2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hmmm benim gittiğim e bebek kücüktü. Bakiyim bi o zaman büyüklerine bende..

Aynen canım ben de oğlumda çok daha erken hissetmiştim, şimdi kızımız olacakmış hareketlerini yeni yeni ara ara hissediyorum, sebebini ben de anlayamadım

Aynen canım ben de oğlumda çok daha erken hissetmiştim, şimdi kızımız olacakmış hareketlerini yeni yeni ara ara hissediyorum, sebebini ben de anlayamadım
Canım kız bebekler geç hareket edermiş çoğunlukla. O yüzden endişelenme. İkinci gebeliğim, ben ilk 16.haftanın sonuna doğru hissettim, ilk zamanlar yoğundu ama 19.haftada çok nadir hissettim telaşlandım. Ama bu hafta yine normale döndü şükür.

E bebek internet alışverişi nasıl peki? Mağaza ile aynıysa hiç gitmeyeyim diyorum. Evim biraz uzakta yakınlarda civil mağazası var oraya bakabilirim diye düşünüyorum.

E bebek internet alışverişi nasıl peki? Mağaza ile aynıysa hiç gitmeyeyim diyorum. Evim biraz uzakta yakınlarda civil mağazası var oraya bakabilirim diye düşünüyorum.
İnternetten daha hiç almadım :) ama bu Bostancı tarafında e5 kenarındaki ebebeke gittik @Sweetpeas şimdi hatirliyorum sanki yerini :)
Orası büyüktü. Arkadasım ordan zıbından başladı tırnak makasından emzirme yastığından çıktı diyebilirim. Oda takımları beşikler yataklar yastıklar bebek arabaları herşey var. Hatta yorulduk. Kafesinde biseyler içtik dinlendik baya. Bende oraya giderim diye düşündüm. Civil nasıl cok iyi bilmiyorum. Marka seçenekleri nasıldır. Eğer evin uzaksa okadar poşet yük zor gelir. Biz 5kisi yapmıştık cok eğlenmiştik. İstersen mağazayı gezersin. Alacaklarını belirlersin. İnternetten alırsın aynılarını. Cunku arkadaşımda ağır olan seyleri internetten aldı. Mesela saf sulu ıslak mendil kutusu cok ağırdı. İnternetten aldı. Küvetini internetten aldı. Kendime yük etmiyim dedi.

bebek kıyafetiyle ilgili olarak konuşmalar başlamış. ben oğlumda ilk alışverişi eminönü havuzluhandan yapmıştım.
oğlumun kilosunu çok düşük beklemiyorduk ama ilk aldığım kıyafetlerin de küçük gelebileceği hiç aklıma gelmemişti. sonuçta yenidoğanlar küçücükler diye insan kestiremiyor.
4.120 gr 53 cm doğdu, ilk hafta yaklaşık yarım kilo kaybı olduğu halde, havuzluhandan aldığım bir çok şeyi 1 kere giydirmişimdir.
badilerde gizli eldiveni olanların eldivenlerini takamadım, kolları kısa kaldı aldıklarımın. alt üst takımların üstleri de yeterince uzun değildi, sürekli alt pijamasını yukarı çekip duruyordum, yenidoğan çocuğun biraz beli kapalı sıkı olmalı neticede ilk aylar çok üşüyorlar yağ dokuları fazla yok filan.
altları alırken de bel lastiklerini o kadar incelediğim halde dar almışım. 2 kere giydirmemişimdir.
öyle bir süre dolapta boşuna kıyafet beklettim. bir dünya kıyafet almadığım halde aldıklarımı 1 ay bile giydiremedim.
Nacizane dikkat edin diye söylemek istedim,küçücük görünen kıyafetler bile küçük gelebiliyor, ben bu kez biraz büyük almaya çalışıcam

Son düzenleme:
bende heves edıyorum kıyafettır, bebek esyasıdır almayı cınsıyetı belli oldugundan berı ama tutuyorum kendımı gene de daha cok erken deyıp duruyorumm :):):) ama en fazla bır ay daha tutabılırım sanırımm :)

ya evet insan hele ki bir bebek mağazasının yanından geçmeyegörsün kendini zor tutuyor, belki heveslik 1, 2 şey alınır ama biraz daha beklemek en iyisi )

Ayrıntılı ultasona gün almak için devlet hastanesine gittim ilk defa bugün. :)
Gelmişkende bir baktırayım kuzuma dedim , yok anam yook benim bebe secdeden kalkmıyor maşallah yine çözemedik iyimi
Artık takmayacağım kafama vardır , bundada bir hikmet diğer aya kaldı bizim iş :):)
150 gr cık olmuş bu hafta...

Son düzenleme:
doktordan geldik teyzeleri herşey yolundaymış hareketlerini hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde hafif hafif hissedeceksiniz dedi ... ve çok hareketliymisiz masallah 230 gr dedi yanlış hatırlamıyorsam

Nisa hastanesinde asiye hanımı soran olmuştu bi ara .. ilk doğumumuda asiye hanım gerçekleştirmişti bugün sordum sezeryan sonra si normal doğum oluyormu diye benim 9 sene geçti ama malesef ki onermedigini rahimde ve dikişlerde iç kanama riskinin olduğunu annenin ve bebeğin tehlikeye gireceğini illaki çok istersen kağıt imzalayacagimi söyledi...

Ayyy yine mi yaa :)) kız amma inatçı çıktı senin bebiş. Devlet meselesine döndü cinsiyet işi :) olsun canım hayırlısı olsun artık. Günü ne zamana verdiler?

iyi gunler guzel Anneler . yaa kizlar benim karnimin alti agriyor rahmin buyumesinden kaynakliyor olmali. bende kemer takiyorum.

Ben sormuştum geçen ay gittim görüştüm kendisiyle.Rica ettim önceden ssvd yaptığını duyduğumu söyledim bana kurum müsade etmiyor dedi.Ve devamında size söylediklerini.Riskini biliyorum herşeyiyle göze alıyorum ben ama takdir Allah'tan..Kendisi tatlı bir bayan ama çok acele bir şekilde baktı içime sinmedi nedense.Sanırım doğumu vardı ondan o şekilde eceleci davrandı ama bilemiyorum bir defada tahlil edemem tabi.Ssvd istemiyor olsam değerlendirebilirdim

Ebebkte internet sitesinde cok indirime giriyor arada sürekli takip etmek gerekiyor mesela ben kızım için oyuncak vs 2tl ve 10 tl arası aldıgım seyler var. Ek gıda ürünleri cok uygun kıyafetlerde takımlar bazen 7tlye iniyor cok güzel indirimler var ben kızıma hep ordan aldım kalitesi mükemmel bence mothercare'e göre :)))
Aynı canım ama bazı ürünler kalmıyor sitede %70 indirim oldugu zaman gidip magazadan almak daha iyi :)) geçen baby&plus markalı bir beşik 600 tlden 99 tlye inmişti aldık cok memnun kaldıkkk :)))
KEMİK YAPISINA GÖRE CINSIYET % KAÇ DOGRU CIKIYOR TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE

Doktorlar daha iyi anlar canım ama bence %100 değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…