2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Okul öncesi ogrt. Sinav da başarılar.. Bu sefer biz dışarda bekleyen bebeklerimiz olacak:) inşallah son sınavımiz olur:)
Evet insallah. Ben zaten bebegimin sansina sinava girmeye karar verdim. Yoksa vazgecmistim artik kpssden atamalar malum. Durum hic ic acici degil. Ozel sektorde oyle berbat. Is bulmak cok zor heryer torpil olmus kac kere elendim banka sinavlarindan,diger kurumlardan. Artik umudumu kestim. Ama bebegim olacagini ogrenince bir umut dedim onun nasibine deneyeyim bir daha. Tabii gel gor ki cok iyi calisamiyorum daha hem konsantre olamiyorum hemde cok halsizlik var. sen calisabiliyormusun?

Rahat olun dediğim gibi normal aralıkta zaten bir sorun olsa söylerlerdi, bu arada bebeğin cinsiyetini biliyor musunuz?
11.haftada %70 kıza benzetmişti ve o günden bu güne hep bacakları kapalı oldugu için birdaha göstermedi, bugün 17+6 günlük olduk, 21.haftada detaylı ultr.giricem artık ozaman kesinleşir inşallah

Ceviz yiyen arkadaşlar ceviz benim midemi bulandiriyor tadı hiç hoş gelmiyor. Evde o kadar ceviz var yiyemedim. Nasıl tuketebilirim?
Hiç saglikli beslenmiyorum vicdanım sızlıyor
Ya bnde aynen öyleym ya ilk aylar beyn gelişimi için güya yerm diye almştm kusmaktn yiyemedm şmdide çok ağır ve yağlı geliyo.mesela balık ve tavukta öyle hiç yemek istemiyorm ama vicdan da yapıyorm napcaz ya.

Bu akşam benim bebiş çok hareketli tekmeye doydum :))
Ne güzel ya maşallah bnde hissedeym diye bekliyorm sabrszlkla.

Evet ilk hayırlısıyla 5. ayımıza girdik ozaman bu ay gösterecekler belli edecekler kendilerini birde hareket hissetsem oh mis valla
Aynennnn

11.haftada %70 kıza benzetmişti ve o günden bu güne hep bacakları kapalı oldugu için birdaha göstermedi, bugün 17+6 günlük olduk, 21.haftada detaylı ultr.giricem artık ozaman kesinleşir inşallah
Kalp hız 140'ın üzerinde ise kız 140'ın altında ise erkek olur diye bir düşünce var onun için sormuştum :) hayırlısı olur inşallah

Ceviz yiyen arkadaşlar ceviz benim midemi bulandiriyor tadı hiç hoş gelmiyor. Evde o kadar ceviz var yiyemedim. Nasıl tuketebilirim?
Hiç saglikli beslenmiyorum vicdanım sızlıyor
Ya bnde aynen öyleym ya ilk aylar beyn gelişimi için güya yerm diye almştm kusmaktn yiyemedm şmdide çok ağır ve yağlı geliyo.mesela balık ve tavukta öyle hiç yemek istemiyorm ama vicdan da yapıyorm napcaz ya.

Bu akşam benim bebiş çok hareketli tekmeye doydum :))
Ne güzel ya maşallah bnde hissedeym diye bekliyorm sabrszlkla.

Evet ilk hayırlısıyla 5. ayımıza girdik ozaman bu ay gösterecekler belli edecekler kendilerini birde hareket hissetsem oh mis valla
Aynennnn

Biz de daha eşimle bişiler almadık bakıp bakıp çıkıyoruz sizin gibi :)) bizim ilk bebeğimiz onların da ilk torunu herkes de heyecan dorukta :) sabretmek zor gerçekten

Bizde magazalara girip girip bisey almadan cikanlardaniz:) henuz bir igne bile almadim. Cinsiyeti netlesmedi cunku. Bu ayin sonunda belli olcak insallah. Kasim ayindada almaya baslariz artik:)

Aniden soğuyan havalar beni de etkiledi boğaz ağrısı grip fena haldeyim aile hekimine gittim agumentin verdi antibiyotik kararsizim kullanmakta yarin da kendi doktorumdan randevu almıştım kendime gelebilirsem gidicem onu sorup kullanmayi düşünüyorum.Tavsiye edebileceginiz dogal yontemler neler ?

Iki oglum vardı canım cok dua ettim Rabbim kabul etti dualarımı
Gözün aydın canımm, benimde iki oğlum var dün gittik kontrole kızda olabilir dedi :) 11 . Haftada erkek givi demişti.
Size önceki haftalarda tahminde bulunmuşlarmıydı acaba? Birhafta sonraya kaldı yaa geçmiyor zaman durdu sanki çatlıycam meraktan...

sabahları tost, akşamları normal yemek, arada bişey yemiyorum pek. sütte içemiyorum yoğurtta midemi bulandırmıştı geçen hafta tekrar cesaret edemedim henüz.

Ayy bir çamaşır astım soluk soluğa kaldım kalbim sıkıştı resmen bu haftaya kadar gayet iyiydim ama bu hafta baya baya yorulmaya başladım kızlar ben birde ev taşıyacağım off nasıl gözümde büyüyor

Ay canım nasıl mutlu oldum umarım kızdır bana kıza Benziyor demısttı sonrada sankı çıkıntı var gıbı dedı ama bu gittiğimde dırek kız dedi

Kızlar bebeğinizin gramı hakkında bilgi verdimi doktorunuz, 14+1 günlükken 117 gram demişti, sizlerde durum nedir

Canım yıyenım ıcın ılk erkek dediler pipi gösterdiler ama kızımız oluyor. Cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…