2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kıl değilde tüyse dokunma dökülür canım benimkiler tüy ama bildiğin uzuyo yani :) mecbur kalırsak aldırırz :)

Ultrasonda nt yani ense kalınlığı 1.7 cikti.nazal kemik de var yazıyordu.dr hersey normal iyi dedi.ama kan sonucuma göre biraz riskli çıkmış dedi.insallah canım minigim sağlıklı sıhhatli gelir.duanizda olayım

ayy ben varim benimkilerde aldi basini gidiyor gobegimin etrafi hep tüy oldu dogumdan sonra dokuluyor ama boyle de cok kotu gorunuyor gozume
Evet kesinlikle cok kotu gorunuyolar karnimin hertarafi tuylerle kaplandi sanki.diger bolgelerde hizli uzuyo bende napcagmi bilmiyorum.. Etrafta herkeste diyoki erkek cocukta olur bu.bizim daha cinsiyet belli degil acaba ondanmi yoksa herkeste mi var. Senin belli mi cinsiyeti canim

Kızlar ben buralara yeni taşındım bana çorluda iyi bir doktor ve hastane adı söyleyebilecek olan var mı:) bide bu ayrıntılı usg ne zaman yaptırılıyor ve genel olarak ücretler ne kadar bilgisi olan var mı?

benim dr 25. haftaya kadar yaptırman lazım dedi istanbulda bi kaç özel hastaneye sormuştum 200 400 falan dediler

Kızlar ben çok kötü bi gece geçirdim yine yaa bu sefer uyurken ayağıma kıtamp girdi bi kaç kez peş peşe tekrarlamış acısa zor dayandım acaba neden oluyor
Magnezyum kullanmıyormusun ben geçen zehirlendim Dr ilaçlarını içme 3 gün dedi ama magnezyum içmeyince kramp giriyor çok dedim günde 1 soda ve 1 muz tüketirsen magnezyum ilacını karşılar dedi

Sen guzel alamamissin ben 6 kilo aldım zaten kiloluydum topaç oldum

Kızlar bu haftalarda arada hafif kasık sancısı olan var mı? Yani tam sancıda değil acı vermiyor yani böyle adet olmadan 1-2 gün önce olurduk ya öyle gibi...tam ifadede edemiyorum.Yani belki vücudumu dinliyorum ben bilemiyorum.
Bugün doktora yazdım bana cevap olarak büyüme esnasında sancılar normal yazmış.
Aynı haftalarda böyle olan var mı merakettm bnde.

Bende düşündüm baby shower ama bende kıyamadım paraya onun yerine birilerine yardım edip bebeğim için hayır yapayım bu beni daha mutlu edecek gibi düşünüyorum birde bunun esprisi supriz olmasında gerçekten arkadaşlarım düşünüp yapsa çok mutlu olurdum ben yapmıştım bir arkadaşıma o zamanlar böyle bir gelenek yoktu tabi ama çok istiyordu bebeği olsun ve dusukleri olmuştu bu hamileliği sağlıklı gidiyordu bebek şeklinde çok güzel ve sevimli kocaman bir pasta yapıp götürmüştüm iş yerinde hep beraber kutlamistik çok mutlu olmuştu. Bende hastanede oda süslemesi istiyorum sonra getirip aynı sistemi eve salona kurmayı lohusaligin keyfini sürmeyi planliyorum

Bende kasık ağrısı değilde vajina ağrısı ve sol üstte şişme oldu.sabahları acayip bi ağrıyla uyanıyorum gün içinde yavaş yavaş azalıyor.Netten araştırdım vajina varisi olmuşum sanırım.Hamilelikle çıkan bi rahatsızlıkmış.Perşembe doktora gidip muayene olucam.umarım bi tedavisi vardır yoksa kalan 5 ay dayanmak zor olacak benim için:/

Bizde de ense kalınlığı 1,3 mm çıkmıştı kan testinde düşük risk çıktı ama senin yaş 38 diye okudum o yüzden risk fazla demiş olabilirler. İnşallah sağlıklıdır

Aynen canım bendede var adet öncesi ağrısı gibi ve kasıga ara ara ağrı girmesi... önceden rahim aralıgım kısaydı serklaj olmustum simdi takipteyim umarım olmam... ben gecen hamileliğimde kasık ağrısyla doktora gittim serklaj yaptı ama herkeste olucak diye birşey yok normaldede rahim büyümesinden giriyormus :)) sık sık aralıklarla girerse doktora görün canım

Aynen canım ama yapmak isteyende yapsın cok güzel olur :)) bakalım bizim evin orası organizasyon dolu...büyük ihtimal hastane odası için anlasırım :))

Sağol canım kontrol günüm yakın zaten

Hehehhh benim yüzüme kadınların çalışması caiz değil dedi bir densiz 20 yıldır çalışıyorum neredeyse buda biliyor üstelik gülüp geçtim hala aklıma geldikçe gülüyorum allah akıl fikir versin kaile alma sende bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…