2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ay hadi inşallah

mesela şeyi merak ediyorum, böyle ben hararetle kendimi kaptırmış ders anlatırken bi anda küütt diye bi tekme yiyecek miyim içerden?
Hemde ne tekmeler olacak birde ikiz sizin daha da aniden iki taraflı olacak. Artik ben bazen annefim bir dur yaa dedigimi bilirim konusurken hele oda icerde kipir kipir sagdan soldan nasil beni iterdi birde dirsegini kaburhama dayamisti bir kac gub nasil agrimisti:) harika bisey ama yaa bir an once baslasa.. surekli buradayim anne diye kendisini hatırlatıyor resmen

Bana doktorum günde 2 bardak mutlaka ama mutlaka sütünü iç dedi, ben zaten sütü severim içiyorum her gün 2 bardak. Tavuk sakın yeme demişti onu da zaten 1 sene önce bırakmıştık :)
sütü bende çok severim. Sabahları soğuk sütümü içiyorum. bir avuç çiğ fındık yiyorum. peynir zeytin tahıllı ekmek derken kahvaltımı yapıyorum :) gün içinde de çiğ kuruyemişlerden yiyorum badem tarzı. Öğleden sonra meyve ve akşamleyinde meyve yiyorum. tabiki abartmadan :)

Kızlar tavuk konuusnda arkadaşa katılıyorum. biz eve almıyoruz. eşimde sevmiyor. tadı yok tuzu yok zaten. işyerinde mecburiyetten çok ama çok kücük parça yiyorum yersem o da aç kalmamak için :/

Kizlar bizde kontrolde cinsiyetimizi ogrendik %70 erkek dedi ikinci oglum Allahin izniyle dunyaya gelicek.iki test dusunmuyordum ama yaptiricaksak diger testleri degil ikinciyi yaptirmani tavsiye ederim dedi kafam karisti.mide bulantilarim hala gecmedi bos bos ogurmekten yanlarim agriyor artik.bizden haberler bu kadarcik.

Evet bebekle annenin ten teması çok çok önemli.. etraftan duyduklarınızı boşverin herkes konuşmaya pek bi meraklı :)

Evet ben de bir an önce hissetmeye başlamak istiyorum zaten gün boyu aklımdan çıkmıyor evlatlarım ama bir de kendileribi hatırlatırlarsa ne güzel olur :) :)

Doktoruma sordum alabilirsin dedi ne bileyim
Ben diğer hamileliğimin son dönemlerinde bilmeden kullandım tüy dökücü krem , ama cildimi mahvetti, resmen yarıldı kanadı.
Tüy dökücü kremler bikini bölgesi için sorun oluşturmuyor zaten ama alt taraflarda , genital bölgede hassas oldukları için birde içeriye nüfuz eder diye zararlı ...
Ben lazer epilasyonla bitirmeye başlamıştım , ama hormonların etkisiyle yeniden çıktılar yaaa. Asıl bize temiz olmak hamilelikte lazımdı

Maşallaahh , bir oğlumuz daha geliyor inşallah hayırlısıyla
Bu yıl mart annelerinde erkek bebek çoğunlukta açık ara :)

Ya kızlar ben bu miskinlikten halsizlikten çok sıkıldım Pazartesi'den buyana bi tek dün iyiydim bugün kahvaltı yapıp masayı bile toplamadan yattım tekrar 3saat önce uyandım yemek sipariş verdim yedim tekrar yattım şimdi başım ağrıyor devamlı ve elim kolum kalkmıyor çok halsizim

Aynı bende öyleyim 1 haftadır. Dün ev sahibimiz geldi yattıkça daha kötü olursun kalk bişeyler yapalım dedi. Zar zor kalktım, biraz oturduk sonra dikilecek pantolon paçası felan varmı getir dedim ben yaparım elim iyidir dikişte. Onu yapıyım bunu yapıyım derken baya açılmışım. Bugünde habire yatasım var ama çok uzatmadan kalkmaya çalışıyorum, otura kalka bişeyler yapıyorum. Başımada ağrı girdi, şu halime inanamıyorum ya

Hiç sorma , bende aynıyım sürekli yatsam uyusam ama mümkün değil büyük oğlum birinci sınıfa başlıyor , evde 2 yaşında bir oğlum daha var miskinlik bile yapamıyOrum ağız tadıyla.
Geçenlerde kayınvalideye eşim anlatıyor sürekli uykulu halsiz diye , cücük çıkaracak ya tavuk dedi bana
İçimden hayy dedim seni döğüş horozları ibiklesin

Hergün yarın balkonumu yıkayayım diyorum onu bile yapamıyorum sözde ütü yapacaktım bugün Yok kalkamıyorum sanki bütün vücudum titriyor aman geçsin artık bu dönem havalar sıcak birazda ondan bu durum bence bi serinlese havalarda bende bi dirilsem pörsüdüm resmen sıcaklardan

Ayy o nedemekmiş öyle ay bu yaşlılarda laf bitmiyor valla bende kaynana Yok allahtan annemde sağolsun bi gezeceği tuttu resmen kadın durmuyor evde çağırsam bi kap yemek yapsa ama yok arkadaş şehirde bile durmuyor kadın

ben de aynen böyleyim

Ben kendimi ikna ede ede is yapiyorum yoksa kilim kalkmaz am a yapmak zorundayim buns ragmen even tiksindim cok kotu ..her tarafi temizlenek istiyirum sadece dusuncede kaliyor. Uykuda degil miskinlik hic kalkmayim hep oturayim istiyorum.. Am a evde uc tane benden haric batiran olunca yemek as ..cok temizlik yapmam lazim cook

Bende kaldım mı kalıyorum napıyım, eşim bazen öyle davranıyor ki sanki naz yapıyorum. İlki rahat geçti diye bunuda öyle bekliyor sanırım. Umrumda değil anlatmaktan yoruldum ne düşünen düşünsün, çeken benim sonuçta. İnşallah bir an önce toparlanırız.

Böyle gereksiz cıvık cıvık laflara ayar oluyorum ben ya. Herkesi bir tutmalar, kendileriyle kıyaslamalar.. zaten sinir küp gibiyim, sinirim geçmiyor nedense. Sonunda herkese patlıcam bende o olcak.

Cok gecmis olsunn sukur iyisiniz simdi. Bende gittim kontrole ferrosanol kullaniyordum birde decavit birak dedi dokunmus belli ultrasonda da minigimi gordum sukur iyidi ama yine se karnimda huzursuzluk var dinleniyorum su anlik.insallah cektigimiz sikintilarin meyvesini aliriz hayirlisiyla

Bebegimi gordum canim sukur iyidi sag elini kontrol ediyordu parmaklarini sayiyordu galiba butun parmaklar acikti ama karin agrisi var

Böyle gereksiz cıvık cıvık laflara ayar oluyorum ben ya. Herkesi bir tutmalar, kendileriyle kıyaslamalar.. zaten sinir küp gibiyim, sinirim geçmiyor nedense. Sonunda herkese patlıcam bende o olcak.
duymayım diyorum bende ama , hem yapım gereği hemde hamilelikten pek bir krılgan oldum
Görmeden duYmadan tepkisiz kalabilen kadınlara hastayım , nasıl başarıyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…