2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tam sayfaya ayni seyi soracaktım iki uc gündür hafif boyle tatli tatli alt kisimda sanci oluyr geciyor ama gün icinde dikkatimi çekiyor devam ederse doktora gidicem sanirim enfeksyin filan olmasinda bakalim umarim normaldir

canim benim teyzemde 39 yasinda hamile kaldi onunda testinde oyle riskli cikmisti bebek otizmi olabilir denmisti cok uzulmustuk onu ogrendikten sonra o doktora gimeyi kesti Allah buyuktur dedi ve bebegi sag salim dogdu hic bir sıkıntısı yok suan seninde sag salim dogar insallah merak etme icini ferah tut

Tabi isteyen yapsın içinde kalmasın kimsenin hastanelerde de varmış galiba heyecanlanıyorum oda süslemesi için yapan arkadaşlar bilgi verseniz nasıl yaptirdiniz maliyeti ne kadar

Evet yaş ileri olunca bu testler yanıltıcı olabiliyormuş ben bunu duymuştum o yüzden yaptırıp kendimi huzursuz etmek istememiştim bende 37 yasindayim sen gönlünü ferah tut kendinide bebiside üzme

Magnezyum kullanmıyormusun ben geçen zehirlendim Dr ilaçlarını içme 3 gün dedi ama magnezyum içmeyince kramp giriyor çok dedim günde 1 soda ve 1 muz tüketirsen magnezyum ilacını karşılar dedi
Canım çok geçmiş olsun sanada neyin vardı neden zehirlendin ? Bu arada dün kıramp giren bacağım az önce uyandığımda tutmuyordu banyoya gittim çözüldü

günaydın kızlar bugün hamileliğimden bu zamana kadar 2. kez kustum ve hala da bulantım var ,neden olduğunu anlayamadım ,benim haftalarımda olup bulantısı olan varmı?

Benim ilk 3 ay hep kusmayla geçti bi 10 gündür hafiflemişti ama bi kaç gündür tekrar başladı
yok ben ilk 3 ay hiçç kusmadım bulantım oldu sadece ama dün bildiğin fışkırıcasına kustum bende şaşırdım,Allahtan kızımın hareketlerini duyuyorum o yüzden içim rahat yoksa çoktan acilde gözümü açmıştım

günaydın kızlar bugün hamileliğimden bu zamana kadar 2. kez kustum ve hala da bulantım var ,neden olduğunu anlayamadım ,benim haftalarımda olup bulantısı olan varmı?
Bence yediğin bir şey dokunmuştur, başlarda kusaan hamilelikten ama önce hiç kusmayıo şimdi olduysa hamilelikten değildir

Günaydın. kuzenimin bebeği için de ense kalınlığı ölçümünde sıkıntı olmamasına rağmen kan sonucu riskli çıkmış, %99 down sendromlu olacak demişlerdi. bu kadar emin konuşmuşlardı yani. tevekkül etti o da amniyon sıvısı falan aldırmadı, şimdi 3 yaşında cin gibi bir oğlu var. kalbinizi karartmayın. Allah hayırlısını versin, sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah.

Tam sayfaya ayni seyi soracaktım iki uc gündür hafif boyle tatli tatli alt kisimda sanci oluyr geciyor ama gün icinde dikkatimi çekiyor devam ederse doktora gidicem sanirim enfeksyin filan olmasinda bakalim umarim normaldir
Canım enfeksiyon olsa ağır akıntı olur.
Gün içinde hareket edince geçiyor dediğin gibi.

benim mide bulantılarım da geçmişti yoğurt yapmıştım dün, dolaba koymadan küçük bir kase yedim, nerden de yedim dünden beri kusuyorum en son sabah 6 da çıkardım, şuan da hafif bi bulantı var. hamile olunca mide daha hassas oluyor sanırım

yoğurt ve süt benimde miğdemi buladırıyor,eşim özellikle çifliğe gidiyor süt alıyor hatrına 1 bardak içiyorum ama gel bana sor ,3 saat yatıyorum kendime gelemiyorum

Ya arkadaşlar bir haftadan fazla oldu karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi ishal gibiyim tuvalette çıkmadan on dk. Önceden başlıyor ağrısı. Ama öyle böyle değil ağrısı sanki sancı gibi çok kötü oluyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Sizce doktora gitmeliyim...

bebek büyüdükçe kasklarda ağrı yapar,çünki rahim genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…