2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kuzlar benim de bugun kontrolüm vardı. Plasenta biraz aşağıdaymış 20.haftada düzelir muhtemelen dedi. Böyle olan var mı hiç aranızda? Bir de daha önce cok hamilelik yasamıs olanlar bilirler benim eve gelince dikkatimi cekti ultrasonda hep bebeğim baş aşağı uzanıyor gözüküyor. Acaba bu ultrasonun o an tuttuğu açıya göre mi değişiyor doktor bi sorun olsa mutlaka farkederdi söylerdi ama ben cok merak ettim mesela bi tanesini koydum.

Eklentiler

• 26ED048B-93C1-4F18-8FE9-1CB997C8109C.webp
    11 KB · Görüntüleme: 124
aynen oyle canim tat duyusu daha tam gelismemis olsada aliyor.yediklerinin tadini bende bugun ilk defa hissettim bebisimi. cok sukur.

Korkma canım bişey olmamıştır Allahın izniyle. Kan gelmesine rağmen sıkıntı yaşamayanlar bile var Allah büyük. Birazcık rahatla ki bebeğinde stres olmasın.
Kızlar dün geceden beri karın ağrım var karnım taş gibi soğuk ter atıyorum sizce neden olabilir
Üşütmüş olabilirsin canım, gaz felan biriktiyse sertleşmesi normal. Su torban varsa ayaklarına koyabilirsin rahatlatır biraz ağrını

Doktora gittim geldim kızlar gittikçe koyulaşmıştı akıntının rengi.Devlete gittik çok yakınımızda vardı bir hastane.Acil ameliyata girecek bir doktor hızlıca muayene etti.Plasenta aşağıda dedi kanama ondan olmuş.Ağır kaldırma iş güç yapma devamlı istirahat et dedi.Bir aya düzelirmiş.Progestan verdi birde.Oğlumda yaşamadım bu durumu ama çok kişiden duydum.Yapacak tek şey istirahat sanırım onu anladım

Kızlar çok ama çok ama çok sinirliyim buraya yazıcam rahatlıcam başkalarına da örnek olur hiç olmazsa. Yakın zamanda Adanadan çorlu, lüleburgaz arası bir yere taşındım. Uzun araştırmalar sonucu bir doktor seçtim kendime Reyap Hastanesi Toygun Başaran burdan 35 kilometre yol yapıp hiç bilmediğim bir yere zar zor gittim. Doktor gelmeden beni hazırladılar doktor girer girmez asistanı 18. Haftadayız dedi ve daha ben kendimi anlatmadan 2li test yaptın mı dedi evet dedim şimdi 4lü test yapıcaz 2 hafta sonra dört boyutlu bakcaz dedi 2li testim 85 tl para verdim annem ve kayınvalidem binbir heyecanla geldi bebeği bize 1 dakika bile göstermedi hiçbirşey anlamadan elime bir kağıt tutuşturdu aşağı ineceksin kan vereceksin 4 ayda 4 kilo almıyım çok kilo almışsın biraz dikkat et dedi ve beni şutladı. Yaa bebeği göstermedin bişe söylemedin bari moral bozma aşağı indim bide 220 tl istemezler mi yaptırmicam dedim çıktım o sinirle geldim eve. Bu kadar da ticarete girmeyin be kardeşim bebeğimizi görmekten başka derdimiz yok 1 dakikaya 85 tl alıyorsun doymuyorsun bide utanmadan hiçbirşey sormadan yolum yolum yoluyosun insanı bebek haftasıyla uyumlu boyu iyi gelişimi iyi bişe bulamadın nasıl para koparırız derdine düştün ayıp ayıp burdan bu hastaneye ve bu doktora gitmek isteyen insanlara ibret olsun!!!

Aynen canım coğu para koparma peşinde durumumuz çok iyi ama cok gerekmedikce kan vs devlette veya sağlık ocagında yaptırıyorum bence en mantıklısı cünkü ilk gebeliğimde genel kan testine 1000 tl gibi cüzi bir miktar istediler gittim bedavaya sağlık ocagında yaptırdım ikiliyide devlette yaptırdım ama ayrıntılıyı özelde yaptırıcam yine 150 tl gibi birsey . Cok acil olmayanlar bence devlette yapılsa daha iyi yazık eşlerimiz kolay kazanmıyor calısan bayanlarda hamile hamile ne zorluklar cekiyor....

Yarın başka doktora gidip detaylı baktir bence

Ne 2 li ne de başka bişey yaptırmadım. Ama doktoruna şAşırdım. Detayli bi sekilde devlet hastanesinde bile gisteriyorlar o kadar yol yapma bence bi dAha.

Canım benim de aşağıdaymış geçmiş olsun. 20. Haftalarda cıkar yavas yavas dedi. İnternetten de baktım biraz cıkmamış olanlarda sağlıklı doğum yapabiliyormuş

Plasenta previa yaşadım ben oğlumda ama geçti kendiliğinden iş yapmam yasaklandı ağrım ölüyordu arada o kadar ağır kaldırma kesinlikle ben çok hamilelik geçirmiş biriyim bu 4. Gebeliğim ama duruşu normal dedi doktorum bence o hareketleri anlık oluyor bebeklerin korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz

O nasıl bi pislikmiş öyle ticarete dökmüş işi işte öylelerine can mı teslim edilir be para için insanı öldürür bunlar bence bidaha gitme orada keşke söyleseydin bu tavır ne diye öyle bişeye hakkı Yok ki 4 ayda 4 kilo da çok normal herkesin bünyesi bir değil 150 kiloyla doğuran bayanlar var nasıl bi iticilik gerçekten çok geçmiş olsun rabbim hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın doktor dediğin arkadaş gibi olmalı ben her şeyi soruyorum gidince mesaj yazsam arasam hemen cvp verir ben söylemeden boyunu kilosunu söyler kağıda yazar kalp atışlarını her defasına dinletir moral verir en azından Allah'a sığınıp işini yapıyor iyice araştırıp bi doktor bul hamileyken bi de bunları yaşamak zor olur :-(

Canım bu görüntü gayet normal biz de gittiğimizde hep baş aşağı duruyor hatta doktor da diyor hep secdede bu bebek diye :) sonra karnımı dürterek hareket ettirdiği zaman dönüyor başı yukarı geliyor, onlar şimdi suyun içinde dönüp duruyorlar belirli bir şekilde sabit durmuyorlar annesi korkma :) sana da kontrolde böyleyken rastgelmiş şimdiye kaç takla atıp yerini değiştirmiştir o bıdık :)

Yaa içim rahatladı o zaman. Ben sadece ellerini kollarını hareket ettirio zannedioodum tamam o zmn :) ilk hamilelik benim cahilim birass :))

Ama doğumu zamanında oldu değilmi oğlunda canım? İnşallah dikkat ediyorum ben ağırlık meselesine..

Canım benim de aşağıdaymış geçmiş olsun. 20. Haftalarda cıkar yavas yavas dedi. İnternetten de baktım biraz cıkmamış olanlarda sağlıklı doğum yapabiliyormuş

Bende hastane dönüşü araştırdım biraz bunu yaşayan kadın sayısı hayli fazla.genelde 20. Haftada çıkmış yukarıya doktorda öyle söyledi Zaten.kanama olunca korkuttu biraz bugün bir arkadaşım kanamayla gidip düşük yaptığını öğrendi ondan çok etkilendim sanırım ama şuan içim rahat dikkat edeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…