2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok sağ ol canım.inşallah hepimiz sağlıkla sag salim alırız kollarımıza

Evet şu an kafam çok karışık.ama iyi düşünmeye çalışıyorum.inşallah hersey güzel olacak.rabbim hepimizin bebegini sağlıkla versin insallah

Anaaa aha korktuğum şey o zamn bnde şey yapmıym ya bana da kız demişti doktor şndide erkek diyebilir yaniiii

Canım herseyden sağlık diliyorum.benimde 2.oğlum yolda.ikili testim biraz yüksek çıkmış.üniv.has.gidecegim.ama amniyosentez sıvısı aldirmak istemiyorum.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eysin önce.gerisi bos

Canim icini ferah tut.o kadar kisi taniyorum ki oyle diyipte sapasaglam cocuklari dogan.
Yanilmalar cok oluyo.guzel dusun.
Tabi ki herseyin hayirlisi.evlat sonucta sevilmeyecek mi.6yasinda ki oglum bile dedi anne erkekmis artik kardesimi sevmiyecek misin.ahh olabilir mi oyle bisey.basimizin gozumuzun ustunde yerleri var.sag salim dogsunlar yeter.herseyin hayirlisi.

Kizlar benim gobegimde tuyler aldi basini gidiyo varmi boyle 16.haftadayim boyle giderse doguma kadar saclarim kadar olurlar napsamki

Braz yüksek çkması önmli diil önmli olan burun kemiği yapısı nrmalmi ve ayrıntılı ultrasona gir iyi bi doktora orda dha doğru gözükür, sağlıkla doğsun inş

Saka tabi ki canim.hele ilk cocuksa hic problem degil.evet insanin fikre alismasi cok kotu.allahtan o cok begendigim sirin mi sirin pembe mini elbiseyi son dakika almaktan vazgecmisim.
Tabiki arkdşm her ne kadr kız çocklarına içim aksada evlat olunca çok farkedeceğini sanmıyorm tabiki :) ayyy iyiki almamlsın arkdşm ya olsun Rabbm kız çocuğu merhameti versn erkek evlatlarımıza da

Kızlar kontrolden geldim şimdi, minik oğluşlarım sağlıkla büyüyor şükürler olsun..
Rahim ağzı muayenem de iyi geçti hamd olsun, 4 hafta sonraya ayrıntılı usg randevumuzu da aldık
Bebişlerin ayak tırnağından saç derisine kadar her şeylerine bakılıyormuş, şimdiden heyecanlandım

Bu arada bende beyaz süt kesiği gibi akıntı oluyor, doktor normal dedi ama koku oluşturmaması için organik bi genital temizleyici verdi. İntim köpük kullanan var mı aranızda??

Canim ense kalinligin normal cikmismiydi?kotu cikan kan sonucunsa kesinlikle kesinlikle kafaya takma benim ilk oglumda kan sonucun 1/7 oraninda riskli cikmisti tabi amniyosentez olmuştum.aslinda ense kalinligi falan normal cikmisti sadece kan sonucu cok riskliydi.sonucum tabiki normal cikti hic hi sorun yokmus aslinda ana ben amniyo oluncaya kadar o 1 aylik süreçte cok uzulmustum cok agladim ama halbuki bi sey yokmus ultrason muaynen normalde kafaya takma.

Insallah bisi yoktur cnm o testlerin %100 dogruluk payi yok icini ferah tur.

Yaaa sende mi!? Bende bende göbek ve göğüs ortası tüylendi benimde çok
Bende ayni durumdayım. Göbek deliğimin çevresinde başladı. Hamilelik testimi yapmadan iki uç gün önce başlamıştı. Bende noluyor bana ya lazere başlıyım diye kuzenimle konuşmuştum. O da sende acaba hormon bozukluğu mu var demişti. Niye oluyor bilmiorum. Ama bende baktıkça acaba kuaföre gidip aldırsam mi diyorum

bende agda düsündüm ama agda yaparsam dogumdan sonra dökülmezmis o yuzden vazgectim arkadasiminkini gördüm dökülürken o yuzden beklemek en iyisi

Diğer gebeliklerimde olduğu gibi bu seferde göbekte tüylenme benim de problemim. Fakat diğerlerinde uzamasına rağmen almadım ve doğumdan sonra çıkmamak üzere dökülmüştü. Şimdi de aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum , yani almamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…