- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.961
Hmmm benim gittiğim e bebek kücüktü. Bakiyim bi o zaman büyüklerine bende..Trendyolda bebek ürünleri indirimde. Mothercare in özellikle yaz sezonu icin kıyafetleri indirimde. Ordan biseyler almayı düşünüyorum yaz icin ama o da cok beğendiğim Bir tulum oldu ondan. Yoksa suan yapmayı düşünmüyorum. Aralık ayında kısmetse Allah nasip ederse İstanbul'da büyük bebek mağazalarından almayı düşünüyorum. Arkadasım 7aylikken ebebek mağazasına gitmiştik. Herseyini aldık. Çıktık. Cok keyifliydi. İcinde kafesine kadar vardı. Dinlene dinlene yaptık. Tam hatırlamıyorum ama Anadolu yakasında e5kenarinda mağazaydı.
Aynen canım ben de oğlumda çok daha erken hissetmiştim, şimdi kızımız olacakmış hareketlerini yeni yeni ara ara hissediyorum, sebebini ben de anlayamadımMerhaba güzel hamisler bayadır siteye giremiyordum umarım herkes iyidir . Maşallah çoğumuzun cinsiyeti belli olmus gibi erkekler çoğunlukta görünüyor sağ salim kucağımiza almak nasip olsun insallah ...hareketlerini hala hissetmiyorum oğlumda daha erken hissetmistim oysaki.sizlerde durum nasil
Canım kız bebekler geç hareket edermiş çoğunlukla. O yüzden endişelenme. İkinci gebeliğim, ben ilk 16.haftanın sonuna doğru hissettim, ilk zamanlar yoğundu ama 19.haftada çok nadir hissettim telaşlandım. Ama bu hafta yine normale döndü şükür.Aynen canım ben de oğlumda çok daha erken hissetmiştim, şimdi kızımız olacakmış hareketlerini yeni yeni ara ara hissediyorum, sebebini ben de anlayamadım
Trendyolda bebek ürünleri indirimde. Mothercare in özellikle yaz sezonu icin kıyafetleri indirimde. Ordan biseyler almayı düşünüyorum yaz icin ama o da cok beğendiğim Bir tulum oldu ondan. Yoksa suan yapmayı düşünmüyorum. Aralık ayında kısmetse Allah nasip ederse İstanbul'da büyük bebek mağazalarından almayı düşünüyorum. Arkadasım 7aylikken ebebek mağazasına gitmiştik. Herseyini aldık. Çıktık. Cok keyifliydi. İcinde kafesine kadar vardı. Dinlene dinlene yaptık. Tam hatırlamıyorum ama Anadolu yakasında e5kenarinda mağazaydı.
İnternetten daha hiç almadım :) ama bu Bostancı tarafında e5 kenarındaki ebebeke gittik @Sweetpeas şimdi hatirliyorum sanki yerini :)E bebek internet alışverişi nasıl peki? Mağaza ile aynıysa hiç gitmeyeyim diyorum. Evim biraz uzakta yakınlarda civil mağazası var oraya bakabilirim diye düşünüyorum.
ya evet insan hele ki bir bebek mağazasının yanından geçmeyegörsün kendini zor tutuyor, belki heveslik 1, 2 şey alınır ama biraz daha beklemek en iyisibende heves edıyorum kıyafettır, bebek esyasıdır almayı cınsıyetı belli oldugundan berı ama tutuyorum kendımı gene de daha cok erken deyıp duruyorumm :):):) ama en fazla bır ay daha tutabılırım sanırımm :)
Ne sormuştun canım , göremedim mesajınıKIZLAR CEVAP VERECEK KIMSE YOK MU SORMA
Aynen bende de aynı sorun var erkek çocuk sırt ağrısı yapar derler kızımda bu kadar değildim çok fenayımSırtımın ağrısından ölecem sanırım
Ayyy yine mi yaa :)) kız amma inatçı çıktı senin bebiş. Devlet meselesine döndü cinsiyet işi :) olsun canım hayırlısı olsun artık. Günü ne zamana verdiler?Ayrıntılı ultasona gün almak için devlet hastanesine gittim ilk defa bugün. :)
Gelmişkende bir baktırayım kuzuma dedim , yok anam yook benim bebe secdeden kalkmıyor maşallah yine çözemedik iyimi
Artık takmayacağım kafama vardır , bundada bir hikmet diğer aya kaldı bizim iş :):)
150 gr cık olmuş bu hafta...
Gözünaydın canım maşallah size :)Eki Görüntüle 2054943 Eki Görüntüle 2054943 doktordan geldik teyzeleri herşey yolundaymış hareketlerini hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde hafif hafif hissedeceksiniz dedi ... ve çok hareketliymisiz masallah 230 gr dedi yanlış hatırlamıyorsam
Nisa hastanesinde asiye hanımı soran olmuştu bi ara .. ilk doğumumuda asiye hanım gerçekleştirmişti bugün sordum sezeryan sonra si normal doğum oluyormu diye benim 9 sene geçti ama malesef ki onermedigini rahimde ve dikişlerde iç kanama riskinin olduğunu annenin ve bebeğin tehlikeye gireceğini illaki çok istersen kağıt imzalayacagimi söyledi...
Ebebkte internet sitesinde cok indirime giriyor arada sürekli takip etmek gerekiyor mesela ben kızım için oyuncak vs 2tl ve 10 tl arası aldıgım seyler var. Ek gıda ürünleri cok uygun kıyafetlerde takımlar bazen 7tlye iniyor cok güzel indirimler var ben kızıma hep ordan aldım kalitesi mükemmel bence mothercare'e göre :)))Günaydın herkese ben dün ufaktan alışveriş yapiyim dedim herşey cok pahalı. Bebek kıyafetlerinde önerebileceğiniz yerler var mı?? Mothercare cok fazla ceşit yoktu hemde pahalıydı. E bebek te cok var ama tam orayı da inceleyemedim. Sizler nerelerden alışveriş yapıcasınız kızlar??
İlk bebek benim çok tecrübesizim. Mesela en az kaç tane çorap veya tulum olmalı ? Kaç tane hastane cıkısı almalıyım? :))
Aynı canım ama bazı ürünler kalmıyor sitede %70 indirim oldugu zaman gidip magazadan almak daha iyi :)) geçen baby&plus markalı bir beşik 600 tlden 99 tlye inmişti aldık cok memnun kaldıkkk :)))E bebek internet alışverişi nasıl peki? Mağaza ile aynıysa hiç gitmeyeyim diyorum. Evim biraz uzakta yakınlarda civil mağazası var oraya bakabilirim diye düşünüyorum.
KEMİK YAPISINA GÖRE CINSIYET % KAÇ DOGRU CIKIYOR TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?