2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende henüz toparlanamadım ama daha iyiyim bugün. Terleyerek ve dinlenerek atlatacağız hiç ilaç kullanmadım ben grip için. Tarhana çorbası bol karabiberli, c vitamini içeren meyveler, ılık suyla bal limon karabiber karışımı, taze sıkılmış meyve suları, sıcak su ile buğu yaptık birde. Kendini biraz iyi hissedince de ılık duş. Baya yorgan döşek yatırdı beni bi öksürük kaldı biraz. Rabbim şifalar versin ilaç kullanmak büyük nimetmiş

Canım yıyenım ıcın ılk erkek dediler pipi gösterdiler ama kızımız oluyor. Cok sukur.
Hadi bakalım , beklemekten başka çare yok
6 günüm kaldı şunun şurasında dimi
Oğullarından farklı bir gebelikmi yaşıyorsun canım yoksa belirtiler aynımı gidiyor kızında?

Biz de daha eşimle bişiler almadık bakıp bakıp çıkıyoruz sizin gibi :)) bizim ilk bebeğimiz onların da ilk torunu herkes de heyecan dorukta :) sabretmek zor gerçekten
Bikaç aya başlanır artık alışveriş az daha sabır :) bizimkilerin de ilk torunu eşimin ailesinde de ilk torun olacak :)) kıymetli olacaklar desene :))

sabahları tost, akşamları normal yemek, arada bişey yemiyorum pek. sütte içemiyorum yoğurtta midemi bulandırmıştı geçen hafta tekrar cesaret edemedim henüz.
Bnde yoğurttan tiksnmiştm onuda ayran yapıp içmeyi terch ediyorm sende öyle dene yada çorbasını yap canm aralarda meyve yemeye çalş en azndan

Hadi bakalım , beklemekten başka çare yok
6 günüm kaldı şunun şurasında dimi
Oğullarından farklı bir gebelikmi yaşıyorsun canım yoksa belirtiler aynımı gidiyor kızında?
Canım fark olarak dıyecegım kasıklarımda cidden agrı oldu bırde bebek cok aşağıda yürüdükçe dusecekms gıbı kusmasamda mide bulantım bu aylara kadar devam ettı anlık midem havalanıyordu yani bırde canım cok halsızledım cok acaip yorgunluk var...

Kızlar bebeğinizin gramı hakkında bilgi verdimi doktorunuz, 14+1 günlükken 117 gram demişti, sizlerde durum nedir

17+6 400 gram dedı doktor pazartesı gunu. bır hafta önden gıdıyoruz normalde boy olarak ta.
bıraz fazla degıl mı bana mı oyle gelıyor. ?

Bnde yoğurttan tiksnmiştm onuda ayran yapıp içmeyi terch ediyorm sende öyle dene yada çorbasını yap canm aralarda meyve yemeye çalş en azndan
çorbasını yiyorum severim de. tek yediğim meyve muz. ama başlıycam inşallah artık
teşekkürler canım önerilerin için

17+6 400 gram dedı doktor pazartesı gunu. bır hafta önden gıdıyoruz normalde boy olarak ta.
bıraz fazla degıl mı bana mı oyle gelıyor. ?
fazla ölçmüş olabilir, benim 16+6 iken 175 gr demişti. ona bile gayet iyi dedi.
ultrason cihazları doğru sonuç vermeyebiliyor. 4 kg üzerinde doğcak çocuk diyorlar 3500 gr doğuyor.

fazla ölçmüş olabilir, benim 16+6 iken 175 gr demişti. ona bile gayet iyi dedi.
ultrason cihazları doğru sonuç vermeyebiliyor. 4 kg üzerinde doğcak çocuk diyorlar 3500 gr doğuyor.

bakalım canım pazartesı bırdaha gıtcem cınsıyetı ogrenmek ıcın her hafta gıdıyorum artık:) bırdaha ogrenırım artık fazla mı ölçmüş. ama ıkı doktora gıdıyorum ıkısıde iri gidiyor dıyordu hep boyuda 17.5 dıyorlar.

Merhaba kızlar yeni yeni cinsiyet haberleri gelmiş hepinizin gözü aydın:)
Ben şey sorucam, benim çalıştığım okul pek iyi değil sınıfımda da 4 5 tane haylaz erkek öğrencim var günlerim onlara sinirlenmekle geçmeye başladı. Bebeğime zararı oluyo mudur sizce? Bugün bi ara sinirden karnıma sancı girdi gibi oldu çok korktum.

anne baba uzunsa öyle oluyor. genetik olarak iri de olabilir. ablamın ki de hep öyle çıkardı yeğenler uzun yaşına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…