2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım çocukları ne yapıyosun şehir dışına gidince. bir de senin iki çocuğunda tüp bebek mi olmuştu yoksa ben iyice karıştırıyo muyum
Onları da alıyorum yanıma tabiki canım hayır onlar tüp değil karıştırmışsın sanırım evet

Sen toplamda 8 kilo aldım diyorsun bence ben 8 i geçeceğim
Yani tüp bebek tedavisi ve hamileliğin 4 ayı toplam 4 kilo var bende şu an doktorum çok iyi dedi toplamda kaç kilo alırım bilmiyorum 67 kiloydum işte tedavi esnasında ama hep hormon iğneleri vs tabi iyi bile kaldım düşük olmasın diye 3 ay boyunca iki iğne günde onlar da hep hormon iştahım iyi ama şimdi okula falan da gidiyorum oturup yatmaya pek vaktim Yok açıkçası kilo almam pek öyle gözüküyor bu ay almamışım mesela tartıldım şimdi göğüsler ağırlık yapıyormuş amniyon sıvısı rahim hepsi ağırlık yapıyor onlar da var tabi bebeğin eşi vs doktorum öyle dedi çok takılma ekmeği makarna pilavı çok yeme ben nerdeyse hiç yemiyorum pilav makarna ekmekte sadece kahvaltıda yiyorum o da tam buğday ekmeği

üçüncüye bu kadar hevesli olman dikkatimi çekti benim ikinci ama bunu da doğurayım da allahın izniyle dükkanı kapatalım diye düşünüyorum maşallah sana
Evet canım aslında 4. Gebeliğim bi bebeğimi kaybettim ben bu fal ikinci evliliğimden ilk bebeğim daha eşimle çok istedik Allah'ta nasip etti

Etraftaki insanlar bir sussa ne güzel olur. Herkes bebekten sonra çalışıp çalışmayacağımı soruyor. Bebeğe kim bakacak. Gel sen bak diyesim geliyor. He bi topu topu dört kişi bile değildir. Ama ben böyle insanların hayatlarıni arasında samimiyet olmadan soran insanları sevmiyorum. Zaten çevremde de böyle herseye burnunu sokan insan yoktur. Herkes rahattır çevremde. Ama is ortamında falan bunlarla mecburen karşılaşıyoruz. Kadınları rahat bırakın. Lütfen ama lütfen. İster çalışır ister çalışmaz. İster kreşe bırakır ister bakıcıya ister annesine. Analar olmayınca ana okulları açıldı diye konuşan insanlari da hiç sevmem. Kadinlari işyerinde sokakta görmeye tahammül edemeyenler.
Oh söyledim rahatladım. Cok bunalmıştım :)

Boyle bir imkanin varsa yap tabiki cnm neden icinde kalsin.

Kızlar az önce dr aradım.ikili test icin kan tahlili vermistim.onu sordum.sonucum biraz riskli çıkmış.beni üniversite has.bir prof.yönlendirdi.haftaya randevu al dedi.amniyo sıvısı da almak isteyebilirler dedi.canım çok sıkıldı.dr.senin kanaman oluyor arada o yüzden de sonuç riskli çıkmış olabilir dedi.ben sıvı filan aldırmak istemiyorum esimde karşı.o benim kaderim diyor.Ultrason ölçümü nde ense kalınlığı 1.7 çıkmıştı.nazal kemik de var yazıyordu.hersey normal demisti.ama kan tahlilinde risk çıkmış.yaşım 38.ondanda olabilir.Dua edin ne olur bebegim sağlıkla gelsin inşallah

Gezebildigin kadar gez bencede hatta sinemaya bol bol git oglum dogdu dogali gidemedim 2 yil oldu ikincide gelince hepten imkansiz olur :) yaza denk geldigi icin dogumlarimiz tazi rahat atlatiris insallah.

Yasından dolayı olabilir. Doktor gibi yorumlamak istemek cunku öyle bir eğitimim Yok. Eğer sıvı aldırmak istemiyorsan bu senin tercihin tabiki.
Umarım herşey gönlünce olur. Sağlıkla kucağımıza alırız insallah hepberaber.

Ayy canm bnde 12. Hafta gittiğimde kıza benziyo dedi ama hakkatende herkesn ki erkek yaaaa :) bizimkide değişmesn snra ben iyice kaptrdm ya kızdır diye amaninnn
Bu arada hamile kıyafetine geçenlere maşallah kızlar ben 7 kilo verdim ve daha yeni yemeye başladı kilo vernce sanrm göbüşte hiç belli deil hatta kıyafetlerm geniş geliyo

Canm sen kafana takma doktorn haklıdr inanki şu testler kafa karştrmaktan başka bişey deil aldrmak istemiyorsan boş yani.Sonucu kötü çıkıp sağ salim alanlar var.Rabbim hayrla sağlıkla versn bebeğini inşallah

Kizlar uzun zamandir yazmadim.bulantilarim kusmam hat safhadaydi.burasi da hamilelik yeri aklima bulantilar geliyodu daha fazla bulaniyodu.
Cinsiyetler belli oldu mu.ben 12.haftamda gittigimde kiz dedi.bu hafta gittim kesin erkek dedi.6hafta boyunca kiz diye sevdim isim buldum.zaten hayalimdi kiz cocugu.6yasinda bi oglum var.kocayla beraber 3erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…