2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Rabbim gönlündekini hayırlısıyla saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk olduğu için benimde hiç farketmez dedim kız yada erkek. Rabbim erkek annesi olmayı nasip etmiş başım gözüm üstüne sağlıkla gelsinler tam zamanlarında

bence hiç dert etme bu tahminler çoğu zaman yanılıyor yani ölçümle alakalı, birde sen kilo almasan bile bebek ihtiyacı olanı alır merak etme. Mesela ben ilk hamileliğimde 14 kilo almıştım bebeğim 3350 gram doğdu, ikinci de 8 kilo almıştım bebeğim 4040 gram doğdu :)

Aynı günmüş kontrolümüz inşallah gösterirler bizimki son gittiğimizde bacağını açmadı yine öyle bir şey yapmaz inşallah :)
Ay inşallah çünkü kayıvalidemle annemi daha fazla durduramıyorum alış veriş konusunda :)) annem pembişli bişiler almış bile bu gittiğimizde erkek derse benimkiler şok olacak hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde ama yine de belli olsun cinsiyetleri benim sabırsız alışveriş canavarlarımda bi rahata ersinler

Teşekkür ederim sağlıkla gelsinde artık olmazsa ayrıntılı ultrasonum var 23 ekimde ozaman sorarım

Kızlar günaydın lütfen bilgisi olan yorum yapsın, 17+6 günlük hamileyim bebeğin kalp atım hızı 150 cıktı saglık ocagında cagırmıslardı ordaki kontrolde cıktı, sordum normal dedi ama baya bi dinledi dinledi evirdi çevirdi sonra 150 dedi normal korkma dedi ama içim tuhaf oldu

Benim ikili tarama da 160 çıkmıştı. Bildiğim kadarıyla 150normal. Bazen atışın sayısını kaydetmek içinde durup bekliyorlar. Belki öyle birşeydir.

Sağlık ocağındaki cihazlar kötü cihazlar ölçememiştir ondan öyle olmustur endiselenme

Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Maşallah gayretlilermiş sizinkiler :) ben de alışveriş yapmak istiyorum ama hem cinsiyeti bilmiyorum hem de erken gibi daha ama sabredebilir miyim bilmiyorum o minnacık kıyafetler beni benden alıyor bazen mağazalara girip bakıp almadan çıkıyorum zor tutuyorum kendimi :)

Kızlar ben hiç bebiş hareketlerini hissedemiyorum. Her boş anımda elimi koyuyorum. Hiç hissedemicekmişim gibi. Annem ben sana hamileyken hiç hissetmemiştim diyor. Yanlış hatırlıyordur bence hiç hissetmemek te olur mu hiç??

Ben yeni yeni hissetmeye başladım o da çok nadir geceleri özellikle bi kıpırtı oluyor ama öyle tekme denilecek kadar net değil ilk gebeliğe göre erken haftalardayız daha :)

Plasenta önde olan kadınlar çok az hissediyormuş benimki bebeğin altındaymış çok net hissediyorum ama ilkinde 19-20 haftada hissetmiştim ikincide 18. Haftada bu sefer 16. Haftada başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…