2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Nifty test canim o. Allah korusun bir hastaligi oldugunda aldirmiycaksan bence bosa strese gerek yok. Ama yinede bilmek isterim simdiden dersen yaptiran da cok tabi.

ben yaptırdım o testi.11.hafta da.ikili üçlü hiçbirini yaptırmadan sadece onu yaptırdım.çok şükür sonuclarda gayet iyi.bundan sonra da ayrıntılı ultrasyona gideriz 20. haftada.gerçi 16.haftada randevum var umarım bu sefer cinsiyetini gösterir.kısacası doktoruna güveniyorsan sana böyle bir öneride bulunduysa maddi olarak gücün varsa yaptır düşünmeden.

Hanımlar şimdi veya diğer hamileliğinde ellerde, parmaklarda karıncalanma veya ağrı yaşayan oldumu?
Son iki gündür yüzük parmaklarım güçsüz resmen,temizlik yaparken farkettem bezi sıkarken zorlanıyorum.
Nette , hamilelikten veya preaklamsi veyahutta sinir sıkışmasıyla ilgili sonuçlar okudum. Korktum haftaya kontrolüm var soracağım ama daha önce hiç yaşamadım bebeğin hareketlerinide hissetmediğim için endişelendim

Amin canım inşallah.doktor sıvı aldırmak istemiyorsanız kararınızı verdiyseniz yinede 3 hafta sonra detaylı ultrasona girin iyi bir muayene ol dedi.sonra bana gelin dedi. inşallah sağlıkla alırım amin canım

CANIM GECMIS OLSUN BANA DR UM PAROL KULLANABILIRSIN DEDI ZATEN İLK 2 - 3 GUN SABAH AKSAM BIR KEZ ICTIM HEMEN GECTI COK SUKUR YINEDE DR NA DANISARAK KULLANABILIRSIN INT TE DE ARASTIRMISTIM KULLANILABILIR YAZIYOR BU ARADA 2 GUN ISTIRAHAT ETTIM GUNDE 4 BARDAK BOL LIMONLU IHLAMUR TUKETTIM CORBA ICTIM

Ben hıssetmeye baslamıstım bebegımı yaklasık 2 haftadır mesela dun baya bır hıssettırdı yaramaz baya bı tekmeydı sankı ?yahu daha 160 gr bı seysın nasıl bu kadar hıssettırebılıyorsun kı? İş yerınde karsımda musterımde vardı o an kalakaldım elımle karnımı tutup şşşttt yaptım sonra gulerek sessızce ( o da duydu dınledı annesını ) :)))

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen akşam hasta ziyaretine gittim,tesadüfen tansiyon ölçülürken kendimi de ölçtürdüm,sonuç 15-10 ölçen yüksek dedi baya, dedim tekrar ölç, tekrar aynı sonuç çıktı,sonraki gün doktorumu aradım durumu anlattım,hemen gel bakalım dedi,ve ilaç takviyesine başladık,coraspirin ile alfamet verdi,tuzu kes dedi,hergün de ölçtür dedi,az önce tekrar ölçtürdüm 14-10 (( aranızda benim gibi yüksek tansiyon yaşayan var mı,limon takviyesi dışında ne yapıyorsunuz arkadaşlar ???Bu arada 14. haftadayım bebeğim iyiymiş ama neden yüksek çıkıyor anlmadım ((

Daha onceki tansiyonlarini biliyormusun canim? Ben hipertansiyon hastasiyim bende alfamet kullaniyorum. Eger normalde de yuksek se duzenli ilac kullanimiyla kontrol altinda tutabilirsin. Gebelik tansiyonu tehlikeli ama.gebelik tansiyonu icin daha erken.haftalardayiz 25lerden sonra cikiyor o genelde

Ayrica limondan ziyade pancar suyunun daha cok ise yaradigini duydum doktor programinda gecen gun. Benim bildigim.birde nar suyu cok etkili dusurmede. Mumkun oldugunca potasyum avcisi olmak lazim. Potasyumdan zenginse tansiyon icin birebir.

Benimki henuz tekmeler baslamadi ya ara ara boyle ufam tik tiklar bakalim :)
y4zy4qmurum canim cinsiyeti belli oldu, kizim oluyormus :))))
Ayyy ne güzel yaa gozunuz aydin darisi bize haftaya cuma ins büyük gün
sabahtan bu saate kadar bir sürü doğum filmi izledim nedir bu kadınların çektiği ya erkekler maşallah ohhh
Aynen oyle kesinlikle ama onlar da bizim yasadigimiz su harika duygulardan mahrum o bebegin hareketlerini hissetmek hamileligin daha ilk anindan anne olmakk cok baska :) erkek kadin dogumcularin bazisi ben kadin olsam asla hamilelik yasamam bedenime o yorgunluğu yasatamam diyormus dusunsenize suan da kalbimiz normden uc kat hizli atiyor nefes nesefe kaliyoruz bazen tum vucudumu saallaniyor kalp yoruluyor beden ztn oyke mide cok hassas zor velahsil bee :) ben ikinci doğumun da nasipse dogumhaneye esimide alicam oglumda normal dogumdu teklif etti dr ama ben almadim gormesin dedim ama aslinda alt taraf görünmüyor kuzebimin dogumunda yanina girdim hic bisey gormedim ellerini tuttum ikinmasinda boynunu tuttym vs cok güzeldi. ama bu sefer bence görmeli nasil zor oldugunu esimi de alicam doğumda yanima :)

Bendede oldu bir iki kere parmağımda uyuşma şeklinde. Ama böyle şeyler olbiliyor hamilelikte diye biliyorum o yüzden pek üstünde durmadım. Zaten hemen geçiyor

y4zy4qmurum canim cinsiyeti belli oldu, kizim oluyormus :))))
gözünaydın canımmm, sağlıcakla gelsin inşallahhh
Oyy maşallah sizee, artık bundan sonrası daha şiddetli gelmeye başlıyor. Ben dün gece sabaha kadar kızımla takıldım kıpır kıpır :))

Oluyordu canım kii halen devam ediyor. Hele ki gülerken çok fena oluyorum:)
Tıpkı ben :)) 18e girdim girelide geriliyor şişiyor

Kızlar çok fena burnum akıyor,hapsuruyorum.halsizim tadim yok.ne yapsam iyi gelir.ilac da kullanamam.bu arada bende hareket hissetmiyorum henüz.önce segirme oluyordu ama simdi yok.
Dünde ben çok kötüydüm kafamı kaldıramıyordum grip olacak gibiydim önce bi tarhana çorbası yaptım acıktıkça sıcak sıcak çorba içtim, bol bol meyve yedim, akşamda eşim havuçla turp rendeleyip bol limon ve sirkeyle salata yapıp yedirdi bu sabah zımba gibi kalktım Temizlik yaptım bitirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…