2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Bölümün maliye tam tersi güz döneminde gitmeyip bahar dönemine kaydımı yaptırcam neyse ki devamsızlık sorunu olamazmış uzattığım için, derslere girmeden geçmem epey zor Allah büyük mücadele etmek lazım bir şekilde artık

Midemi üşüttüm galiba sabahtan beri istifra ediyorum şimdi de kahverengi leke farkettim yine acile mi gitmeliyim ya hiç sevmiyorum acile gitmeyi de

Aa cevizde ayni gorevi goruyormuymus. Bende hergun 2tane yiyorum. Icim rahatladi valla:)

Kızlar sıze birsey sormak ıstıyorum sizde ayakda durunca hemen alt tarafa baskı hissediyor musunuz .yada ben bebeği cok aşağıda hissediyorum.. Hatta alt tarafta oynuyor bazen döndüğünde sancı yapıyor.. Bunlar anormal durumlar mı..

Ne kadarlık hamilesin ben ayakta 1 2 saat kalınca kanamalar im başlıyor bebeğin eşi rahim ağzında imiß

Yok canım örgün öğretim ben de öyle düşünüyorum sınav zamanı Doğum haftasına denk gelebilir diye endişe ediyordum ama rapor alıp verdikten sonra sıkıntı olmaz inş
Yok yok rapor alıp mazeret bildirdikten sonra mazeret sınavı yaparlar stres yapma sen hiç kendine nacizane fikrim erteleme

Aa cevizde ayni gorevi goruyormuymus. Bende hergun 2tane yiyorum. Icim rahatladi valla:)
Ben hiç yiyemeyince büyük eksiklik hissediyordum daha doğrusu vicdanım hiç rahat değildi. Regenesis max verdi onu kullanıyorum hergün de ceviz yemeye gayret ediyorum. Bende cevizi duyunca acayip mutlu olmuştum :))

Bende hiç olmuyor aaatlerce ayakta durduğumda oluyor, rahmin çok mu aşağıda ki?

Canim şu var benim basima gel

Canım benim doktorum da ikili normal çıkınca 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedi.İkili normalse sıkma canını.En güveniliri 2 liymiş

Ayakta kalinca bende de agri oluyor hemen kasiklarda arkadaşlar dr hersey yolumda dedi ama bilmiyorum hassas geciyor bu gebeligim. Ya ben cinsiyet icin cuma günü gdiecektim dr saliya kadar randevuları dolu sali gidicem ins heyecan dorukta umarim güzel haberlerle gelirim

Bende ayakta durunca agri değilde. Tansiyonum düşüyor. Geçen akşam mutfaktayken dizlerim böyle boşaldı mide bulandı. Ne yapacağımı bilemedim yalnızdım da. Sonra düzelmem lazim falan diye direttim. En son halinin üzerine uzandım cunku adim attirmadi bana. Bi de dün oldu. İki haftada iki kere oldu.

güzeller trendyol da mothercare indirimi var.Bir bakın isterseniz.hızla tükeniyor ben 3-6 ay aldım beden olarak yazlık.doğru yaptım di mi?mart sonuna doğru doğacak

güzeller trendyol da mothercare indirimi var.Bir bakın isterseniz.hızla tükeniyor ben 3-6 ay aldım beden olarak yazlık.doğru yaptım di mi?mart sonuna doğru doğacak
Yaz başlangıcında giyer ama sonra büyüklerde lazım olabilir bebeğin gelişimine bağlı ama onu sonra alırsınız

Ben hala alışverişe başlamadımm hem de hiçbir şey almadımmm :)) erken diyor herkes...

Kızlar iyi geceler hepinize.bende 18 ekime prof.dr randevu aldım ayrıntılı ultrason için.rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.kuzumu çok merak ediyorum özledim.ben henüz hareket hissetmiyorum erken mu acaba?

Kızlar midem 2 gündür fena yanıyor ve ağzıma geliyor geceleri. Aksam şişkinlik yapcak seyler vardı mecbur yedim çünkü köydeyim yarın eve döncem Allahın izniyle. Ama benim size sormak istediğim böyle olupta sancısı göğsüne vuran varmı? Reflü sol göğüste sancı yapıyomuş cogu kisiden duydugum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…