2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet , kayra teyzesi büyük oğlum.karakter olarak isminin analizinr yansıdığını düşünüyorum. Sakin bir çocuktur , sorumluluk almayı sever hırslıdır.
Bizimkide çift isim , ama nednse kullanılmıyor bile . İkincide o yüzden tek koydum. Bu sefer yeniden iki isim ama nüfua cüzdanına yazdırmayacağım.
Okulda zorlandığını farkettim.
Aynen öyle canım dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda hepsine amenna

Ne kadar ayip yaaa. Insanlar hic lafini bilmiyor. Aynisini bana da yapiyorlar agizlarina vurasim geliyor.
Vallahi , kendimi düşünüyorum etrafta hamilelik haberi duyduğumda , hiç yorum yapmam, gözün aydın der çıkarım yani bizene , sizene diye bağırasım var artık öyle bunaldım.
Akıllandım ama , gardımı aldım artık , ters cevap verene bende aynı şekil konuşuyorum. Ne kadarda meraklı ve çok bilmiş milletimiz sağolsunlar...

Kayra ismi güzel aslinda.sanki ısınmaya basladım gibi.ama yine de bende bir isim ekliyeyim diyorum.esim sıcak bakmıyor.kayra ile söylenebilecek kısa bir isim olabilir yanına

Kayra ismi güzel aslinda.sanki ısınmaya basladım gibi.ama yine de bende bir isim ekliyeyim diyorum.esim sıcak bakmıyor.kayra ile söylenebilecek kısa bir isim olabilir yanına
Ekle ekle , kocalar soyadlarını verdiklerine göre , müsade etsinlerde isimlerde bizden olsun dimi
ben yeni çıkan isim veya modern bi isim aramıyordum. O yüzden kolay oldu sanırım. Şimdide alper olacak illa diretiyorum , eşim kabul etti ama hayatım inşallah eski sevgilin falan değildir unutamayıpta , çocuğumuza adını verdiğin diyor.

Günaydın kızlar, bugün yeni bir haftaya girdik şükür. Karnımda fena geriliyo özellikle aksamları sanki hava basmıslar gibi şişiyo bir de bulantı durup durup birden geri geliyo ya. Bitmiyooo
bende de durum ayni aksamlari 7aylik gibi sisiyorum .bulantilarin icin idrar testi yaptirdin mi canim doktorum bana yaptirmisti

arkadaşlar gunaydın çok gıremesemde forumu takıp edıyorum doktor bana elevit ve gynoferon verdi bu ikisini kullanan varmı memnunmusunuz bıde gunde bır kez mi alıyosunuz

bıde bn hazımsızlık yaşıyorum azda yesem onları çıkarasım gelıor şişiyorum duramıyorum bu durumları yasayan varmı çözüm ne buldunuz

ben elevıt kullanıyorum sabahları bır tane.

ben her sabah kuru kayısı yedım. bıde sade soda akşamları. bu zamana kadar hıc hazımsızlık rahatsız edıcı bırsey yasamadım canım aklında bulunsun belkı faydası olur.

Benim takviye edici vitaminim de decavit iki gebeliğimde de sorun yaşamadım sadece ilaca uyum sağlayana kadar birkaç gün hazımsızlık yaşadım sonra alıştım. Magnezyum olarakta magvital sanırım suda eriyen...

En son 2 hafta önce kontrole gittim bana da elevit ve gyneferon verdi ilave olarak devit 3 verdi tahlil sonucu tüm vitamin degerlerim düşüktü.Ilk etapta ishal yaptı ilaçlar 3 gündür kabız oldum ben de anlamadım.Şişkinlik bende de hat safhada bi kase corba icsem patlayacak gibi oluyorum mide bulantilarim yeni yeni kesiliyor simdi de bu başladı.Tum yasadiklarim ilk gebeligimle ayni bunye meselesi galiba

bende de durum ayni aksamlari 7aylik gibi sisiyorum .bulantilarin icin idrar testi yaptirdin mi canim doktorum bana yaptirmisti
Yok cnm yapmadı. Çarşambaydı kontrol idrarımda yanma var dedim monurol şase yazmış. Dün gece içtim kokuda farkedince. Ondan beri karnım şiş ve midem bulanıyor. Şikayetlerin biri bitmeden biri başlıyor, marta kadar napıcaz:)

Kızlar.bende sadece gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum.sağlık ocaginda bana monovit D3 vermişlerdi ama hic kullanmadım.ilaç icmeyi hiç sevmiyorum ama mecbur

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bana da 2.erkek dediler ama ilk kızıma da bi erkek bi kız dedikleri için emin olamıyorum.resmini özelden atar mısın rica etsem
Bizimki 14. Haftada kesin erkek dedi 2 hafta üst üste gittim yine erkek. Erkekler cok değişmez diye biliyorum kuzum
Bak doktor emin olalım diye cekip verdi:))

Eklentiler

• IMG_0320.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar merhaba az önce kontrolden çıktık. Doktor erkeğe benziyor ama mavileri alma, haftaya netleşir dedi. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah... çok merak ediyorum erkeğe benzeyip kıza dönen var mı??? Kız ismi düşünmüştüm ama erkek ismi hiç gelmiyor aklıma...

dr bana balık yağından başka biişey vermedi normal mi acaba

Ultrason fotografı varmı canım bakalım bizde tahmin edelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…