2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın herkese :) Bugün rüyamda bebeğin cinsiyetini gördüm elimde bi ultrason kağıdı var ve kağıtta görünen tek şey bir adet pipi Cuma günü kontrolümüz var merakla bekliyorum :) Rüyasında erkek görüp de çıkan oldu mu veya kimisi de gördüğünün tersi olur der. Bilinçaltının da büyük bir payı var tabi

Bana da 135 gr dedi canm yani ultrasonda oyle cikti. Normal dedi

Bu hamilelik günlüğünde de yazıyor 210 gr doktor dedi 140 gr dedim var bi tuhaflıkta işte ana yüreği birde karnım falan çıkmadı henüz herkes diyor senin neren hamile ee haliyle bir stres sıkıntı

Ben bi kere emzirdiğimi gördüm erkek bebekti. Bi kere de böyle yürümeye başlamış ufak ufak da konuşmaya çalışıyordu ama doktorum %60 kız dedi
Cuma günü benimde kontrolüm merak ediyorum bende heyecanla bekliyorum

Ben sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kız çocugu gördüm ama son zamanlarda hep erkek doğurduğumu veya kucagımda erkek bebek olduğunu gördüm ve doğru çıktı oğlumuz geliyor hayırlısıyla

Benimbildigim sakatattan uzak durmak gerekiyor. Ama acikcasi sakatat sevmediğim icin araştırmadım hic. Sen en iyisi doktordan öğren en doğru bilgiyi:)

Ya ben kelle paça çorbasıda içtim ciğerde yedim kurban bayramından önce dr uma sordum abartmadan tadımlık yiyebilirsin dedi midye bile yedim tatildeyken
Midye ağır metaller içerdiğinden dolayı. Birak hamileliği normal hayatta bile az yenmesi gereken bisey. :)
Bi daha yemezsin olur biter canim :)

Bu hamilelik günlüğünde de yazıyor 210 gr doktor dedi 140 gr dedim var bi tuhaflıkta işte ana yüreği birde karnım falan çıkmadı henüz herkes diyor senin neren hamile ee haliyle bir stres sıkıntı
O konu da bende tedirginim :)dr a dedim benm hala karnim cikmadi kucuk mu yoksa bebek dedim. Güldü. 5.aydan itibaren buyur dedi. Sanirim ilk bebek oldugu icin birazda. Sizin ilk mi?

Günaydın canim. Bunları bende okumuştum. Ama internette mi okudum. Ayşe Öner'in kitabında mi okudum hatırlamıyorum. Şimdi de bebek ve çocuk psikolojisi üzerine okumak istiyorum. :)

O konu da bende tedirginim :)dr a dedim benm hala karnim cikmadi kucuk mu yoksa bebek dedim. Güldü. 5.aydan itibaren buyur dedi. Sanirim ilk bebek oldugu icin birazda. Sizin ilk mi?

Evet ilk hayırlısıyla 5. ayımıza girdik ozaman bu ay gösterecekler belli edecekler kendilerini birde hareket hissetsem oh mis valla

Evet ilk hayırlısıyla 5. ayımıza girdik ozaman bu ay gösterecekler belli edecekler kendilerini birde hareket hissetsem oh mis valla
Aynen ben de en cok o hareketleri merak ediyorum:) boyle ne göbek var ne hareket hissedilmeyince hic kendmi hamile gibi hissetmiyorum. Bu ay degisiklik ayi bakalm insaallah :)

chemistry_eng çok sevindim canım ikimizin de oğluşlar yolda bakalım :) Allahım hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin :)
Sağolun kızlar. Coook teşekkürler. Hepberaber güzel günler görelim. sağlıklı huzurlu bebekler büyütelim insallah :)

Benim de Plesantam aşağıda. ilk hamileligimde de öyleydi bir kaç aya çıktı yukarı.

Sizin bölümünuz?
Benim bolumum isletme. Senin ki?
Gunaydin canim. Cok kiymetli bilgiler vermissin. Evet dikkat etmek lazim. Tesekkurler

Aynı günmüş kontrolümüz inşallah gösterirler bizimki son gittiğimizde bacağını açmadı yine öyle bir şey yapmaz inşallah :)

Günaydın canim. Bunları bende okumuştum. Ama internette mi okudum. Ayşe Öner'in kitabında mi okudum hatırlamıyorum. Şimdi de bebek ve çocuk psikolojisi üzerine okumak istiyorum. :)
Ayşe Öner in kitabında daha ayrıntılı anlatımları var kuzum internette vardır. Benimki biraz ders kitaplarından da alıntı :) çocuk psikolojisi üzerine Adem Güneş in kitaplarını tavsiye ederim özellikle güvenli bağlanma okumadıysan önceliğin olabilir

Maşallah çıkmış rüyan :) bakalım bnmki çıkacak mı aslında ben bundan önce 2 defa kız gördüm 2 defa da erkek gördüm bu rüya ile birlikte erkek 3 oldu bir adım önde şu an bakalım hayırlısı olsun ikisinden de lazım

Bende bugün üçlü testin sonucunu almaya gidecektim 16. Haftada yapılmıştı 1 hafta sonra gel demişti ama iki haftaya yaklaştı, tanıdık doktor var o da burda bir doçent var o da baksın bir sana dedi ultrasona da girdim onda da 19 hafta çıktığı için ayrıntılı da yapalım dediler omunda yaptırdık. Be için gittim neler oldu :) üçlü test de risk düşük çıktı başka bir şeye gerek yok dedi doktorum, ultrasonda yine 1 hafta önde çıktı herşey güzel dedi plasenta biraz aşağıdaymış, doktorun erkek olduğunu söyledi değil mi dedi yani hala erkek :) ayrıntılı da 18+4 çıktı herşey normal çok şükür, 4 hafta sonra tekrar gideriz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…