2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben oğlan da çok çektim ne uyurdu ne uyuturdu ne yedirirdi bir de erken emekledi yani hala zor bi çocuktur kızım da rahattım bu da oğlan sanırım Ki abisi gibi olur yani bana uyku yemek haram olacak gibi görünüyor şimdiden kıpır kıpır bende waikikiden aldım ama öyle kampanyada göremedim fiyatlar uygundu ama 2 takım eşofman 2 takım normal kot pantolon aldım bi de tunik kazak aldım şapkalı kız büyük beden derken ben 40,42 giyiyorum popo oldum olası var bende 46 kiloyken de dikkat çeken bi popo vardı Allah vergisi ama şaklamak zor oluyor işte hep uzun tunikler giyiyorum

Kızlar ben baby shower yapmayı düşünüyorum bu gebeliğimde ama daha önce hiç yapmadım bi arkadaşımın katılmıştım artık her şeyi yapmak istiyorum son hamileliğim nasıl oluyor acaba netten falan baktım ama yapan birinden bilgi almak daha iyi olur sanırım

Merhaba kizlar durumlar iyi gorunuyor herkesin. bizde iyiyiz cok. sukur. herkes hamilelik almaya baslamis benim de 2 tane hamilelik elbisem var. giymeye baslassam mi artik bilemedim. cunku hic gobegim yok daha.

Merhaba kizlar durumlar iyi gorunuyor herkesin. bizde iyiyiz cok. sukur. herkes hamilelik almaya baslamis benim de 2 tane hamilelik elbisem var. giymeye baslassam mi artik bilemedim. cunku hic gobegim yok daha.
Canım karnının alt kısımları sertleşmişse yavaş yavaş giy en azından sıkıp rahatsız etmesin seni

Bunu nasıl sağlıyorsun canım kaç öğün yiyorsun özellikle kahvltı ve akşam arası acıkınca ne yiyorsun?
Canım benim safra kesemde taş var mecburi diyet benimki:/ daha ameliyat olmadan hamile kaldım hala var diyete devam.. cogu yemeğim yagsız zeytin yagı tek kullanıyorum birde ekmek yok hamurişi sıfır ve sürekli salata vs yiyorum bence hamilelikte asıl olması gereken bu banada safra vesile oldu

Benimde aksine popo yok göbek var simdi cıktı 6 aylıj gibi duruyor iyi saklıyorum sadece yoksa gören kac aylık diye soruyo o kadar yanii :)))) iyi bak canım aralara büyük bedene cok güzel indirimler oluyor yada hep bana denk geliyo :))) iki cocugun varsa daha biliyorsundur :)) benimki küçük bir yürüse görücem anyayı konyayı koca göbekle :))))))

Benimde karnım baya büyüdü ama çok fazla hamile kıyafetine ihtiyaç duymuyorum çünkü genelde elbise tarzı giyiyorum onlarda esnek zaten. Pantolonlarımda var onlarda geniş ve lastikli. Öncekilerde de çok fazla almamıştım.

Baby shower gereksiz geliyor canım bana sırf masraf... normalde amerikada vs arkadaslar sürpriz yapıyor sana diye biliyorum. İnsanın kendisi yapınca hep masraf hep masraf :))))
En güzeli (kendimce) güzel bir mevlid ve hastane odası süslemesi :)))))

Çan'ları sağolsun yapacak bişey Yok sağ Salim gelsinler de uykusuz kalmaya da her şeye de razıyım üstlükler de normalde m beden giyiyorum ama şu an l ve xl bedenler oluyor ama hamielelik gibi olmuyor bol rahat ve sempatik pantolonların özelliği zaten karın bölgesinin penye olması ve karını kaplaması rahat oluyor ben bol paça sevmiyorum dar paça aldım pantolonları hiç denemedim bedene göre aldım hepsi de oldu şimdilik üzerime normalde bol gelen penyeleri de giyiyorum benim de aynı senin gibi direkt kaç aylık diyorlar fazla diyesim geliyor nazar değer diye

dr bana balık yağından başka biişey vermedi normal mi acaba
Bende sadece balık yağı kullanıyorum. Regenesis max. Memnunum gayet. Umarım ise de yarıyordur. Haftaya kontrolüm var. Ozaman Demir falan verecek galiba.

Benim hastane ev süslemesi babamdan çiçekçi olduğumuz için çiçeklerim ve bebek odası süslemesi onlara ait rahatım Mevlüt yemeğini vs şimdi düşünmüyorum ama çok aşırı masraf çıkacağını düşünmüyorum parti buralarda farklı oluyor herhalde bizim arkadaş kendisi yapmıştı ama eğlenceli oldu ve bi sürü hediye geldi işe yarayan açıkçası hep içimde kaldı her şey yapmayı istiyorum dolabımda sarmalarım var kışlık o zaman işe yarar güzel bi pasta yaptırırım kurabiyeler poğaçalar vs arkadaşlarım yapar her biri bişey süsleme eşyaları babamdan TEM'in ederim gelir süsler hatta hediyelik olarak yapılacak şeylere para veririm sadece o da çok bişey tutmaz sanırım yani aslında kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez eğlenmekte çabası

Baby shower bana da cok gereksiz geliyor. Kendimi öyle hiç düşünemiyorum. Ama Doğuma kadar esimle arkadaşlarımla gidebildiğimiz her yere gitmek isterim. Sanki köprüden önce son çıkış gibi. Konserler tiyatrolar geziler partiler falan. Ama tabi sağlık el verirse :) benim ilk hamileliğim. Belki ilerde bende sizin gibi düşünebilirim. Oyuzden cok pesin hükümlü olmak istemem.
Ben Doğum hediyesi olarak küçük saksı da cicekler vermeyi planlıyorum. Herkes evinde biraz su verip büyütür umarım :)

Bende hiç düşünmezdim ama şimdi farklı geliyor bana zor günlerden geçtim bebeğim olana kadar son heyecanım zaten bize de eğlence olur eşim sürekli iş için şehir dışına çıkıyor bizde gidiyoruz beraber bakalım yarına iş gözüküyor Bursa'ya gidebilirsek benim için de iyi olur bu sene gezmenin tadını iyi Çıkardık tatil vs bi Balıkesir Ayvalık yaptık geldik zaten orayı hiçbir yere değişmem emekli olsakta gitsek oralara bende hediye olarak magnet düşünüyorum kokulu taşlarla yapılan çok uygun yapan yerler de var bizim aile kalabalık iki taraf birleşince izdiham olur sadece bayanlara özel güzel bi sohbet ortamı olacak parti

Bende elevit kullanıyorum birkaç gündür. Yalnız büyük abdestin rengi koyulaşıyor siyaha yakın oluyor korkma yani ilaçtan:)

canım çocukları ne yapıyosun şehir dışına gidince. bir de senin iki çocuğunda tüp bebek mi olmuştu yoksa ben iyice karıştırıyo muyum

Aynen öyle canım bacağım kopacak sandım öyle bağırmışım ki eşimin ödü koptu yazık

Mükemmelsin o zaman :) ben dört kilo aldım :)

Benimde göbek aldı gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…