2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kan ilacına daha başlamadım yani şuan bişey kullanmıyorum. İnşaallah öyle değildir ya salgın felansa oğlumda geçermi. Korktum şimdi yaa

2,3 haftaya hiç saklanmaz hale gelir canım bebek yukarı çıkıyor bir de rahim iyice büyüyor bizim 5. Ayına girdi hele ki renkli giyeyim çok belli oluyor ama siyah kamufle ediyor bi nebze bildiğin top gibi yan yatınca çok hissediyorum hareketlerini o kadar hoşuma gidiyor Ki dün babası yemeğe götürdü yemeği yedik o da benimle beraber şenlendi yediğimiz yemeklerin tatlarını alıyormuş bebekler bunu Yen'i öğrendim

2,3 haftaya hiç saklanmaz hale gelir canım bebek yukarı çıkıyor bir de rahim iyice büyüyor bizim 5. Ayına girdi hele ki renkli giyeyim çok belli oluyor ama siyah kamufle ediyor bi nebze bildiğin top gibi yan yatınca çok hissediyorum hareketlerini o kadar hoşuma gidiyor Ki dün babası yemeğe götürdü yemeği yedik o da benimle beraber şenlendi yediğimiz yemeklerin tatlarını alıyormuş bebekler bunu Yen'i öğrendim

Kan ilacına daha başlamadım yani şuan bişey kullanmıyorum. İnşaallah öyle değildir ya salgın felansa oğlumda geçermi. Korktum şimdi yaa
İnşallah değildir canım. Bende o sanvılar yüzünden dayanamayıp gittiğimde öğrendim. Bizde önce oğluşta başladı sonra bende. Babamız hafif atlattı. Öyle gezme tozma hastane vs kalabalık yerlere de gitmedik hiç. Önce sulardan dediler, sonrada bakteriyel. Havadan kapar cocuklar dedi dr. Yani çokta elinde değil ama sen yinede beslenmesine dikkat et, ben öyle yaptım vücudu iyice bitkin düşmesin diye.

Kızlar koyu pembe akıntım geliyor neden olabilir korku kapladı içimi eşimi bekliyorum hemen acile gidicem hiç olmamıştı bugüne kadar bütün hücrelerim titriyor sanki

Kızlar koyu pembe akıntım geliyor neden olabilir korku kapladı içimi eşimi bekliyorum hemen acile gidicem hiç olmamıştı bugüne kadar bütün hücrelerim titriyor sanki
Kokma, sakin ol, acilde yapilmasi gerekenleri yaparlar. Evde progestan varsa alabilirsin, zaten acikde de onu yapiyirlar tabi bebegede bakarlar.

Canım önce sakin ol ne kadar strese girersen o kadar arttıgını duymuştum. Ayakların yüksek olacak sekilde uzan beklerken. Herhangi bir iş yaptın mı ya da cok yürüme felan?

Anladım tamam canım sağol teşekür ederim

Kokma, sakin ol, acilde yapilmasi gerekenleri yaparlar. Evde progestan varsa alabilirsin, zaten acikde de onu yapiyirlar tabi bebegede bakarlar.

Canım önce sakin ol ne kadar strese girersen o kadar arttıgını duymuştum. Ayakların yüksek olacak sekilde uzan beklerken. Herhangi bir iş yaptın mı ya da cok yürüme felan?

Hiç kullanmadım progestan Bugüne kadar ekstra iş falan da yapmadım ağır kaldırmadım yürümedim.idrarımın rengi koyuydu enfeksiyon yapar mı böyle bişey eğer varsa bilmiyorum da.bebeğime birşey olmuş olabilir mi buz kesildi ellerim ayaklarım

olmaz inşallah.. benim 9. haftayken kan boşalmıştı resmen, düştü zannettim ama bişey olmamıştı çok şükür.
o kadar korkma

İdrar yolu enfeksiyonu olduğum zaman bende de gelmişti pembe akıntı sonra geçti, sakin ol sen stres yapma

bu arada bana mantar olmaması için de neo penotran fitil verdi. mantar olmadım henüz ama dr. büyük ihtimal olursun bu ilaç bitince dedi. olursa napcam bilmiyorum
Bende de var canım o fitilden ama kullanma taraftarı olmadım bende
Sirkeli su ile taharetlendim , sürekli kuru tutmaya çalıştım öyleliKle fazla çıldırmadan kaşıntıdan atlattım.
Aklında bulunsun ,sirkeli su ve karbonat çok iyi geliyor mantara...

çok teşekkürler sirkeli suyu banyoya koyup onla halledeyim bari. karbonatı nasıl kullandın

Kızlar bu usengenclige halsizlige bir çare yokmu varmı hala aranızda böyle olan dışarı cikasim gelmiyor sürekli uzanayim istiyorum ikinci bebek tüm enerjimi aldı resmen
aynı ben. canım kek istedi kalkıp onu da yapmadım gerçi bugünlerde zaten yatmam gerekiyor ama 14. haftamda da öyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…