2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
cogumuzda o sıkıntı var sanirim gece 7 aylik hmile gibi geziyorm bende

simdi boyleyse ilerki zamanlarda nasil olucaz acaba cokmerak ediyorum
Bende kara kara düşünüyorum onu:) daha simdiden nefes darlıgı, gerginlik.. ilkinde hiç böyle değildim ben. Hele ki şişkinlik ilk 3 aydan sonra tamamen geçmişti. Ufak tefek ağrı sancı hepsi oydu. Bunda bitemedi hiçbiri, üstüne eklenende cabası:) ama şu var oğlum doğduğunda çok huzursuz agresif bir bebekti. Bunda hamilelik sıkıntılı geçiyor umarım rahat bir bebek olur:)

Ay arkadaşlar aynen fena şişkinim bende resmen karnim kocaman 7 aylol gibi aksamlari oglumda 7. Aydan sonra boyle olurdum nefes darlığı cok fazla çektim bunda cok erken başladı yaa. Ama her kadinda olmuyor kizkardesim hamileyken ona derdim nefes darlığı cok fena yaa allah yardim etsin filan sonra bir baktik o hic yaşamadı bebegin pozisyonu rahmin sekli filan cook etkiliyor bunu benim oglim.bir ara kaburgama ayagini dayamisti o sira 15 gun kaburgam acidi

Kızlar beslenmeniz nasıl mesela gün içerisinde neler yiyorsunuz
Selamlar. Ben çalıştığım icin kendime özel bisey pek yapamıyorum. Sabahları kahvaltımı hazırlayıp is yerine gtryrm.
Peynir zeytin biber salatalık yanı ne varsa. Yanına sütle yiyorum. Sonra hemen balık yağını içiyorum. İlk kalktığımda da. Annemin yaptığı pekmezden bir iki kaşık atıyorum. Kahvaltıdan bir saat iki saat sonra fındık badem falan yiyorum cig şekilde. Öğlen is yerinde çıkan yemekten çorba ana yemek şeklinde yiyorum. Öğleden sonra da yanımda o gün meyve getirmişsem yada is yerinde verildiyse onu yiyorum bir porsiyon. Yada yine fındık falan yiyorum. Akşam zaten yemeğimi önceden hazırladığım icin de sebze yemeği salata çorba tarzı. Yemekten sonra bir porsiyon yine meyve yiyorum. Kasılmalarım olmasın diye şade maden suyuna limon sıkıyorum iciyorum. Günde de iki litrenin asagisina inmeden su içmeye calisiyorum.
Hiç bir sarkuteri ürünü , market tavuğu , cips , gazlı içecek içmiyorum yemiyorum. Çiğ yumurtadan yapılan urunleri falan filan tarifine bakıp öyle yiyorum. Çiğ yumurta olan seyleri yemiyorum. Balık ve et yemeğe özen gösteriyorum elimden geldiğince. Dondurma da çiğ yumurtadan yapılıyor yemeyin diye birşey okumuştum ama araştırmadım.
Acikcasi cok iyi besleniyor muyum bilmiyorum. Umarım öyledir :)

Onu bende yaşamıştım ya, sağ kaburgama öyle bir dayanıyorduki dürtünce felanda çekilmezdi hemen, paşamın gönlü olursa ancak öyle:) bu gecede sabahladım desem yeridir karnımın midemin hiç huzuru yoktu. Kızçe de içerden tık tıkladı durdu:)

Ooo erkencisin :)))) günaydınlar efenim :)

dr bana balık yağından başka biişey vermedi normal mi acaba
Gynoferro sanol ve monovit D3 yazmıştı dışarıdan da regenesis max almamı önermişti omega3 ve DHA içeriyor balık hiç yiyemiyorum ben bu şekilde takviye yaptı sanırım. Midem içinde gaviscon double action kullanıyorum.

