üçğncü oğlum olacak bu.
Keşke bende geç öğrenseydim diyorum , sağlıkları iyi olsunda inşallah takmamaya çalışıyorum bnde

En iyisini yaparsınız 11. Hafta da erkek dedi doktor , bizde dayanamayıp söyledik herkese , şimdi cinsiyet değişrse tepkilerden bunalacağımı biliyorum , gerekli gereksiz , insanı geriyorlar. Üçğncü oğlum olacak bu.
Keşke bende geç öğrenseydim diyorum , sağlıkları iyi olsunda inşallah takmamaya çalışıyorum bnde
Oğlumuz olsa suç , kızımız olsa suç bozup atmak geliyor böylelerini vallahi artık çok bunaldım

Ay hayirlisiyla insallah benim gönlumden gecende kız Allah biliyor. ne verirse raziyim yeterki sag saglim alayim kucagima. 2 oglum bir kizim var kizimin bir bacisi olmasini cok isterim ben hic yasamadim o duyguyu kizim yasasin isterim hayirlisiyla

Maşallah , en tecrübeli anne sizsiniz sanırım mart anneleri içinde dört çocuk çok güzel. Güle güle büyütün hepsini.
Sizinkini eşitlemek yakın sAnki , kız ise süper iki kız iki oğlan.
Ben eşitlemeye kalksam 6 çocuk olur , afacaların kız kardeşi yok zira

tesekkur ederim her cocuk ayri bir tecrube isterseniz 5 tane dogurun herseferinde ilk cocukmus gibi ayni heycan ve aman birsey olmasin korkulari.evlat sahibi olabilmek Rabbimin bizlere bahsettigi dünyadaki en buyuk mucizesi ve hediyesi bence. ben yanliz buyuyen bir cocukluk gecirdigim icin hep kocaman bir ailem olsun istedim sukurler olsunki mevla bunu bana yasatti.darisi tüm isteyenlere
Allah sizin ve bütün evlat sahiplerinin yavrularini bagislasin hayirli evlat eylesin insallah

Iyi geceler herkese gruba yeni geldim ilk hamilelikte üyeydim kk ya unuttum uye adimi falan yeni üyelik yaptim nasil kullanacagimi nerden yazacagimi bile unutmuşm simdi 3. Hamileliğim kismetse dogum yani sezeryan martin son haftasi falan

Iyi geceler herkese gruba yeni geldim ilk hamilelikte üyeydim kk ya unuttum uye adimi falan yeni üyelik yaptim nasil kullanacagimi nerden yazacagimi bile unutmuşm simdi 3. Hamileliğim kismetse dogum yani sezeryan martin son haftasi falan
Hoşgeldin canım, Allah sağlıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah.. :) ne kadarlık hamilesin?

Günaydııınnnn hanımlar
Uzun bi aradan sonra geri döndüm
2 li tarama zamanımız geldi ve doktora gittik kan vermedim ama bebeğimi doya doya izledik. Yapılan ölçümler gayet normal çok şükür kıpır kıpır bi mucize gözümden yaşlar aka aka izledim miniğimi%60 kız dedi doktorum ama bi sonraki muayene de belki fikrimi değiştirebilirim dedi. Eşimle aynı anda sağlıklı olsun da dedik çok değişik bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın.
Yazdıklarınızı okudum da biraz içim rahatladı halsizlik bitkinin yaşayan tek ben değilmişim şükür birden halsizleşiveriyorum mevsim geçişi de etkili oluyor sanırım dediğiniz gibi. Birde geniz akıntım oluyor bi kaç gündür gribe çevirecek diye korkuyorum sürekli c vitaminli bişiler yeme içme modundayım. Hiç olmadı ıhlamur kaynatıyorum. Sürekli bi endişe bi tedirginim aman ateşim çıkmasın diye
Buarada Fiona86 benide ekleyebilirsin listene
Yaş 28
Sat 21.06
Tdt 28.03
İlk bebeğim
Isim -
Eskişehir
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah

şaşırdım cnm şimdi benimde aynı belirtiler oldu tıpkısı kızım olcakmış bende yanılmadı seni ters köşe yapmış bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…