2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Birazcık dikkatle geçip gidecekmiş ne güzel gözünaydın canım:) geçmiş olsun

Kizlar 16.haftadayim kaynanam surekli gelio gidip bebek napiyo hareketini niye hissetmiyon gorumcen hissediyodu falan diyo dedim anne erken degilmi ben hic anlamiyorum ki hareketmi bagirsak hareketide plabilir daha erken dedim yok yok olurmu hissetmen lazim dedi. Ya kotulugume soylemiyo aramiz iyi hani ama yine de bi anormallik mi vsr bende nasil hissedilir ki

Ilk bebeginmi canim? Ilkte 20.haftalarda anca hissediliyormus. Bende de hala bisey yok.

Ben de cok sabırsızım. Merak ediyorum arada yatınca elimi koyup bekliyorum ama hiçbişey hissetmiyorum. Yatınca daha cok anlaşılıyormuş diyorlar.

Aynı şekil , sulandırıp taharetleniyosun...
teşekkürler canım :)

ben 18. haftadayım hareket falan hissetmiyorum arada kasılma hissediyorum oda korkutuyo beni zaten

Arkadaslar herkese gecmis olsun aman dikkat edin yormayin kendinizi. Off artik nefesim yetmiyor sanki kalbimizi nefesimizi herseyimizi paylaşıyoruz yorucu baya azicik trafikte kalayim yada ayni poziyonda kalayim fena oluyorum ben resmen gun icinde eskisi gibi kosturamiykrum. Vitaminlerimi iciyorum fkr oglumu bile yikamak oyle zor ki belime agrilar giriyor

Amin canım

teşekkürler canım :)

ben 18. haftadayım hareket falan hissetmiyorum arada kasılma hissediyorum oda korkutuyo beni zaten
Canim magnezyum kullan gunde bir tane de maden suyu ic kesin kasilma pek korkulacak bisey degil ama yine de iyi bisey de degil ben efermag diye bi tablet kullaniyrm suda eritiliyo gunde bi tane.

Benimkiler iki tane olmasına rağmen hissedemiyorum daha canım boşver takma

Canim magnezyum kullan gunde bir tane de maden suyu ic kesin kasilma pek korkulacak bisey degil ama yine de iyi bisey de degil ben efermag diye bi tablet kullaniyrm suda eritiliyo gunde bi tane.
Doktora o kadar söyledim kasilmalari progestanin faydasi olur dedi magnezyum falan vermedi maden suyu iciyim bari

Bu nasıl bir gerilmedir. Sanki midem yediğim hiçbişeyi hazmetmiyor. Aşırı bişey yemiyorum iştahım açık olmasına rağmen. Bugün en son 5.30da yedim yemeği. O saatten beri bişey yemedim. Denedim kendimi ama yine aynı şişiyor karnım. Benim gibi olan var mı?

Benimki de öyle 2 dır çok gülüyoruz o haline baskalarindada gördüm aynı pozisyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…