2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kizlar ağda yapan var mi? ben hamile kaldigimdan beri jilete gecmistim ama cok kotu oldu agdaya devam etmek istiyorum ama yap diyen var yapma diyen var napicam ben ?
Ben yaptırmıştım ağda tatil öncesi normalde makina kullanıyorum. Ağda son aylarda vajinal bölgede sakıncalı diye duymuştum çekme hareketinden dolayı.

Kesinlikle öyle acısı morluk hiç önemli değil onlar iyi olsunda ben dik vururken göbekten bebeğe zarar vercek gibi panik yapıyorum ondan bacağa geçtim canım.
Merhaba, ben de hibor 5000 kullanıyorum, ilk zamanlar prospektüsünde dik yazdığı için dik yapıyordum, babam Dr , hep bana yanlış yapıyorsun 45 derecelik açıyla yapman lazım dedi ama dinlemedim sonra kendi doktoruma sordum o da aynısını söyleyince artık 45 derecelik açıyla yapıyorum, çok daha rahat oldu böyle

kizlar ağda yapan var mi? ben hamile kaldigimdan beri jilete gecmistim ama cok kotu oldu agdaya devam etmek istiyorum ama yap diyen var yapma diyen var napicam ben ?
Canım ben özel bölgemi tüy dökücü ile alıyorum ama bacaklarımı vs makinem bozulduğu için ağda yapıyorum alacalım bi tane avmden ağda zor oluyor yapış yapış kalıyor bide tüyler ama karnımda çok sayıda sezaryen ve ameliyat dikişi olduğu için ben korkuyorum dikişlere bişey olur diye çünkü bazen durduğu yerde bile sızlıyor içeri yara gibi ama normal doğumluysan yapmanda sakınca Yok ben 2. Sezaryenemi olduktan sonra ağdayı kestim özel bölgeden sadece tüy dökücü çünkü kesi arttıkça orası daha da hassaslaşıyor dikişler özel bölgeyle aynı yerde gibi bişey

Merhaba kizlar ben Fransadayim ve burasi buz gibii . sabahtan berli burnumu siliyorum insallah hasta olmam. kiş geldi buraya bugun . hava kapali. kişin gelesinide cok istiyordum. ama bol bol yagmur yagsin. soguk olmassin

Kizlaaar karnim cok agriyo dun decavit birde ferro sanol diye kan ilaci verdi doktor ictigimden beri karnim agriyo ishal gibiyim korktum iceniniz varmi acaba

Evet içinde 90 yazıyor...bana hemşire aynen böyle dedi 45 derece vurman gerek dedi benim de iyiceee kafam karıştı :) göbekten 90 vurmak ürkütücü oluyor o yüzden en temizi bacak sanırım :) birde ilaç vurduğun yerde sertlik oluyor ya ilaç etkisini gösteriyordur demi dağılmıyorsa diye düşündüm ama

Simdi gitcez doktors canim yine de korktum umarim iyidir bebis

Simdi gitcez doktors canim yine de korktum umarim iyidir bebis
Kontrolle gitmek kabus gerçekten bilirim her gidişimde bende ürkek gidiyorum Allahın izniyle mutlu cıkcaz her zaman ama doktordan.Ya semi oku içinden giderken.sevindirici haber almak için okunan Allahın ismiymiş .Bebeğini gör morelin düzelsin :)

Clexane iğne sanırım bende kızımda 9 ay boyunca vuruldum ama size tavsiyem eğer vurulmanız gerekiyorsa kan pıhtılasması vs varsa vurulun ilk gebeliğimde kürtaj oldum doktorum o yüzden verdi ama oğlumda ilk 2 ay vuruldum bıraktım cünkü vurulmaya başlamadan önce kalp atıslarını duyduk doktorum 2 ay kullandırdı bende istemedim bıraktık cok zor.... bence en kolayı bacaklar kalca nın alt kısmına vurun etinizi kıstırarak daha az acıyor kollar biri varsa vurulabiliyor göbek ilk aylar kolay göbeğim şiştikce korktum vurmadım :///

Karin agrisi korkuttu beni canim ya
Bende ilk ferrum kullandım ertesi gün karın ağrısı ve karında huzursuzluk oldu. Sonra ishal oldum. Salgına da yakalanınca sancı ikiye katlandı bıraktım. Dr kontrolünden sonra bir haftadır kullanıyorum şuan iyiyim şükür. Kabızlık yapıyor ama wc.ye çıkmayı engelleyecek derecede değil.

Bana doktorum günde 2 bardak mutlaka ama mutlaka sütünü iç dedi, ben zaten sütü severim içiyorum her gün 2 bardak. Tavuk sakın yeme demişti onu da zaten 1 sene önce bırakmıştık :)

Dün gece ağlayarak uyandım, sol bacağıma inanılmaz bir kramp girdi, bacağımı kaybediyorum sandım kaskatı kesildi ve hala sol bacağım ağrıyor hamileliktenmiş sanırım

Dün gece ağlayarak uyandım, sol bacağıma inanılmaz bir kramp girdi, bacağımı kaybediyorum sandım kaskatı kesildi ve hala sol bacağım ağrıyor hamileliktenmiş sanırım
Magnezyumu emiyor ya bebek o sebeptenmiş 5. Ayda magnezyum kalsiyum takviye vericem dedi benm doktor söylersen kramp oldugunu sanada verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…