- 8 Haziran 2009
- 378
- 332
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.481
Ya arkadaşlar bir haftadan fazla oldu karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi ishal gibiyim tuvalette çıkmadan on dk. Önceden başlıyor ağrısı. Ama öyle böyle değil ağrısı sanki sancı gibi çok kötü oluyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Sizce doktora gitmeliyim...
bebek büyüdükçe kasklarda ağrı yapar,çünki rahim genişliyor
Ben kullanmıyorum vitamin ilacı ama çok ağrım oluyor. Bağırsak enfeksiyonu felan olabilir diyorlar en iyisi bende randevu alayım. Yarın doktordan sonra yazarsan sevinirim bende merak ettim inşaallah kötü bir şey çıkmaz...aynı durum bendede var. yarın randevum var sorucam doktoruma bakalım. vıtamın ılaclarıda yapar dıyorlar ama emın degılım.
canım benim oğlum hasta oldu miğde bulantısı kusma doktor salgın var demişti hastaneye gide gele bana da geçti sanırım benim de çok karın ağrım vardı iki gündür bugünde ishal başladı önemli bişey değildir inşallahYa arkadaşlar bir haftadan fazla oldu karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi ishal gibiyim tuvalette çıkmadan on dk. Önceden başlıyor ağrısı. Ama öyle böyle değil ağrısı sanki sancı gibi çok kötü oluyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
benim en çok yoğurt bulandırıyor, kutudaki uht sütler bulandırmıyor ama onlarıda katkılı diye benim içesim gelmiyor.yoğurt ve süt benimde miğdemi buladırıyor,eşim özellikle çifliğe gidiyor süt alıyor hatrına 1 bardak içiyorum ama gel bana sor ,3 saat yatıyorum kendime gelemiyorum
aynen benim de tuvalete çıkmadan kasıkta bir sancıÖyle değil tuvalette çıkmadan çok kötü bir sancı duramıyorum ağrıdan....
Ben kullanmıyorum vitamin ilacı ama çok ağrım oluyor. Bağırsak enfeksiyonu felan olabilir diyorlar en iyisi bende randevu alayım. Yarın doktordan sonra yazarsan sevinirim bende merak ettim inşaallah kötü bir şey çıkmaz...
benim en çok yoğurt bulandırıyor, kutudaki uht sütler bulandırmıyor ama onlarıda katkılı diye benim içesim gelmiyor.
hala geçmedi midemin bulantısı.. bir daha yoğurt yemem uzun bi süre heralde.
çevreden süt iç diye çok söylüyorlar, içmesek ne olur ki
aynen benim de tuvalete çıkmadan kasıkta bir sancı
Aslında yoğurdun içindeki probiyotikler , bağırsak ve mideyi düzenlemeye çalışıyor ya , belki ondan geri çıkarmanız gerekiyordur.benim en çok yoğurt bulandırıyor, kutudaki uht sütler bulandırmıyor ama onlarıda katkılı diye benim içesim gelmiyor.
hala geçmedi midemin bulantısı.. bir daha yoğurt yemem uzun bi süre heralde.
çevreden süt iç diye çok söylüyorlar, içmesek ne olur ki
aynen benim de tuvalete çıkmadan kasıkta bir sancı
Allah razı olsun canım.kötü düşünmemeye çalışıyorum..Allaha emanet minigim.insallah hep beraber sağlıkla alalım yavrularımızı inşallahGünaydın. kuzenimin bebeği için de ense kalınlığı ölçümünde sıkıntı olmamasına rağmen kan sonucu riskli çıkmış, %99 down sendromlu olacak demişlerdi. bu kadar emin konuşmuşlardı yani. tevekkül etti o da amniyon sıvısı falan aldırmadı, şimdi 3 yaşında cin gibi bir oğlu var. kalbinizi karartmayın. Allah hayırlısını versin, sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah.
O zaman dikkat et canım yememeye..vücudun zorlanmasın o mide bulantısı çok kötüevet olabilir geçen de aynı yerden bişey yemiştim o akşamda kustum
ben yoğurt yiyebiliyordum aslında.. serklaj dan dolayı 2 kutu antibiyotik kullanıyorum. probiyotiklerim öldü diye probiyotik yoğurt mayasıyla yoğurt mayaladım.. 12 saat dolapta beklemesi gerekiyorya, ben küçük kasede olanı yedim dün, ondan mı oldu bilmiyorum ama yedikten 1-2 saat sonra midem bulandı gerisi malum.Aslında yoğurdun içindeki probiyotikler , bağırsak ve mideyi düzenlemeye çalışıyor ya , belki ondan geri çıkarmanız gerekiyordur.
Süt içmezsek ne mi olurbenim gibi her hamilelikte birkaç diş ağrısıyla çabalarsın , kemiklerin erimeye başlar ve en basiti bacaklarına kramplar girer.
Yoğurt yiyemesende , süt ve peyniri ihmal etme :) geçmiş olsun...
