2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet , bende aynı durumdayım sırt üstü yatıp kontrol ediyorum resmen , toplanıyor biryere. İnşallah bu hissetriklerimiz kasılma değildir. Magnesyumu düzenli kullanamamıştm , belki onun etkisidir diye düşünüyorum , şimdi aksatmadan içip yine kontrol edicem.

Ben bu ay boyunca hergun ictim ama kasilma olunca toplanip bir kac saniye sonra geciyo bu oyle degil elimi atinca orda bi farklilik var diyorum bisey var . insallah iyi biseydir bebeklerini hissedenler yazar umarim karinlarinda bi degisiklik varmi

Ben bu ay boyunca hergun ictim ama kasilma olunca toplanip bir kac saniye sonra geciyo bu oyle degil elimi atinca orda bi farklilik var diyorum bisey var . insallah iyi biseydir bebeklerini hissedenler yazar umarim karinlarinda bi degisiklik varmi
Evet bende kide öyle , ama ayırt edemiyorum , daha önce hiç yaşamadım o yüzden endişeliyim. En aZ bir dk kalıyor öyle sert bişekilde yavaş yavaş geçiyor. İnşallah bebeğin hareketleri , toplanmasıdır , bende bekliyorum diğer annelerin görüşlerini. Siz bahsettinzmi doktorunuza bu durumdan . Hafta içi benim kontrolüm bu olay 10 gündür tekrar ediyor...

Evet doktoruma soylemistim bahsettiginiz sey kasilma bende de oldu efermag adli bi ilac kullaniyrm magnezyum eksikliginden oluyomus.ve gunde bir tane sade soda iciyorum.agir is yapmaktan fazla ayakta kalmaktan uzak durmaliyiz ilerleyen zamanlarda sorun olabiliyomus.insallah sorunsuz atlaririz artik sag salim aliriz kucagimiza evlatlarimizi..

Canımm hayırlı uğurlu olsun kızların :) maşallah yarabbim ne güzel haber :) benim de iki erkek afacan, çoookkk isterdim senle aynı şehirde olmayı yaaaa ne güzel buluşur gezerdik kızlı erkekli :):):)

Ne kadar aralıkla hissediyorsun kaç haftalık sizin
Canım çok net şekilde bir kere hissettim gaz değildi ona eminim, böyle içerde uzun süreli bi seyirme bi kelebek kanat çırpıyor gibi bi hareket oldu.. yani öyle tekme falan gibi bişey değildi daha ufaklar zaten.. 17.haftamdayım
Ara ara ufak hareketler hissediyorum, karnımda o anda nerede durduklarını anlayabiliyorum genelde

Merhabalar arkaDaslar ne zamandır gıremıyordum.ıkızlerım suan sağlıklı çift yumurta ıkızleri bi kız bı erkek gıbı göründü ama tam belli degıl.bnm gıbı ıkıze hamile oluşta eşleri aşAgıda olan var mı.doktorum dıkkat etmemi soyledı ve balık hapına başladım

Arkadaşlar şubat anneleri pano yapmış gördünüzmü bilmiyorum ama.kıkın kaçıncı gebelıği cinsiyeti seklınde bizde de yapabılecek olan Yok mu

Bebek hareketlerini hissetmeye başlayan arkadaşlarım, elini koyup dinlerken mi oluyor yoksa beklemediğiniz bir an mı oluyor?? :)

Arkadaşlar bende 17 haftadayım ve bu bebeğin bir tarafta toplanması sertleşmesi bende de oluyor endişelendim ben bunu bebeğin hareketi diye değerlendirdim sağ tarafta toplanıyor arada ve sertleşiyor genelde sağda zaten bebeğim ve gebelik kayıplarım var ilk kez bu haftaya kadar gelebildik çok şükür varmı fikri olan korktum açıkçası

Belli mi olur belki birgün biryerde senin oğulların benim kızlarımın peşine takılırlar bizde tanışırız hahhaaha ayy çok uzun zamana gittim galiba benim hayaller hep büyük ama evet seninle yakın olmak hatta karşı komşu olmak isterdim ohh birbirimizin gürültüsünden rahatsızdı olmazdık

Kızlar selam.nasılsınız?sabahleyin kayinbabamla konuştum.bana ahmet mi geliyor Niyazi mi dedi?rahmetli babamın adı ahmet.kızkardesim koymasaydi onu koymayı istiyordum aslında.simdi bizde baska isim arıyoruz.kayinbabam sanırım kendi isminin konulmasını istiyor gibi,gönlünden geçiyor belli.kayınbabamı severim ama ne bileyim ogluma da niyazi ismini koymak istemiyorum.inşallah bana gönül koymaz kayinbabam

Bende de sırtüstü yatınca rahim sertleşiyor ve sağ tarafta top gibi hissediyorum bunda endişelenecek bir şey yok bende 12. Haftadan beri oluyor önce çok küçüktü şimdi baya büyüdü :)

Resmen psikolojik baskı yapmış uzerinde.iki isim koyabilirsin belki o şekilde çözülür.benim esim tek cocuk olduğu icin biz kendimiz kayinpederin ismini de koyduk 2 isim olacak sekilde.hatta o koymayin dedi ama biz gene de koyduk.

1. Aynen bende de 12. Haftadan beri oluyor ama bu gün erken Doğum felan duyunca korktum teşekkür ederim Allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…