2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Müslin bana en cok yazın lazım oldu.bebeği kurutmada ustüne ince birsey örttüğüm zaman ve puset içine ve dısına örtmek için :)) ben pazardan aldım ama lcwda ve ebebekte var cok güzel :))

Canım almak istersen tuniko.comda cesit cesit var ama ben acikcasi yazlari kullanıyorum cok sıcaklarda daha cok ise yariyor kanguruyla falan cok rahat kullanılıyor.
Tesekkürler kızlar:) Aydınlanmış oldum

aynen oyle valla baliksiz bir hayat olmaz 3 ogun olsa yerim. ben hataylim biz oraya ait balin ekşilisi var. enfes oluyor. .

aynen oyle valla baliksiz bir hayat olmaz 3 ogun olsa yerim. ben hataylim biz oraya ait balik ekşilisi var. enfes oluyor. .

Mothercare in kendi sitesinden alışveriş yapabilirsiniz ayrıca trendyol 1v1y gibi sitelerde de sürekli satışta mothercare
Tmm canm çok saol

Kendi online satış sayfasi var canim tulumlar genelde 3 lu olarak satiliyor ama dediğim gibi indirim günlerini takip edin
Tmm canm fiyatları indrmdeykn kaç oluyo bi fkrin var mı

hic bilmiyorum ki ya. gercekten cok rahatsiz edici
Canm bu ara birde salgn var hep ondan mı oldu ki bizde mide üşütmesi gibi yani

benim bazen hiç durmuyor çok hareketli olması sıkıntı değildir herhalde
16+3 bugün hareketleri hissetcem diye yapmadığım halt kalmadı bu sabah öksürdüm falan ama hala net olarak kesin bu bebek diyemiyorum bağırsak hareketleri ile karıştırıyon sanırım ben ne zaman hissetcem ya ? Liza_

benim bazen hiç durmuyor çok hareketli olması sıkıntı değildir herhalde

sanmıyorum canım. benımde ultrasyonda bakınca doktor hep cok hareketlı dıyor ama ben hareketınden daha cınsıyetını goremedık yanı:) bugun gıtcez tekrar ıns ogrenırımde:) olsa bısey derdı herhalde doktor.

ama benim ultrasonda değil orada zaten görüyorum cnm hareketlerini , şimdi oturuyorum ya hiç durmuyor kıpır kıpır ,hiç uyumazmı bi çocuk tam sezeryan izimin orada ayakları var galiba durmuyor

ama benim ultrasonda değil orada zaten görüyorum cnm hareketlerini , şimdi oturuyorum ya hiç durmuyor kıpır kıpır ,hiç uyumazmı bi çocuk tam sezeryan izimin orada ayakları var galiba durmuyor
valla hıc bılemıcem canım ama. cıkolata kafeın ıceren urunler yememeye calıs cok hareket ettırırmıs onlar. ama bence bısey degıldır. korkutma kendını bosuna canım.

Benimde tezimi vermem lazım doğuma kadar Allah yardımcımız olsun da bitsin kolaycacık bi yoğunlaşamadım şimdi de grip oldum yorgan döşek ve salya sümük ikilemeleriyle bütünleşmiş durumdayım ya bitmezse tedirginliği var yoğun stres sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…