Çok sag ol Canım.allah razı olsun.iyi ki varsınız bir nebze olsun içim rahatlıyor sizlerle yazıştıkçacanim benim teyzemde 39 yasinda hamile kaldi onunda testinde oyle riskli cikmisti bebek otizmi olabilir denmisti cok uzulmustuk onu ogrendikten sonra o doktora gimeyi kesti Allah buyuktur dedi ve bebegi sag salim dogdu hic bir sıkıntısı yok suan seninde sag salim dogar insallah merak etme icini ferah tut
Evet , büyük ihtimal dolaba koymadığınızdan olmuştur , malum dinlenmesi gerekiyor ya. Antibiyotikler biyerimizi yaparken malesef diğer tarafları da yıkıyor. Bende her kullandığımda vajinal mantar oluyorum , yararlı bakterilerde öldüğü için.ben yoğurt yiyebiliyordum aslında.. serklaj dan dolayı 2 kutu antibiyotik kullanıyorum. probiyotiklerim öldü diye probiyotik yoğurt mayasıyla yoğurt mayaladım.. 12 saat dolapta beklemesi gerekiyorya, ben küçük kasede olanı yedim dün, ondan mı oldu bilmiyorum ama yedikten 1-2 saat sonra midem bulandı gerisi malum.
Allah a emanet canım bebeklerimiz , içini ferah tut. Görümcemde 37 yaşında gebe kaldı olmadık şeyler çıktı testte , sonuç olarak sağlıklı yaramaz öyle de zeki bir oğlan doğurdu.Çok sag ol Canım.allah razı olsun.iyi ki varsınız bir nebze olsun içim rahatlıyor sizlerle yazıştıkça
Ben varım.. ilk 3 ayı bulantıyla geçirdim ama tam rahatladım derken yeniden başladı hep. Dün bütün gün bulantı ve şişkinlikle geçirdim. Gece içtiğim idrar enfeksiyonu şasesinden sonra başlamıştı. Geçenlerde de kısır yedik 3 4 saat sonra fena ağrı ve bulantı oldu. Durup durup bişey dokunuyor. Seninde öyle olmuş olabilir mi?günaydın kızlar bugün hamileliğimden bu zamana kadar 2. kez kustum ve hala da bulantım var ,neden olduğunu anlayamadım ,benim haftalarımda olup bulantısı olan varmı?
Canım dikkat et salgına yakalanmış olabilirsin. Ben bayram haftasını komple öyle geçirdim. En son ağlayarak gitti wc.ye ve doğru doktora.. kullandığın kan ilacın varsa karında huzursuzluk yapıyor. İshalde olunca sancı çekilmez hale geliyor. Bnm ishalim artınca ilaç yazmıştı dr. Öyle atlattım.Ya arkadaşlar bir haftadan fazla oldu karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi ishal gibiyim tuvalette çıkmadan on dk. Önceden başlıyor ağrısı. Ama öyle böyle değil ağrısı sanki sancı gibi çok kötü oluyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
aynen canim karnim alt tarafi sert zaten bende bugun giydim hmileleigimi cok sukur ama gobek tam gorunmuyorum. disardaki hic kimse bilmez inan. az once oglumu okula almaya gittim. yeni tanistigim komsular var . cocuklarimiz ayni sinifta . yanina gittim cocuklari beklerken. boyle kucuk kucuk zor oluyor diyor. dedim valla yenge bide 3.5 aylik hamileyim . kadin şok oldu hic fark edilmiyor . ben soylemesem hic kimse bilmezCanım karnının alt kısımları sertleşmişse yavaş yavaş giy en azından sıkıp rahatsız etmesin seni
öyle aynen ama enfeksiyon şu sıralar ben de olmaması gerekiyor tehlikeli. ben hamile değilken bile antibiyotik kullanmazdım hiç. doktor yazsa bile eczaneden almazdım.Evet , büyük ihtimal dolaba koymadığınızdan olmuştur , malum dinlenmesi gerekiyor ya. Antibiyotikler biyerimizi yaparken malesef diğer tarafları da yıkıyor. Bende her kullandığımda vajinal mantar oluyorum , yararlı bakterilerde öldüğü için.
Bikaç gün dinlensin vücudunuz , ara verin bakalım tekrarlamaz inşallah. Çok pis bişey forumda ki bayanlar nasıl çekti dayandı bilmiyorum valla hamileliğim boyunca birkaç kez kustum onda bile çok zorlandım
bu arada bana mantar olmaması için de neo penotran fitil verdi. mantar olmadım henüz ama dr. büyük ihtimal olursun bu ilaç bitince dedi. olursa napcam bilmiyorumEvet , büyük ihtimal dolaba koymadığınızdan olmuştur , malum dinlenmesi gerekiyor ya. Antibiyotikler biyerimizi yaparken malesef diğer tarafları da yıkıyor. Bende her kullandığımda vajinal mantar oluyorum , yararlı bakterilerde öldüğü için.
Bikaç gün dinlensin vücudunuz , ara verin bakalım tekrarlamaz inşallah. Çok pis bişey forumda ki bayanlar nasıl çekti dayandı bilmiyorum valla hamileliğim boyunca birkaç kez kustum onda bile çok zorlandım
İnşaallahcanım benim oğlum hasta oldu miğde bulantısı kusma doktor salgın var demişti hastaneye gide gele bana da geçti sanırım benim de çok karın ağrım vardı iki gündür bugünde ishal başladı önemli bişey değildir inşallah
Amin sağol canım inşaallahıns canım tamam yazarım mutlaka. aman kotu bısey olmasında senın de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?