2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bana da kıza benziyor dedi. Ya hiç önünü dönmedi kuzum. Hep arkası dönüktü. Ama erkek olsa görürdük şimdiye, kız büyük ihtimal, ıkı hafta sonra netleşir dedi.

Bana da kıza benziyor dedi. Ya hiç önünü dönmedi kuzum. Hep arkası dönüktü. Ama erkek olsa görürdük şimdiye, kız büyük ihtimal, ıkı hafta sonra netleşir dedi.

Bizimki önü dönüktü bir de ayaklar havada yatıyor o kadar tatlıydı ki :))) çikolata yiyecektim sözde ama heyecandan unuttum en son 11 haftalıkken gitmiştim :)))

Kızlar ben çok kötü bi gece geçirdim yine yaa bu sefer uyurken ayağıma kıtamp girdi bi kaç kez peş peşe tekrarlamış acısa zor dayandım acaba neden oluyor

Kızlar ben çok kötü bi gece geçirdim yine yaa bu sefer uyurken ayağıma kıtamp girdi bi kaç kez peş peşe tekrarlamış acısa zor dayandım acaba neden oluyor
Magnezyum ihtiyacın olabilir kuzum. Dr.a ne zaman gideceksin? Ben soda içmeye çalışıyorum genelde. Şimdilik kramp yok şükür. Bi dene istersen

Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden canım. Beslenmene dikkat et , kalsiyum ağırlıklı beslenemiyorsan , kontrolde söyle doktoruna yazar mutlaka takviye.
İlk gebeliğimde çok yaşadım , çok pis bir ağrı hele ki uykudayken olursa insan ne olduğunu anlayamıyor.
Geçmiş olsun...

Kızlar nasılsınız bakayım ben çok enerjiğim haftalardır grip olmama burnumdan nefes alamama rağmen ayrıca Yen'i cicilerimi herkes çok beğendi üzerimde görünce insanın seni görünce hamile olası geliyor diyor alt komşum sanırsam en tatlı zamanlar bunlar 4. Ayımızı doldurduk artık şimdi sıra 5i bitirmede rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin inşallah iyi ki varsınız

Değilmi ya insan hamilelik giyince göbüş cıkınca cok mutlu oluyor

Kızlar kaç kilo aldınız???? Ben 1 almısım ama sabah tartıldıgımda o da gidiyor diğer hamileliğimda diyet uyguladım 8 kilocuk tek aldım dogumdan sonra hepsini verdim bundada hedefim en fazla 10 kilo :))) birde tek pişmanlıgım korse takmamam göbek kalınca gitmedi :////

Değilmi ya insan hamilelik giyince göbüş cıkınca cok mutlu oluyor
Norma kıyafetlerde daha beter çıkıyor popoda büyük olunca dikkat çekiyor o yüzden eşim artık gidelim sana bişeyler alalım dedi ama slopet göremedim hamile mağazasında vardı hem çok boldu hem de aşırı pahalıydı slopet alacağım ama taktım onu kafaya eşim de çok istiyor benim göbüş biraz büyük çocukları okula götürüp getiriyorum baya bi Yol yürüyorum ama yürüyüş iyi geliyor bi yandan hep evde olunca da insan sıkılıyor sizin kaç haftalık

Aklında bir korse markası veya çevrende kullanıp iyi sonuç alan varmı canım? Aklımda var benim , araştırıyorum bir süredir netten sipariş üzerinden getirtiliyor. Göbek kötü yaa kalsın istemiyorum bende ufacık kaldı benim diğerlerinden bu sefer istemiyorum

Bende yediklerime dikkat ediyorum. Bebeğim icin faydalı şeyler tercih ediyorum. Zaten 68le hamile kaldım daha kilo almadım. Ne kadar az alırsam iyi olur.

Ben toplamda 4 kilo almışım ama bebişim tüple oldu hormon ilaçlarının da katkısı var doktorum çok iyi olması gereken şimdi kiloya takılma dedi Doğumdan smra zaten kalmıyor çoğu gidiyor kalanları da 2,3 ayda dikkat eder veririm zaten bebeğin peşinden koş yemeği unut gece uykusuz kal ister istemez zombi gibi olurum herhalde

Canım ben hamileliklerimi lcwdan aldım gayet güzel hatta geçen indirim vardı taytlı tşört geceliği 20 tl gibi birseye aldım bence sende bir bak oraya hem büyük bedende de güzel şık şeyler var :)))
Bende yediklerime dikkat ediyorum. Bebeğim icin faydalı şeyler tercih ediyorum. Zaten 68le hamile kaldım daha kilo almadım. Ne kadar az alırsam iyi olur.

Aynen canım zaten coğu son aylarda alınıyor simdiden dikkat etmek lazım bazen insan veremiyor zor oluyor

Valla yürüyene kadar koşulmuyormus yemeği unutmuyosun valla millet ağzına sıkıstırıveriyo süt olur diye

benim ilk de de erkeğe benzetmişti doktor 14 haftalıktı galiba o zaman ama bir kaç hafta sonra kesin kız dedi, bazen plasentayı görüp erkeğe benziyor diyebiliyorlar. Sende bekle biraz haftaya belli olur

Bunu nasıl sağlıyorsun canım kaç öğün yiyorsun özellikle kahvltı ve akşam arası acıkınca ne yiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…