2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar didaktik bir yazıya rastladım internette, bilgilenmek isteyen arkadaşlar için faydalı olabilir:

Gebelik Doğumdan Sonra Dokuz Ay Daha Sürer

https://www.kuraldisi.com/gebelik-dogumdan-sonra-dokuz-ay-daha-surer/
çok güzel bir yazı özellikle son cümlelere tamamen katılıyorum.mahalle baskısı yüzünden ilk bebişimi doyasıya kucağımda taşıyamadım,aman kucağa alışmasın aman kucakçı olur bla bla....noldu kucakçı olmadı ama yatağı dışında asla hiçbiyerde uyumayan bi çocuk oldu o yüzden ikincide kimseyi dinlemicem bol bol kucaklıcam inşşş kucakta uyumaya alıştırcam

tüy dökücü krem hamilelikte yasak bildigim kadariyla icindeki bazi maddeler tehlikeliymis oyle duydum ben canim ne kadar dogru bilmiyorm ama

Dün gece ağlayarak uyandım, sol bacağıma inanılmaz bir kramp girdi, bacağımı kaybediyorum sandım kaskatı kesildi ve hala sol bacağım ağrıyor hamileliktenmiş sanırım
Kalsiyum ve magnezyum içeren gıdaları biraz daha bol tüketmeye deneyin. Mümkün olduğunca azaltacaktır. Süt yoğurt peynir tüketimini artırabilirsin mesela

Kalsiyum ve magnezyum içeren gıdaları biraz daha bol tüketmeye deneyin. Mümkün olduğunca azaltacaktır. Süt yoğurt peynir tüketimini artırabilirsin mesela
İnan o kadar çok süt, ayran, yoğurt tüketiyorum ki artık yerim kalmıyor... iş yerinden arkadaşlarım bile çocuk dişli doğcak diyolar :) ona rağmen böyleyse ilaç takviyesi gerekiyor sanırım...

Bana doktorum günde 2 bardak mutlaka ama mutlaka sütünü iç dedi, ben zaten sütü severim içiyorum her gün 2 bardak. Tavuk sakın yeme demişti onu da zaten 1 sene önce bırakmıştık :)
kizlar hamilelikte neden tavuk yenmiyor ki ? ben yiyorum sakincali mi ?

kizlar hamilelikte neden tavuk yenmiyor ki ? ben yiyorum sakincali mi ?
Valla bende yiyorum keşke doğal bulsak ama öyle onu sakın bunu sakın sonu gelmiyor inan sakındıkça insan dahada tedirginlik oluyor. yumrta ve sütü organik alıyorum marketten ama tavuğu da öyle alcak gücüm yok.Hergün ne yicez

Arkadaşlar tabiki sizin tercihiniz yemek yememek ama bunu söyleyen prof. mutlaka bi bildiği vardır ki zaten nedeninide söyledi. Sizde netten ufak bir araştırma yaparsanız sağlıklı olmadığını görebilirsiniz. Şimdiye kadar yemeniz sağlık sıkıntısı yaratmadıysa ne güzel ama bence en azından çok tüketmemeye çalışın. Tabii siz bilirsiniz...

İnan o kadar çok süt, ayran, yoğurt tüketiyorum ki artık yerim kalmıyor... iş yerinden arkadaşlarım bile çocuk dişli doğcak diyolar :) ona rağmen böyleyse ilaç takviyesi gerekiyor sanırım...
Yaa kıyamam o zaman kötüymüş. Bi sonraki muayeneye kadar idare ediceksin sanırım geçmiş olsun çok :)

Kramp bende de çok olmaya başladı nerdeyse her sabaha karşı uyku arasında sol bacağa giriyor hareket ettiremiyorum bi anlık felç gibi birşey bir de içten içe sızlıyor doktora söyledim her gün büyük bir bardak süt iç dedi zaten içiyorum ama hala oluyor

Kızlar Benimde bayadır ayak kramplarım var onun için kalsiyum ve magnezyum içeren bir vitamin verdi onu kullanmaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…