2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Günaydın.. evet canım ilk hamileliğim bana ilgisi muhteşem elbebek gülbebek davranıyor ama karnımda o çocuklar yokmuş gibi hiç söz ettirmiyor bile şunu yaparız bunu yaparız dediğimde hele bi doğsunlar sağlıklı sonra düşünürüz diyor hiç konuşmuyor konuşturmuyor çocuklar hakkında kendince kötü bişey olma ihtimaline karşı savunma mekanizması oluşturdu sanırım doğduklarında benden çok ilgileneceğinden Emin'im canım çok iyi çocuk bakar

bencede afacan bir oğluş olcak sanırım senin bebiş Allah kolaylık versin bende de var iki yaşında bi erkek tam bi fırlama şimdide kızım olcak evde cümbüş var 6 ay sonra
Ama oğlan çocuklarına yakışıyor şimdi afacanlık :)) Mis gibi olmuş canım bir oğlan bir kız sizin.Allah bağışlasın ikisini de

Benide ayda bir. Oysaki 15 günde bir olmali bende sorucam. Gerci ben iki doktora gidiyorum. Kafama gore takiliyorum. Hastane dogum için nereyi dusunuyorsunuz. Anne ve bebek yogun bakim unitesi olmali.
Bende hem özel hastanede bir dr a gidiyorum hem araştırma hastanesinde bir perinatoloğa gidiyorum ikiside ayda bir çağırıyor ama öyle ayarladımki onları devletteki randevumdan iki hafta sonra özeldeki oluyor :) iki haftada bir gitmiş oluyorum yani yine :)) aynen yenidoğan yoğun bakımı olan hastanede Doğum yapacağım şuan o özel hastanede dr um zaten

Ben varim canim. Şu sıra canim cok acıyor. Karnim gerginlesti ondan sanirim
Canım ben bacağıma geçtim çünkü karnımda damara denk getirdim 1-2 kez cok morardı korktum.Bacaktan daha rahat ettim aslında ama bacaktada çok sertlik oluyo vurduktan sonra bende muzdarip durumdayım yani benimle aynı şeyi yaşayan biriyle biraz konuşmak istedim.Göbekten dik mi vuruyorsun canım iğneyi hafid yanmı sokuyon iğne ucunu bana biri 90 derece vurman lazım diyo biri yan diyo kafam karıştı vallahi...

Ay evet ne tarafa yatarsam tersine toplanıyorlar benimkilerde :) ve ben yatıp ellerimi karnıma koyduğumda sanki kalp atışlarını duyuyorum banamı öyle geliyo bilmiyorum ama pıt pıt kalp atıyo sanki :)
canım kalp atışını elini koyarak duyman imkansız. doktorlar bile cihazlarla duyabiliyor. o senin kendi atışların :)

karın gerilmeleri normal mi ileride çatlar diye korkutuyor beni
krem süreceğiz. chicco mamma donna kremini tavsiye etti arkadaşım. şuan almanyadan gelen bir kremi öylesine kullanıyorum.haftasonu chicco dan alacağım. kendisinin doğumdan sonra sıfır çatlağı olmuş.

inşallah çatlamaz bende kullanmaya başlayayım diyorum
bol su içmek gerekiyor. cilt hem nemli olacak. kaşınıyorsa bilin ki kuruyor ve çatlamaya müsaitleşiyor maalesef.hamile arkadaşım anlatmıştıda.kuzeni hiç krem sürmemiş.karnı sürekli kaşınmış.çatlak oldu diyor. ben her gün sabah akşam kremledim hiç bişeyim yok diyor sezaryen olmasına rağmen hatun bir de fit :)
hamile yogası yapmak istiyorum. fakat ne bana eşlik edip salona gidecek arkadaşım var hamile. ne de yakınımda pırt diye gidebilceğim bir yer.

Ya tabi kalp atışları değildir ama öyle pıt pıt birşeyler hissediyorum yada hissettiğimi düşünüyorum
canım bende karnıma kouyorum pıtpıt bende de var.çünkü yaşıyoruz.kalbimiz atıyor. e atardamarlarda var kasıkta falan. yani duygusallığa biraz limon sıktım ya :))))) vuruşlara birşey diyemem tabiki. o bir gerçek dostum :))))))))))

oh ne güzel :) artık yavaş yavaş hissetmeye başlarız hareketleri dimi? yani bi de iki tane olunca daha mı çabuk hissedilir acaba bilmiyorum ki..

Gebelikte bebeğin hareketleri 15. hafta en geç 20. haftadan itibaren anne tarafından hissedilir. kalp atışı gibi hissettiğiniz bebeğin anne karnında hareketi ile birlikte rahim duvarına oradan karın duvarına yansıyan titreşimlerdir. anlayacağınız fizyolojik bir durumdur. bir doktor sitesinde buldum canım :) Dmrz

ben de istiyorum hamile yogasıııııı.. ama dediğin gibi tek başıma gitmek istemiyorum, eşim de yoğun çalışıyor. Yakın olsak birlikte giderdik :)

ben de istiyorum hamile yogasıııııı.. ama dediğin gibi tek başıma gitmek istemiyorum, eşim de yoğun çalışıyor. Yakın olsak birlikte giderdik :)
ay ne güzel olur ya. normalde de yogaya başlamak çok istiyordum. hamileyken daha çok istiyorum. pilates ve fitness geçmişim var ama. yogaya başlamamıştım. spor salonuna inip yürüyüş yapıyorum anca. eşimde spor yapıyor. öyle bir saat geçiriyoruz. ama sıcaklardan kendimize daha gelemedik. hava hafif serinlese salona ineceğim iş çıkışı :)

Ama oğlan çocuklarına yakışıyor şimdi afacanlık :)) Mis gibi olmuş canım bir oğlan bir kız sizin.Allah bağışlasın ikisini de
aminn cnm cümlemizin bağışlasın.evet tam gönlümden geçtiği gibi bi kız bi erkek istiyordum çok şükür nasip etti Rabbim darısı tümm isteyenlerin başına

kıs rahat bıraksana bebişleri uyusunlar doğduktan sonrada uyutmak için uğraşcan haberin olsun

Bende göbekten vuruyorum ama kötü morarttılar oluştu ili gündür bacaktan vuruyorum ama daha zormuş bacak göbek acımıyordu sadece morarıyordu dik vuruyordum sanırım göbek gerildikçe morarıyor eskiden morarmıyordu yapıcak bişey Yok dayanızcaz sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…