2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de balık hiç yiyemeyenlerdenim. Kokusu beni mahvediyor hamilelikten öncede böyleydi. Bebiş için bikaç kez yemeye çalıştım eşim özene bezene hazırlar balık sofrası ama en son Neredeyse masada kusacaktım bidaha da denemedim. Doktorum ceviz ye dedi içim biraz rahatladı ceviz tüketiyorum

merhaba hanımlar hepinize mutlu haftalar...ben 3 lü test yaptırmıştım geçen hafta.bugün aldım sonucumu size yazıyorum değerleri bana akıl verin lütfen down sendromu riski 1:469 çıktı doktor bu testlerin tarama testi olduğunu söyledi ve fetal dna testini önerdi ben ne karar vereceğimi bilmiyorum her ne kadar üzülmüyorum desemde elimde olmuyor malesef.sizin 3lü testiniz nasıldı?

Ca
Canim 3 lu test en cok yanlis sonuc veren testtir 2lin iyi ciktiysa hic umursama bile.benim doktor yaptirmafi 3 lu testi tamam 2 li yaptik 3 luye 4 luye gerek yok dedi.ama doguma kadar kafa takar uzulurum dersen harmony nift testi yaptirabilirsin canim ama bence hic gerek yok.dusun ben 3 lu yaptirsam belki benim de kotu cikacakti ama gerek gotup yaptirmadi bile.

2li testim şuan elimde yok canım ama 2li teste doktorum normal çıktı demişti.bugün kendi doktorumdan çıkıp başka doktora da gittim oda senin dediklerini dedi 2li testin normalse 3 lü testin pek önemi yok 2 li test 3 lü testten daha güvenilir dedi istersen amniyosentez yaptırabilirsin istersen de o dna testini yaptır dedi ama ben yaptırmam diyorum ya kafam çok karışık inan

Fiona86 biraz geç oldu kayıt için ama
yaş 27
sat 05.06.2017
tahmini doğum 12.03.2017
ilk çocuk
cinsiyet erkek
istanbul
medicine hospital
teşekkürler

Evet çıkabilir dedi inşallah çıkar yatıyorum evde ama normalde çalıştığım geç aktif bir hayatım olduğu için çok zor benim için eve de temizlikçi alacağım
inşallah çıkar ben de alıcam temizlikçi, serklaj olduğumdan benim de dikkat etmem gerekiyor.

İnşallah bir sorun yoktur. 2 li 3 lü yaptırmadım, ama 3 lü zaten güvenilir değilmiş, kafana takma.

inşallah çıkar ben de alıcam temizlikçi, serklaj olduğumdan benim de dikkat etmem gerekiyor.

İnşallah bir sorun yoktur. 2 li 3 lü yaptırmadım, ama 3 lü zaten güvenilir değilmiş, kafana takma.
inşallah canım aslında en iyisi biliyor musun zaten çoğu doktor 2 li test normal çıkarsa 3 lü yaptırmıyormuş bizimki yaptırdı ama keşke de yaptırmasaydım şimdi moral bozukluğu kafa karışıklığı.

2 li normal çıkmış anladığım kadarıyla, o zaman yaptırmadın say 3 lüyü, sil kafandan, başka bişey de yaptırma bence.

2 li normal çıkmış anladığım kadarıyla, o zaman yaptırmadın say 3 lüyü, sil kafandan, başka bişey de yaptırma bence.
bende zaten başka doktorada gitmeyi düşünmüyorum başka birşey yaptırmayıda.2 li yanımda yok şuan ama ona normal demişti zaten doktorum sorun çıkmamıştı onda.kafamdan atmam lazım dediğin gibi.ayrıntılı ultrason zamanı gelince ona girerim sadece.Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın

Benim oranim 1:394 cikti. Dr ona bile gayet iyi dedi. Dr yakiniyim, bakan da tanidik bir dr. Bazilari mide bulandirmaktan baska bir ise yaramiyor. Hicbir sorun oldugunu sanmiyorum ama iciniz rahat edecekse daha ileri bir tetkik yaptirabilirsiniz

Benim oranim 1:394 cikti. Dr ona bile gayet iyi dedi. Dr yakiniyim, bakan da tanidik bir dr. Bazilari mide bulandirmaktan baska bir ise yaramiyor. Hicbir sorun oldugunu sanmiyorum ama iciniz rahat edecekse daha ileri bir tetkik yaptirabilirsiniz
daha ileri tetkik daha çok kafa karıştırmak canım ben kafamdan negatif düşünceleri atıp ayrıntılı ultrason zamanım gelince ona girmek istiyorum bakalım onda herhangi bir bulgu çıkacakmı?sonuçta bu benim evladım ne olursa olsun ben aldırmayı düşünmüyorum.içimi rahatlattın çok teşekkür ederim.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canim insallah. En guzeli birkac hafta daha bekleyip ayrintili ultrason. Acikcasi ben de ne 2li ne3lu testten tatmin olmadim. Bilimsel bir gercekligi de yok. Testin sonunda bile yaziyor BU SONUCLAR ISTATISTIKSEL BILGILER OLUP TESHIS DEGERI YOKTUR DIYOR. Hiiiic moralini bozma :)

kızlar bebek hareketlerini net hisseden varmı?ne kadar sıklıkla hareket ediyor
Yok ben hiç hissedeniyorm ya ilk ya ondan heralde.

Benimki erken kımıldamaya başladı
Şuan mesela hissediorum
Sizin ilk deilmi erken hissediosnz be güzel

D Deli_manya canim normalde ben en son 3 lu tulumu 120 civarina almistim ama indirim oldugunda 87 tl ye de almışlığım var.
Hmmm bayaa varmş canm

kızlar bebek hareketlerini net hisseden varmı?ne kadar sıklıkla hareket ediyor
Yok ben hiç hissedeniyorm ya ilk ya ondan heralde.

Benimki erken kımıldamaya başladı
Şuan mesela hissediorum
Sizin ilk deilmi erken hissediosnz be güzel

D Deli_manya canim normalde ben en son 3 lu tulumu 120 civarina almistim ama indirim oldugunda 87 tl ye de almışlığım var.
Hmmm bayaa varmş canm

aynen canım bozmamak pek elde olmasada elimden geleni yapıyorum.çok sağol

Tmm canm çok saol

Tmm canm fiyatları indrmdeykn kaç oluyo bi fkrin var mı

Canm bu ara birde salgn var hep ondan mı oldu ki bizde mide üşütmesi gibi yani
bilmiyorum ki canim. oyle olsa midemiz agrir ama agrimiyor bulaniyor. yemeklerden tekrar tiksinir oldum

Yok canım örgün öğretim ben de öyle düşünüyorum sınav zamanı Doğum haftasına denk gelebilir diye endişe ediyordum ama rapor alıp verdikten sonra sıkıntı olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…