2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende bildirmemiştim. Sağlık ocağı hamileymişsiniz diye beni aradı. Aaa kim söyledi diyecektim :) sisteme düşüyormuş canim. Hayret seni nasıl aramadılar acaba
bizim asm düzgün çalışmıyor demekki :)
ya da belki aramışlardır da açmamışımdır o da olabilir. Genelde öğrenciler numaramı bulup arıyorlar diye bilmediğim numaraları açmıyorum pek..
ilaç konusunda bi bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım ama bi sakıncası olduğunu sanmıyorum. Yine de burdan beklemek yerine doktoruna sor, seni terslemeye hakkı yok..

Bende 20+4 te gitmiş olacağım erken değil inşallah ya :) hayırlı haberler alalım inşallah :)

Sonucu benimle paylaş :) daha doğrusu herkesle tabiki ama beni etiketle çalıştığım için bi çok msjı kaçırıyorum:)
Amin canım inşallah :) devlette önce dr.un istemiyle randevu veriliyomuş. Geçen gittiğimde istem yapmış olsa bu gidişimde direk giricektim usg.ye. şimdi git gel yapmak zorunda kalıcam sanırım. Bi görüşeyim etiketlerim seni:)

Hastaneyi aradım. Detaylı ultrason 200 artı muayene dedi. Muayene de 95 mi 98 mi ne.

Sen bi ara bakım onları. Ben hamileyim görüşelim de :))

3 boyutluydu. Ekstra ücret ödemedik. Sanırım kendi kontrolleri icin yaptı o ölçümleri
Evet o zaman ayrıntılı değildir. Ama kalbini falan nasıl gördü ki bilemedim. Sadece siyah beyaz ultrasnda kalbne bakarken mavi ve kırmızı şeklinde görüldüğünü hatırlıyorum. Birdaha ki sefere ayrıntılı yapacaktır sanırım

chemistry_eng canım ilaç hakkında benimde bir bilgim yok malesef. Sadece ferrum verdi dr. Vitamini bile ben sorunca yazdı. Devlette de böyle işte.

Aklım beş karış hava da olduğu icin. Ben ona kilo demediyse bile. Kalp diye düşünmüşümdür. Kendime güvenmelerim suan. Ama ölçüm yaptı ona Emin'im :)

Bu kalsiyum ısı kafamı karıştırıyor. :/
Canım ben henüz içmiyorum şuan sadece elevit kullanıyorum ama doktor bana 5. Ay itibari ile kalsiyum ve d vitaminine ekstra olarak başlıyacağız demişti ama ne marka vitamin verecek onu bilmiyorum.Zararı olacağını sanmıyorum canım. İçin rahat etmiyorsa gün aşırı iç ilacı 1 gün iç 1 gün içme bebiş alacağını alır o şekilde

Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenebilen oldu mu acaba bana doktor belki obur kontrolde demişti bu ayın 18inde kontrolüm var ama bebeğe de bağlı tabi gösterecek mi cinsiyetini :)

Bana iki farklı doktor
İki farklı tahmin verdi
Benimde ayın 18 ne randevum
Allahdan sadece iki seçenek var

Bana iki farklı doktor
İki farklı tahmin verdi
Benimde ayın 18 ne randevum
Allahdan sadece iki seçenek var
Hahahaha aynen ikiden fazla olsa yandık bende yarinnn gidicem doktora cooook merak ediyorum 20 gun once dr sanki erkeke dedi daha once baska dr kiza benziyor dedi bakalim kısmette ne varmış:)

yardima ihtiyacim var kizlar yardimci olabilirmisiniz ? sırtım omuzlarim ve goğuslerim sivilce icinde pütür sizde de var mi bu durum ne yapmam gerekiyor

Peki kilo aldın mı hiç
Yarin anlasilir almamistim en son hic kilo.

yardima ihtiyacim var kizlar yardimci olabilirmisiniz ? sırtım omuzlarim ve goğuslerim sivilce icinde pütür sizde de var mi bu durum ne yapmam gerekiyor
Bende de herkeste olanlar var mübarek ama ne yapayim oda var aynen sirfim değil ama goguslerimin uzeri iki gogus aram goguslerim cok buyudu ondan mi anlamadim. Cenemde sivilce dolu neden anlamadim

Yarin anlasilir almamistim en son hic kilo.

Bende de herkeste olanlar var mübarek ama ne yapayim oda var aynen sirfim değil ama goguslerimin uzeri iki gogus aram goguslerim cok buyudu ondan mi anlamadim. Cenemde sivilce dolu neden anlamadim
benim goguslerde aldi başını gidiyor taşiyamiyorum artik çenemi soylemeyi unutmusum ayni durumdayiz anlasilan bir çözümü yok mu bunlar boyle mi kalcak acaba ?

Merhaba kızlarr,, çoook uzun zamandır giremiyodum. Bizde cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz oluyor. Bu sene oğlan senesi galiba kimi duysam oğlu olucak :). Şimdi gelelim sorumuza :). Benim ilk hamileliğim öncelikle. İlk kontrolde rutin testler yapılıyor ya orada şeker değerim 108 çıkmıştı ve doktor kontrol altına al ve doktora git demişti. Sürekli açlık şekerimi ölçüyorum ve sabahları doktorlara göre yuksek cıkıyor. Bir doktora gittim daha 8. Haftamda insülin başlayalım dedi ve içim rahat etmedi ve bu işin uzmanı olan başka doktora gittim. Oda daha cok erken insülin için yediklerine dikkat et kilo alma hareket et dedi. Ama son zamanlarda sabah ki açlık sekerim hep 100 ve en yüksek 106 çıkıyor. Yenıden doktora gidicem insilün kullanmak istemiyorum. Ama şekerinde riskleri var onu gözardı edemem. Benim gibi şeker sorunu olanlar neler yapıyor. Neler yiyor iyi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…