Magnezyum ihtiyacın olabilir kuzum. Dr.a ne zaman gideceksin? Ben soda içmeye çalışıyorum genelde. Şimdilik kramp yok şükür. Bi dene istersen
Canım sade maden suyu çok sık içildiğinde tansiyon yükseltir aynı zamanda ödem yaptırır ne sıklıkla kullanıyorsunuz acaba

Ooo erkencisin :)))) günaydınlar efenim :)
Günaydın canım :)) her defasında ilk iş buraya bakmak oluyor tabi ama bunun bir de eş boyutu var, ondan dolayı erken saatler pek bana uymuyor :))
Canım sade maden suyu çok sık içildiğinde tansiyon yükseltir aynı zamanda ödem yaptırır ne sıklıkla kullanıyorsunuz acaba
Ben sodayı çok içebilen biri değilim ki canım, ilk hamilelikte dr da önerdi ama günlük içemiyorum. Açtığım şişeninde ancak yarısı bitiyor.

İlk defa bu gece hissettim bende bebeklerimi saat 3dü resmen uykumdan uyandım içimde resmen mısırlar patlıyordu hatta sol boşluğuma sağlam bi tekme yedim aynısı sabah uyandığımda da oldu ay çok güzeldi yaa

Canım benm 2 gündür günde 1 -2 kez kasığıma bıçak saplayıp çıkarmışlar gibi ayyy diyorum o an anlık geçiyo...netten biraz baktım rahim büyümesi kaslarda kasılmaya neden olur diyo.Seninde böyle oluyormuydu.?

Canim benimki bir yilan hikayesi oldu resmen :) 12 13 haftalikken dr cikinti var gibi dedi. Dun gittim bakti, bacagini acmiyor goremedim %80 kiz dedi. Yani bende sasridim artik :)

Hayırlısı olsun cnm saglıkla gelsın benımde 12 haftalıkken erkek demıstı buyuk ıhtımalle 16.haftada kesın erkek dedı ama bızımkının bacakları acıktı barız gorundu :) gercı cevremde duyuyorum kesın erkek dıye organını gosterdıklerı halde sonrakı haftalarda kız dedıklerı de oluyormus ama nadır bı durum dur tabı saglıklı olsun da kızı erkegı bır hayırlı evlat olsunlar..senın gonlunden gecen ne cnm Allah gonlune gore versın?

Benımle aynı haftalarda olan arkadaslar sızde de ara ara karnınızda agrı oluyormu ? Batma seklınde bende bu aralar sık olmaya basladı sankı ılk hamıleleıgımle ıkıncı hamılelıgım arasında o kadar cok fark var kı...sankı ılk kez hamıle kalıyormusum gıbı cınsıyetlerı de aynı oldugu halde cok farklı yasıyorum yanı kotu gecıyorsa kız ıyıyse erkek hurafesıne ınanmayın....Çok sık wc ye cıkıyorum bel agrılarım basladı cabuk acıkıyorum su an 62.5 kıloyum 58 le kalmıstım ınsallah 69 u gecmem

canım ınsallah saglıklı dogar bebegın sen ıcını ferah tut bır dr la kalma bır cok dr a danıs bu konuyu cunku bun konu cok hassas bı konu...hayırlısı olsun hakkınızda ınsallah bızı haberdar et

Bende ıkılı testım kayboldugu ıcın hastanede uclu test yaptırmak zorunda kalmıstım endıselydım cunku uclu test ın oranı ıkılı testte %80 ken uclu de % 60 tı .. korkuyordum dun esım dr a gorsumus cok sukur 11.800 dogumda 1 cıkmıs rısk oranı Allahım hepımzın evlatlarına saglık versın ınsallah hayatta hıc bı sey garantı degıl tabııkı ama ıhtımaller ınsanın ıcını ferah tutuyor en azından çok sukur hepınıze hayırlı saglıklı sonuclar dılıyorum ayrıntılı ultrasonu da ıstedıgımı soyledıgımde onu zaten yapıyoruz 20. haftalarda dedı dr um yalnız yenı cıkan bır test varmıs saglık acısından dogruluk oranı %99 mus adını soyledı ama hatırlayamadım fıyatı 2.000 tl mıs kan alınarak yapılıyormus sıze de soyledıler mı yaptıran varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…